Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Er ask privatist verdt 3,5k


Anbefalte innlegg

Hei!

til høsten skal jeg ta matte R1 som privatist, jeg har ikke hatt faget på 4 år og merker jeg har glemt en del av det jeg lærte.

målet mitt er å få karakter 4 og oppover på eksamen, spørsmålet er da om det er verdt å betale 3,5k for nettundervisning/eksamenstrening som de tilbyr i matte eller om jeg kan klare å gå gjennom boka på egenhånd og likevel ende opp med en god karakter.

noen med tidligere erfaring fra de?

takk på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har brukt Ask tidligere og har egentlig vært fornøyd. Fikk det gjennom skolen som omvendt undervisning, mulig Ask er litt annerledes for privatister. Jeg hadde nok ikke betalt for det selv, fordi det rett og slett finnes mye bra på YouTube. Det krever dog at du er strukturert og følger lærebok selv, slik at du lærer hva du må kunne til eksamen. Det er likevel gode videosnutter på Ask, så kvaliteten har jeg ikke mye å utsette på.

Lenke til kommentar

Jeg vil si ja. En ting er videoene, men lærerne er veldig flinke til å svare grundig og kjapt. Har opplevd at læreren var veldig tilgjengelig (svarte meg kl 23 på en søndag f.eks.!) Er fint å ha en lærer å spørre i tilfelle du skulle stå fast. Det går også an å kjøpe et månedsabonnement. Mener det koster rundt tusenlappen

Lenke til kommentar

Dette kommer helt an på deg selv. Hvis du er strukturert nok til å følge et løp du legger opp selv så kan du spare pengene. Om du fungerer bedre med et opplegg laget av andre så kjøp tjenesten. Uansett hva du gjør så må du legge nok egeninnsats i dette hvis du vil ha god karakter. Lykke til uansett hva du velger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...