Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Motorstans


Is Wolff

Anbefalte innlegg

Fikk motorstans men først forsvant alt lys og radio. Deretter lyste opp ABS og motor lampe og olje lampe men sistenevnte lyste ikke så lenge. 
Når jeg skulle starte bilen så startet bilen greit og kun motor og ABS lampene lyste... men vil ikke kjøre. Oljen ble sjekket tre uker siden og da sa verkstedet at det var nok olje....

har Rav4 automat. 

Hva kan det være? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Støtter den, høres ut som et spenningsfall, krypestrøm som skaper overslag til jord fører til spenningsfall som kutter funksjonen til styresystemer til motor og abs-pumpe. Spenningsfallet fører også til høyere strømtrekk som kan gjøre at sikringer til disse komponentene ryker. Jeg ville begynt med å sjekke alle sikringene og hovedstrømkrets til startmotor, da spesiellt isolator på hovedpluss på startmotor. Det er et skudd i mørket men vil ha sjekket dette før jeg har overlatt problemet til verkstedet.

Lenke til kommentar

Du skrev i første post at "Fikk motorstans men først forsvant alt lys og radio".
Mye av moderne biler styres av elektronikk. Dersom denne ikke får stabil spenning kan du antakelig oppleve at en automatkasse oppfører seg merkelig. (Med forbehold om at jeg ikke kjenner styringen til den relevante girkassen).

Feil ved de store kablene i nærheten av batteriet er relativt vanlig. Det du skriver i første post kan indikere en slik feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...