Gå til innhold

Flyktninger med feil farge nedprioriteres


Anbefalte innlegg

knutinh skrev (1 time siden):

 

Identitetspolitikk er rasisme igangsatt av venstresiden. Rasisme lar seg ikke forene med «uansett hudfarge».

Når man er så naiv at man tror at ett kjønn, en hudfarge eller en religion alltid er den svake så er man omtrent like farlig som nynazister som hevder at en hudfarge alltid er underlegen.

-k

Ingen her har sagt at alle som tilhører ett kjønn, religion eller hudfarge er svake, det er din egen fantasi.  

Endret av jjkoggan
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jjkoggan skrev (9 minutter siden):

For eksempel?

Er jo bare å se på nyere storproduskjonsfilmer og serier som satser tungt på woke-ideologi, der involverte aktører sier rett ut at mangfold og inkludering er et overordnet mål. Rings of Power et godt eksempel på dette, de sa rett ut at de heller ville implentere dagens politkk fremfor å ta hensyn til kildematerialet. Derav en rollebesetning basert på rasefokusert ideologi, med kvalitet deretter.

I tillegg har vi alle disse skrotnissene som til stadig gneldrer over at ting er for "hvitt", for eks en gammel serie som Friends eller et lag fra en mindre idrett. Dog å syte over manglende mangfold i tilsvarende ikke-hvite tilfeller faller ikke disse skrotnissene inn, ergo de setter moralske standarder etter hudfarge som er 100% rasisme av ypperste sort.

Dog, du kommer vel bare til å svare noe ala: "godartete-rasistiske skrotnisser beskytter de svake i samfunnet, så det så!"

 

  • Liker 3
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
jjkoggan skrev (46 minutter siden):

Nei- målet er å eliminere ufortjente fordeler som kommer med et hvit hud 

Fortjent eller ei, det var en viss gjeng fra forrige århundre som også mente at hvit hud hadde sine klare fordeler. Samt at dette hellige godartede rasistiske budskapet måtte spres til folket gjennom alskens propoganda, inkludert underholdningsmidler. Det gikk jo veldig bra.

 

Lenke til kommentar
jjkoggan skrev (6 timer siden):

Ingen her har sagt at alle som tilhører ett kjønn, religion eller hudfarge er svake, det er din egen fantasi.  

Jeg har ikke sagt at noen sier det. Jeg sa at noen tror det. Det er generelt en god ide å lese teksten man quoter godt før man beskylder andre for å fare med fantasi.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 1
Lenke til kommentar
DukeNukem3d skrev (10 timer siden):

Tja, det er jo nettopp høyresiden som er opptatt med problemet "radikal islam". Venstresiden mener det er rasisme, islamofobi og det som verre er å belyse problemstillinger rundt islam. 

Her tar du feil.
Venstresiden skiller mellom konservative ekstremister som misbruker religion til å forsvare maktmisbruk, og vanlige religiøse, og ofre for radikal religiøs indoktrinering.
Vi har allerede identifisert at religionen ikke er årsaken, men virkemiddelet dypt konservative bruker for å fremme dobbeltmoral.

De fleste ekstremistiske terrorister er ikke sterke i troen, de er misbrukt og forført, forledet, gjennom bruk av affeksjon og gruppetilhørighet, og lurt gjennom å bli gitt respekten og anerkjennelse fra autoriteter, og gitt et miljø hvor hatet mot samfunnet eller de andre -- deres felles fiende -- er limet i samholdet.
Uten å dele fiendebildet, så er de ikke lengre i gruppen, og står igjen alene -- som er hva de lot seg rekruttere for å unngå å være.

Stopp et øyeblikk igjen. Denne siste setningen over -- beskriver den radikale muslimer, eller høyreekstreme ungdommer?
Begge deler. Det er en og samme prosess.
Konservative ungdommer har et spesielt behov for gruppetilhørighet -- som liberale / venstretenkere simpelthen ikke deler.

