Gå til innhold

Utenlandske styrker får lov å utplassere militære styrker i Nordsjøen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
FrihetensRegn skrev (20 minutter siden):

eller skyte ned droner på.

Er de skuddsikre? En awp 50cal gjør vell jobben greit. 

 

Ser ikke noe godt alternativ til ekstern hjelp. En fregatt er på tokt. En er på klassing, så vi har to igjen. Kystvakten er opptatt med hummerfiske. Tror dog ikke vi skal bekymre oss for Nato medlemmer. 

Lenke til kommentar

Hva er greia med alle disse dronene? Hva med å følge dem og se når de lander for å få vite hvem som eier dem? Har ikke sett noen video opptak av noen drone ennå, men må vel stole på at rapporteringene stemmer. Ser ganske klart ut for meg at hovedmålet med disse er å skremme. Da har vi jo unnskyldningen, og folkeopinionen klar for å 'invitere' disse utenlandske styrkene. Ingen flere spørsmål nødvendig.

Etter den 100% vellykkede spesial operasjonen i Østersjøen som omgikk alle Nato's øyne i høy beredskap i omerådet, på spesifikke nøytrale punkter mellom land. En prøveklut for å se om alle automatisk aksepterte hvem det ble utført av, så skal vi nå altså få enda en 100% vellykket spesial operasjon i Nordsjøen etter en stund, som vi da kan si at har trigget Nato's artikkel 5, derpå at vestlige makter kan leke seg med Nato i Østen.

De må jo skynde seg også før det er for sent å vente på at Putin skulle trigget artikkel 5 selv, fordi det går alt for bra med Ukrainerne. De har jo tatt tilbake hele landet sitt snart.

Kan hende det 'skjer' en spesial operasjon mot Norsk infrastruktur, men det kan jo og hende det 'skjer' noe mot de utenlandske styrkene som skal komme.

Skal vi la vestlige makter lede folkeopinionen inn i en mulig full krig med Russland i regi av Nato? Kan vi snakke om dette? Er dette greit for flertallet? Kan vi ha en kjapp online folkeavstemmning på dette først? Jeg er ikke videre for eller imot. Vil bare at vi folket skal få bestemme selv, istedet for å bli ledet inn i det. Jeg synes vi har vært svært lydige de siste årene. Når det gjelder ett så alvorlig tema som direkte krig med Russland, så tenker jeg vi må bruke ytringsfriheten vår til det ytterste først.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...