Gå til innhold

Statens minst viktigste oppgave?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Regulere folks oppførsel og føre destruktiv politikk rettet mot næringsliv og folk med unnskyldning i smittetall for viruser med dødelighet på noen få promille. Det er noe som staten bør holde fingrene sine unna fra nå av og for all fremtid og aldri mer. Staten skal heller ikke blande seg inn i hva slags legemidler og preparater folk velger å ha eller ikke ha i sin kropp. Det er legens oppgave i samarbeide med pasient å kartlegge, ikke statens.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
tigerdyr skrev (23 timer siden):

Skrev du ikke for ganske nylig at du helt sikkert ville stemme Rødt hvis der var valg nå?  Ovenstående er kort oppsummert Rødt's politikk.. 

Proteststemme det. Jeg ønsker selvfølgelig ikke at Rødt skal ta 51% av stortingsplassene; det er ikke det det handler om. Men nok til å utøve press og handle i viktige vippeposisjoner. Samtidig er det viktig gjennom slik bruk av stemmeseddelen å sende ut et viktig signal til "ansvarlige" politikere at man er misfornøyd.

 

Lenke til kommentar

Hundrevis av millioner i bistand til atommakter og romnasjoner som Kina og India på soleklar førsteplass, tett etterfulgt av millioner i støtte til å spurte maling ut av rompa, såkalt "kunst"

Hva som helst kan tydeligvis være kunst, dette er forresten kunst:
 💩🤩🤢.-aaaaa34````______-1|||

Kunsten er til salgs nå for kun kr 50,000 som er et kupp. Interesserte kan kontakte meg. 

/s

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...