...for autoritære wannabees, så er det free real estate:
De kan plukke konservativ rotløs ungdom fra samfunnet de lever i.

All propagandaen hjelper dem å rote opp nye ofre fra grasrøttene.

Konservativ islam og kristendom deler propaganda og fiendebilder:
Kvinner (sine rettigheter) er en fiende; De menn søker, men ikke får, affeksjon fra. Det er lettere å skylde på feminisme eller kvinners rettigheter eller at kvinner er ukyske og utuktige, enn å arbeide med seg selv.

Homofile og LGBT er fiender:
Homofile menn som er en del av de ekstreme gruppene får også lov til å finne og få affeksjon -- og denne blir skjult av gruppen, selv om de angriper andre utenfor gruppen.
Du finner homofile høyt oppe i både kristne og islamske kulter, som ikke legger skjul på eskapadene sine -- organisasjonene dekker over deres sexliv, enten de er homofile eller pedofile eller deltar i orgier -- har et sexliv som gruppen selv, utad, ikke tillater.

Den Andre Religionen? Ønsker å bygge bedehus i våre byer? Ønsker å bli tatt hensyn til og få utøve sin religion i offentligheten?

Venstresiden, akademia og journalister er fiender:
Det er de som forsøker å ødelegge alt de konservative står for og står bak alt som er galt i verden.
Historien er ikke vennlig mot høyrepopulister, konservative religiøse og ytre høyre?
'Venstresiden har tatt over akademia'. Når de dypt konservative tar over, så endrer historien seg. 
Avisene er ikke vennlige med høyrepopulister? Venstresiden har skylden. Om man bare hører på aLtErNaTiVe MeDiEr, så får man en annen historie. Breitbart, Russia Today, Tim Pool, HRS, Crowder, Fox News, Sky News Australia, Document...
'Hvorfor oppsøke seriøse nyheter når man kan få Alternative Fakta?' Man oppfordres av konservativ propaganda til å oppsøke alternative nyheter, under påskudd om at sakene fra 5 år tilbake man ikke hørte om fordi man ikke leste de seriøse avisene da ble forsøkt holdt borte fra deg -- når sakene konservative alternative medier publiserer bokstavelig talt er gamle saker som engarsjerte kulten som de tar opp igjen for å forsterke fiendebilder og holde engasjementet gående, mens konvensjonelle nyheter glemmer saker når de ikke lengre er relevante.

...

Innvandring er et slikt eksempel på en sak som overkompliseres av konservativ propaganda.
Vi har ikke innvandring utenom arbeidsinnvandring, og har ikke hatt det på 30 år.
Asyl er temmelig lett å forstå hvorfor vi har ordningen for på denne siden av 1939, og hvorfor selv FrP ikke stemmer mot å ta i mot kvoteflyktninger når de er i regjering -- uansett hva Janus-ansiktet som peker mot offentligheten sier til folket.

Det er enten Høyre, Venstre, KrF og alle partiene på venstresiden og akademia og politiet og PST som har misforstått noe om samfunnet vi lever i -- eller FrP og de konservative og alternative høyre.
Næh. Det må være alle andre enn FrP og de alternative mediene som ikke kan jobbene sine som de jobber med daglig, og alternative medier og folk som har opplevd anekdoter som virkelig forstår problemet.
(Cue sverige sitt problem med narkotika-karteller -- hvis nasjonalitet og opprinnelse egentlig er irrelevant, da de ville hatt narkotika-karteller uansett etnisitet til bakmennene fordi de har tillatt gjengkriminalitet å sette opp mafiavirksomhet.)

