Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Vi trenger å snakke om korona vaksinene!


Anbefalte innlegg

Nepa skrev (På 29.11.2022 den 0.30):

Ja, noen kaller dem som bare ser på TV-nyheter for "television watching news believers". Realiteten er også at ikke alle bruker internett, og de blir da henvist til TV og aviser. Hvis de ikke spør en databruker om å få informasjon. 

TV sin ordbruk har endret seg på disse årene. Først var det mye snakk om å oppnå flokkimmunitet. Det er et ord som en ikke ser i dag. Bare dette burde få folk til å lure litt på hva som skjer. 

Flokkimmunitet gjennom smitte er den måten pandemier alltid og uten unntak har tatt slutt på gjennom hele historien og det var et utopisk prosjekt når man ser tilbake nå at det skulle skje gjennom en "magic bullet" som var vaksinen. Det skjedde ikke. Omicron kom, mden var mild men langt mer smittsom; så smittsom at flere kontaktbegrensede tiltak ble meningsløst fordi viruset trenger seg gjennom alle "brannmurer" som finnes og nå har praktisk talt alle i Norge fått det; jeg kjenner ihvertfall ingen som ikke har fått det og alle taklet det bra; omicron altså. Det er vel bare Kina som er igjen som praktiserer utopien om å utrydde viruset og vi ser at tiltakene dreper langt flere enn viruset.

Angående WHO så må man tørre å snakke om hvor langt mer korrupt det har blitt enn da det startet. Lederen for WHO har også en tvilsom "track record" og menneskerettighetsadvokater har prøvd å anlegge sak mot ham for krigsforbrytelser i Etiopia; men han er nok beskyttet av den diplomatiske immuniteten han får som FN-topp. Og da kan man jo selv spekulere når det er dokumenter som viser at de i løpet av pandemien endret begrepet "flokkimmunitet" og prøvde å påstå at det var noe som kun eksisterte med vaksiner, hvilket er løgn.

Crooked Cracker skrev (På 29.11.2022 den 1.45):

 Tja, hva skal en si.

Lansering av vaksinepass, lockdowns av overdrevne proposjoner, fare for alvorlige bivirkninger, flere doseringer nødvendig, spørsmål rundt effektivitet, grunnlovsstridig behandling av uvaksinerte, egne leire for uvaksinerte, økonomisk vinning av forholdene  = ble definert som farlig konspiratorisk tankegods, før det skjedde selvsagt. Så ble skeptiske stemmer, som ropte varsku om at usalige ting kunne være på gang, simpelthen avfeid som konspiratoriske anti-vaxxere. Dessverre fikk vi rett i noen tilfeller.

Jeg erindrer også at ble tilløp til lettere lynsjestemning i kjølvannet av at media bombarderte på med overskrifter om hvor farlig viruset var for samtlige, og selvsagt hvor stor redning denne vaksinen ville være for samtlige. Over 90% av min omgangskrets svelget alt og lot seg injisere med eksperimentell guffe uten å mukke. En aldri så liten demonstrasjon på hvor lett påvirkelige folk er, uansett hva som sies. For det gjelder også den "andre siden" som spådde at vaksinen ville enten programmere eller ta knekken på alle. Den store omstarten og alt det maset der. Selv takket jeg nei til vaksinen, fikk Covid og opplevde det som en mild influensa, uten at det beviser noe selvsagt. Nå vil kanskje noen her kommentere dette innlegget men jeg er ærlig talt drittlei hele diskusjonen, så det spørs om jeg vil engasjere meg særlig i mer debatt.

Ellers serverte den godeste Preben Aavitsland denne meldinga på Twitter nylig: "Pandemien er en gave til totalitære regimer: et påskudd til å utøve total kontroll med befolkninga". Som en kommentar til det som foregår i Kina.

