Gå til innhold

3.verdenskrig starter i 2023 sier Bibelen


lDF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Inspector skrev (18 minutter siden):

Sannsynligheten for at trådstarter har en økonomisk, politisk eller militær skjult agenda er større enn at han tror på vrøvlet.

Denne typen svindel er ulovlig og tråden burde vært stoppet i ærbødig respekt for de som er bekymret for Ukrainas skjebne….

Jeg har ikke økonomisk, politisk eller millitært skjult agenda. Har du bevis? Dette er seriøst og det er absolutt reelt utifra Bibelsk profetier og utrekningen er logisk og stemmer gjerne, men det må brukes litt tid på å studere den for at en ser at det faktisk ikke er tull, hver eneste puslebit i Guds kalender her kan synes å stemme faktisk. Selv om det er flere Bibel teorier om denne endetieden, som jeg har fulgt i 35 år, så er denne teorien her svært interesssant - siden alle puslebitene til nå ser ut til å passe perfekt og det er jaggu hundrevis om ikke tusenvis av biter i dette puslespillet - så da blir det for dumt å avfeie det som vrøvl, når bitene ser ut til å passe perfekt i alle kanter og retninger. 

Vi må være svært verdifulle for evigheten, siden alt det kjempes om er oss. 

 

Lenke til kommentar
Mag ne skrev (6 minutter siden):

Temmelig sikker på at bibelen inneholder advarsler mot den typen tolkning/regnestykker.

Nei. Så absolutt ikke. Den oppfordrer sterkt om å følge med i tiden. Den sier derimot at ingen vet uken eller dagen på opprykkelsen eller Jesus gjenkomst, kun Faderen i himmelen. Derimot står det ingenting om at en ikke kan finne ut året, ja selv måneden. Bibelen oppforder sterkt å være våkne og følge med, så en ikke sovner inn og går fortapt. 

Jesus selv ramser opp alle tingene som skal skje rett før Han kommer tilbake. Og alle tingene skjer i høyeste grad. Også det at jødene skulle få igjen landet sitt Israel etter å vært på flykt i hele verden, og at den generasjon som får oppleve det ikke skal dø ut før Han kommer tilbake.

Lenke til kommentar
lDF skrev (1 minutt siden):

Jeg har ikke økonomisk, politisk eller millitært skjult agenda. Har du bevis?

Selv om det er flere Bibel teorier om denne endetieden, som jeg har fulgt i 35 år, så er denne teorien her svært interesssant - siden alle puslebitene til nå ser ut til å passe perfekt
 

Hva med å se deg selv i speilet når du spør om bevis ?

Dommedagsprofetier har eksistert vesentlig lenger enn 35 år og ingen har slått til.
Derimot har dommedagsprofetiene ødelagt livene og økonomien for en mengde mennesker. Har du ingen empati med disse ?

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Inspector skrev (12 minutter siden):

Hva med å se deg selv i speilet når du spør om bevis ?

Dommedagsprofetier har eksistert vesentlig lenger enn 35 år og ingen har slått til.
Derimot har dommedagsprofetiene ødelagt livene og økonomien for en mengde mennesker. Har du ingen empati med disse ?

Feil. Dommedag kommer ikke før etter tusenårsriket. Det er altså 1000 år til dommedag, altså 1000 år fra Jesus kommer tilbake.

Lenke til kommentar
Inspector skrev (10 minutter siden):

Blasfemisk tøv fra trådstarter igjen.

Bibelen er skrevet i en kontekst og formulert så diffust at man kan finne alle svar man ønsker, inkludert advarsler mot å tro på destruktiv kvasifilosfi….

Bibelen er svært konkret. I trengselstiden skal det dø 1/3 av jordens befolking i 2 omganger, det hud og øyner skal etse bort på mennesker og dyr (kjemiske atomvåpen selvsagt). Til sammen skal minst halvparten av verdensbefolkning dø i krig og katastrofer forøvrig i løpet av noen ytterst få trengselsår før Jesus kommer tilbake og kutter hodet av anti-krist i Armageddon krigen. 

Lenke til kommentar
Inspector skrev (Akkurat nå):

1000 år til dommedag ??

Du har akkurat hardnakket påstått at 2023 er året !!!  

Har du fått i deg usunne hallusinogener ?