I vesten, så brukes i dag internett til å rekruttere vestlige menn til bevegelsen alternative høyre, konservativ kristen nasjonalistisk ideologi som får støtte fra et par kristenkonservative klubber, Federalist Society, Reason Fundation, Turning Point USA, Cato Institute, Koch Industries, og Russland, med fler.
Interessert i politikk? Ekstremt mange kanaler om politikk får penger fra konservative tenketanker -- inkludert Crowder, Tim Pool, 
Det er en epidemi, men radikaliseringen av vestlige menn mangler forførelse-delen: Autoritetene er ikke der i person.
https://www.nytimes.com/interactive/2019/06/08/technology/youtube-radical.html

Autoritære ekstreme religiøse ledere følger ikke de religiøse lovene de pålegger andre, verken i islam eller i kristendom.

---

Om du tror at venstresiden ikke har identifisert og kjemper mot radikal islam, så har du misforstått.
Vi har identifisert problemene og arbeider for å løse dem -- uten å ramme uskyldige unødvendig.

Endret av Red Frostraven
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Diskusjonen om knivstikkende gjenger, om politiet skal få bruke profilering i sin jobb og kvitteringsordningen er et godt eksempel. En gruppe mødre på Furuset har gått ut og bl.a. bedt om mer kontroll av sine sønner - for å beskytte dem.

https://www.nrk.no/osloogviken/modre-pa-furuset-redde-etter-knivstikkinger_-_-ber-om-mer-politi-og-kontroll-1.16098950

Kommentarfeltet om saken inneholder mye småkrangling og nedlatende kommentarer (type «innvandrerforeldre oppdrar ikke barna sine godt nok»). Men også interessante diskusjoner.

Dette er Facebook så jeg vet ikke om profilen er reell. Jeg sjekket at den hadde vært på nett siden i alle fall 2018:

 

I dette tilfellet så oppfatter jeg at venstre-side ønsker å slå ned på det de oppfatter som rasisme i politiet. Uten at de nødvendigvis har diskutert temaet så nøye med dem det gjelder, eller forstått konsekvensene. Evt er det noen i disse gruppene som roper veldig høyt uten nødvendigvis å være representative for alle.

Jeg har selv en sønn. Hvis det blir et problem med unge gutter som stikker hverandre så vil jeg at politiet skal gripe inn. Hvis det betyr at sønnen min må vise at han ikke har kniv på trikken så er det antagelig en liten pris å betale. Hvis politiet målrettet sjekker en gutt på 15 og ikke bruker tiden på en bestemor på 72 eller datteren min så er det profilering - og etter alt å dømme en rasjonell forskjellsbehandling som jeg gjerne lever med.

Jeg forutsetter selvsagt at evt profilering er basert på faktisk innsikt, og at politiet opptrer høflig og med respekt. Det er ikke gitt at politiet alltid klarer det og da bør de kritiseres.

1A930DF0-7847-44EA-A561-E474A26003F2.jpeg

Endret av knutinh
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ingen flere, eller ubetydelig flere, drepes med kniv.

https://www.politiet.no/globalassets/04-aktuelt-tall-og-fakta/drap/nasjonal-drapsoversikt-2021.pdf

Jeg vil tippe at noen har sett sitt snitt til å fylle inn et tomrom som oppstod etter at politiet sluttet å føre statistikk på knivstikkinger i 2015 til å drive politikk, idet at de oppfatter noen trussel, og misbruker anmeldelser for vold med stikkvåpen, som en inkluderer alle anmeldelser som trusler om vold uten at vold er utført, eller et stikkvåpen presentert -- selv om det er truet med det.

Volden som faktisk utøves skjer generelt mellom gjenger, og ideen og rapporteringen om et knivproblem om at kniver er en trussel får flere til å bære kniv, som fører til flere knivstikkinger fordi ungdom forsøker å forsvare seg selv og ender opp med å misbruke verktøyet. Vi kjenner til samme problem fra skytevåpen: en innbillt trussel fører til at trusselen blir reell, utført av de som ønsket å beskytte seg.

At det generelt er konservative som bærer våpen ut av frykt, og som de trekker på grunn av provokasjon eller trussel, er en sak jeg bare lar ligge med denne kommentaren: det er en konsekvens av frykt i befolkningen.

https://www.nettavisen.no/nyheter/nytt-knivangrep-i-oslo-hver-tredje-dag-na-skal-regjeringen-stoppe-gjengene/s/12-95-3424120979

Jeg har sett statistikken misbrukt før, men det er altså en selvoppfyllende profeti som drives av kjente mekanikker, ikke asylsøkere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Crooked Cracker skrev (6 timer siden):

 

I tillegg har vi alle disse skrotnissene som til stadig gneldrer over at ting er for "hvitt", for eks en gammel serie som Friends eller et lag fra en mindre idrett.

 

Har inntrykk av at det er mindre enn dette nå, spesielt i og med at vi lever i en tid med levekårskrise da man skal være veldig priviligert(hvilken ironi)på å bruke så mye energi på dette. Jeg vil si at det nådde et momentum i midten av 2020 og siden dette har det trendet mindre og mindre. De yngre generasjonene er heller ikke så opptatt av dette. Jeg vil tippe at de som er veldig opptatt av dette nå er mellom 25 og 30 år gamle.

 

Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (3 timer siden):

Er tesen din at antall knivdrepte i 2022 er uendret fra 2012 eller 1982? La oss anta at det er sant. Hva så, skal vi bare godta det? «Beklager, frue, sønnen din ble stukket til døde i kveld, men han er bare del av en statistikk som har vært uendret over tid».

Sitat

Jeg vil tippe at noen har sett sitt snitt til å fylle inn et tomrom som oppstod etter at politiet sluttet å føre statistikk på knivstikkinger i 2015 til å drive politikk, idet at de oppfatter noen trussel, og misbruker anmeldelser for vold med stikkvåpen, som en inkluderer alle anmeldelser som trusler om vold uten at vold er utført, eller et stikkvåpen presentert -- selv om det er truet med det.

Tenker du at alle offentlige utspill som ikke er sanksjonert av @Red Frostraven er en ond konspirasjon? Får jeg foreslå at en annen innstilling vil være bedre for deg og bedre for diskusjonen?

Sitat

Volden som faktisk utøves skjer generelt mellom gjenger, og ideen og rapporteringen om et knivproblem om at kniver er en trussel får flere til å bære kniv, som fører til flere knivstikkinger fordi ungdom forsøker å forsvare seg selv og ender opp med å misbruke verktøyet. Vi kjenner til samme problem fra skytevåpen: en innbillt trussel fører til at trusselen blir reell, utført av de som ønsket å beskytte seg.

Meget mulig. Gjengmedlemmer har imidlertid også mødre (noen av dem også fedre). De har typisk også unge «hang-arounds» som er svakt assosiert. Jeg vil gjerne tro at noen av disse kan reddes fra et liv i kriminalitet, og at de uansett ikke fortjener å dø.

Hvis man ikke har empati ovenfor gjeng-medlemmer så kan man uansett argumentere for at knivstikking øker det generelle voldsnivået, og at sjansen for at helt uskyldige tilskuere blir skadet eller får begrensninger i sitt liv.

Sitat

At det generelt er konservative som bærer våpen ut av frykt, og som de trekker på grunn av provokasjon eller trussel, er en sak jeg bare lar ligge med denne kommentaren: det er en konsekvens av frykt i befolkningen.

https://www.nettavisen.no/nyheter/nytt-knivangrep-i-oslo-hver-tredje-dag-na-skal-regjeringen-stoppe-gjengene/s/12-95-3424120979

Jeg har sett statistikken misbrukt før, men det er altså en selvoppfyllende profeti som drives av kjente mekanikker, ikke asylsøkere.