Feil. 2023 er ikke dommedag. Det er bare en såkalt verdenskrig, hvor atombomber vil bli brukt, betyr ikke at verden dør ut, blir bare litt trengsel og sult og forvirring - men så kommer jo anti-krist å får kontroll på verdens matvareprogram og får på plass ett system og utfører mange mirakler - slik at menneskene på jorden blir svært begeistret - i alle fall en periode - helt til alt går "til helvete" - når jødene nekter for at han er Messias - og da samler han hele verden til krig mot Israel - og da får Jesus nok og kommer tilbake siden jødene faktisk roper på Jesus utrolig nok og da kommer Jesus på en hvit hest flygende ned fra himmelen sammen med alle det hellige og slår hodet av den satans antikrist og binder satan i 1000 år - slik at det blir fred på jord i 1000 år - før Satan blir sluppet litt løs etter 1000 år - før Gud kaster han til helvete engang for alltid og alle sjeler som spyttet Jesus i trynet. Da er godt og ondt adskilt engang for alltid. Og Gud skal lage en ny himmel og ny jord, hvor si skal ha det flott og fint, med våre nye perfekte kropper, slik kropp som Jesus fikk etter Han stod opp fra det døde. Ja han var 3 dager i dødsrikter og forkynte sin seier over døde - for alle sjelene der - for håpe flest mulig sa ja til Hans glade budskap. 

Lenke til kommentar
lDF skrev (1 time siden):

Dr.Robert Mawire forklarer klart og enkelt regnestykket på når Jesus kommer tilbake, år 2026.  Bibelen sier klart og enkelt at det skal være 3 1/2 år med stor trengsel på jorden før Jesus kommer tilbake. Dermed vil trengselstiden over jorden begynne i første halvdel  av år 2023, også kalt som Jakobs trøbbel, anti-krist perioden. Ut av en enorm global forvirring og krig på jorden kommer antikrist opp av asken som den falske Messias, han er sønn av Satan kledd i menneskedrakt, en djevelsk demon, ett beist, kanskje han kommer som ett romvesen, hvem vet, og påstar han har skapt jorden og alt og alle mennesker blir helt betatt og forført og lurt av denne nye verdenslederen, det hele skal ende katastrofalt totalt, til slutt kommer Jesus i 2026 og slår hodet av han.

Bibelsk utrekning forklaring



 

 

lDF skrev (45 minutter siden):

Det står faktisk at Gud angret på at Han skapte oss.

Ikke at jeg bryr meg veldig om hva som står i bibelen, men kan du linke til eksakt hvor i bibelen noe av dette står? Eller sitere det? Hvilke bibelvers? Ikke linke til en video hvor noen drar tall og tolkinger ut av ræva. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
3 hours ago, lDF said:

kan vi anta at 3.verdenskrig faktisk vil starte i 2023, og ut av asken kommer anti-krist, alt i 2023. Deretter 3 1/2 år med anti-krist nye verdensorden rike frem til år 2026

Hvilke planer har du for livet ditt fra når dette starter i 2023 og inn i denne perioden?

Hva foreslår du at vi andre bør gjøre?

Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (1 minutt siden):

Hvilke planer har du for livet ditt fra når dette starter i 2023 og inn i denne perioden?

Hva foreslår du at vi andre bør gjøre?

Det som tror på Jesus og bekjenner ovenfor familie og venner at det har tatt i mot Jesus i sitt hjerte - det blir rykket vekk fra jorden, for å feire bryllup i himmelen med Jesus. Samtidig som anti-krist, sønn til Satan lurer verden trill rundt med å få jordens befolkning til å tro at det er han som er Messias og skal redde verden, alle som tar hans Satans merke kan aldri komme til himmelen, men går en sikker fortapelse i møte.

Lenke til kommentar
lDF skrev (8 minutter siden):

Det skjer ikke før det skjer, og nå skjer det. Dette er ikke en dommedagsprofeti må du forstå. Dommedag er ikke før etter tusenårsriket, altså over 1000 år fra nå.

1000-årsriket er i datidens kontekst «uendelig», velegnet for å imponere/dominere uopplyste mennesker

Et begrep som også ble benyttet av Hitler, uten at det varte mer enn et tiår  Det sier jo sitt……

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
sofiemyr skrev (5 minutter siden):

Jeg gleder meg med stor entusiasme at "noen" kan forklare hvilken kalender som skal brukes til disse profetiene - spesielt siden den vi bruker ble etablert ETTER alle bøkene i Bibelen ble skrevet - faktisk 1500 år etter

En må bruke Guds kalender, den som Gud gav Moses. Hverken jøde eller hedning bruker rett kalender. I følge Guds kalender er vi nå i midten på året, og dette året er ett profetisk Shabbath år som begynte i slutten mars i fjor og er ferdig i mars/april 2023. Trengselstiden vil begynne første halvår av år 2023, altså 3.verdenskrig etterfulgt av ett enormt forvirring og kaos etterfulgt av at Anti-Krist kommer til jorden, ett monster forkledd som ett menneske, som påstar er fredsfyrsten, Messias, og jordens befolking vil bli bedratt. Alle som ikke følger han, blir drept av han, må lide martyrdøden, alle som nekter å ta hans merke, må lide martyrdøden. 

Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...