Tenker du at kriminelle gjenger er konservative? Hva de stemmer (hvis de stemmer) er vel ikke spesielt sentralt hverken i å vurdere deres menneskeverd eller i å kritisere deres aktiviteter. Det har ved flere anledninger vært en kobling mellom det å være gjengmedlem og å være terrorist. Det gjør deg muligens mer radikal enn konservativ, avhengig av hvordan vi bruker termene. Jeg tror kanskje at det heller tyder på sinne, rare lojaliteter, frustrasjon, mulige psykiske/sosiale skavanker.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 5
Lenke til kommentar
knutinh skrev (43 minutter siden):

Diskusjonen om knivstikkende gjenger, om politiet skal få bruke profilering i sin jobb og kvitteringsordningen er et godt eksempel. En gruppe mødre på Furuset har gått ut og bl.a. bedt om mer kontroll av sine sønner - for å beskytte dem.

https://www.nrk.no/osloogviken/modre-pa-furuset-redde-etter-knivstikkinger_-_-ber-om-mer-politi-og-kontroll-1.16098950

Kommentarfeltet om saken inneholder mye småkrangling og nedlatende kommentarer (type «innvandrerforeldre oppdrar ikke barna sine godt nok»). Men også interessante diskusjoner.

Dette er Facebook så jeg vet ikke om profilen er reell. Jeg sjekket at den hadde vært på nett siden i alle fall 2018:

Dette er positivt. Innvandrerforeldre kontakter politiet og ber om hjelp. Hvis det blir mer politi på Furuset, vet de som bor der årsaken til det. Det viser at vi alle har det samme målet om lov og orden og et fredlig samfunn.

Forebyggende arbeid i miljøet er vel så viktig.

Abbas var gjengleder og sonet flere år i fengsel. Nå er han miljøarbeider og hjelper barn og unge

Men det utelukker ikke at man kan benytte seg av kvitteringsordningen. Feks. når direktøren for Subjekt blir stoppet på gaten i Arendalsuka.

Erkjenne at farge betyr noe når vi tar i mot nye asylsøkere. Vise forståelse for deres utfordringer hjelper også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
45 minutes ago, knutinh said:

Tenker du at kriminelle gjenger er konservative? Hva de stemmer (hvis de stemmer) er vel ikke spesielt sentralt hverken i å vurdere deres menneskeverd eller i å kritisere deres aktiviteter.

-k

Han fantaserer vel om kriminelle som løper rundt med FRP- og Demokratene-tskjorter og knivstikker folk på vei til valgbodene. 
Alle disse voldskriminelle som også er selvfølgelig er dypt engasjert i høyrepolitikk som hans meningsmotstandere er.
Med andre ord, hans meningsmotstandere er praktisk talt voldskriminelle.  

Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (1 time siden):

De fleste ekstremistiske terrorister er ikke sterke i troen, de er misbrukt og forført, forledet, gjennom bruk av affeksjon og gruppetilhørighet, og lurt gjennom å bli gitt respekten og anerkjennelse fra autoriteter, og gitt et miljø hvor hatet mot samfunnet eller de andre -- deres felles fiende -- er limet i samholdet.
Uten å dele fiendebildet, så er de ikke lengre i gruppen, og står igjen alene -- som er hva de lot seg rekruttere for å unngå å være.

Det stemmer ikke. IS-terroristene f.eks var så besatt av profeten Muhammed at de kopierte han ned til minste lille detalj. Alt fra utseende (klesmåte, skjegg osv), bønn, korantekster. Til og med metodene for henrettelse ble kopiert. 

De var besatt av radikal islam og utgåtte ideer fra den tiden profeten levde.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
8 minutes ago, Subara said:

Men det utelukker ikke at man kan benytte seg av kvitteringsordningen. Feks. når direktøren for Subjekt blir stoppet på gaten i Arendalsuka.

Hva med meg som hvit mann som ble stoppet av politiet uten å ha gjort noe galt. Jeg burde vel ha vært triggered og krenka. 
Burde ha skrevet avisinnlegg om hvor FORFERDELIG det var å bli utsatt for slik umenneskelig behandling som å bli stoppet i mine ærender på GRUNN AV MIN HVITE HUDFARGE. Rasisme og sånt lissom. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...