Det kinesiske terrorregimet ble jo omfavnet i vestlige medier vinteren-våren 2020 for sin "raske og effektive respons på pandemien". De prøver vel å bløffe seg vekk fra det nå, siden opinioner snur fort og media satser på at folk har glemt alt, men de lovpriste Kinas terrorisering av sine egne borgere og spredde ukritsk fake news om folk som falt døde om på gata i Wuhan fra corona; når vi ser tilbake på det nå mot slutten av 2022 så fremstår det som en ukritisk massesuggesjon som det er oppsiktsvekkende at vi kunne se i vår del av verden. Made in China kan man si; den diskreditterte og beryktede engelske forskeren Neill Ferguson som satte opp vanvittige dommedagsmodeller(som han åpenbart ikke trodde på selv) som var med å skremme regjeringer over hele Europa til å stenge ned har jo innrømmet at hadde det ikke vært for Kinas håndtering ville vi ikke sett unntakstiltstander og lockdown i land etter land. Jeg skal ikke si at Norge lignet på Kina da, det vil være for drøyt, vi hadde det ganske mye friere enn de fleste(det var dog en extra extra light versjon av et tankegods importert fra Kina dog),men andre land som vi naturlig sammenligner oss med gikk veldig langt i å kopiere Kinas militaristiske og dystopiske virusstrategi; Australia er det styggeste skrekkeksempelet på dette; Østerrike var de i særdeles verste i hele Europa. Og media - ikke et eneste kritisk ord, kritikk som gikk ut på om man kanskje gikk for langt ble høvlet ned som konspirasjonsteorier, ytre høyre, ytre venstre, Karen( et stjerneeksempel på projiseringer), "granny killers"(sier de samme mediene som mener at det er greit og alldeles strålende med astronomiske strømpriser som vil være ekstra skadelig for syke minstepensjonister; igjen, projisering); det mediene kom med av "kritikk" var når de på pressekonferanser spurte "hvorfor er dere ikke enda strengere nå som det er så mange smittede"; altså de likte unntakstiltstand men ville ha enda hardere tiltak; kanskje portforbud også hvem vet. Men nå - ja nå hyller plutselig media kinesere som har fått mer enn nok av å bli terrorisert for en utpisk visjon om utryddelse av et virus som aldri lar seg utrydde. Ingen påstander om at demonstrerende kinesere er "granny killers", konspirasjonsteoretikere, ytre høyre Karens, terrorister og hestesko. Hvordan kan media forvente å bli møtt med respekt?

For å holde sporet: selv ETTER at omicron dukket opp ble de som ikke hadde tatt vaksinen, eller de, som meg som tok to doser, stemplet som umoralske og ansvarlige for at samfunnet ble stengt, til tross for at det var regjeringen selv som VALGTE å stenge ned og med et hysterisk og dommedagsentusiastik media på slep som heiagjeng og PR-apparat, de kunne latt være. Ansvaret for den komplett unødvendige nedstengingen fra desember til februar 2021-2022 lå utelukkende hos regjeringen og deres PR-apparat i media som herjet helt vilt med frykt, redsel og dommedagsscenarier, ikke på noen andre i samfunnet. Absolutt ingen andre.

Det Preben skriver er helt korrekt. Men desverre så ser man at hva som kan defineres som totalitære regimer også ikke er ukjent i hva vi før mars 2020 oppfattet som frie demokratiske samfunn. Australia, Østerrike, Canada - frie demokratiske samfunn? Tja....

  • Innsiktsfullt 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nuttin skrev (5 timer siden):

Tøvprat. Tuberkolose, Messlinger og Polio ble bekjempet med vaksine for å oppnå flokkimunitet. Malaria er det også funnet opp en vaksine mot og som du må ta før du reiser til Afrika.

 

Tøvprat? Jeg snakker om pandemier. Ikke hvilke som helst av virus og ihvertfall ikke bakterier. Tuberklose skyldes en bakterie, ikke et virus. Jeg snakket om flokkimmunitet i forhold til pandemier fra lutfveisviruser og ingen av disse har noensinne tatt slutt gjennom vaksinering. Influensa- og coronaviruser er av en såpass viral natur at utryddelse er en umulighet. Malaria, som er begrenset til tropiske strøk og spres via mygg er definitivt ikke under noen definisjon av pandemi. Ja, det er fint at det er en vaksine mot malaria, men malaria finnes ennå og er på ingen måte utryddet og det smitter heller ikke mellom mennesker, så hvor kommer "flokkimmunitet"-begrepet inn i viruser som smitter fra mygg til menneske. Malaria lar seg heller ikke utrydde med mindre man klarer å utrydde mygg. Og jeg kjenner mennesker som hadde polio i barndommen og har skadevirkninger i dag. Jeg kjenner godt til disse virusene takk, så jeg er nok ikke så kunnskapsløs som du tror.

Endret av Morromann
ryddet opp i noe krasse formuleringer
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, Morromann said:

Tøvprat? Jeg snakker om  pandemier. Pan-de-mier. Ikke hvilke som helst av virus og ihvertfall ikke bakterier. Tuberklose skyldes en bakterie, ikke et virus. Jeg snakket om flokkimmunitet i forhold til pandemier fra lutfveisviruser og ingen av disse har noensinne tatt slutt gjennom vaksinering. Influensa- og coronaviruser er av en såpass viral natur at utryddelse er en umulighet. Malaria, som er begrenset til tropiske strøk og spres via mygg er definitivt ikke under noen definisjon av pandemi. Ja, det er fint at det er en vaksine mot malaria, men malaria finnes ennå og er på ingen måte utryddet og det smitter heller ikke mellom mennesker, så hvor kommer "flokkimmunitet"-begrepet inn i viruser som smitter fra mygg til menneske. Malaria lar seg heller ikke utrydde med mindre man klarer å utrydde mygg. Og jeg kjenner mennesker som hadde polio i barndommen og har skadevirkninger i dag. Jeg kjenner godt til disse virusene takk, så jeg er nok ikke så kunnskapsløs som du tror.

Rubella. Et virus som overføres blant annet med hoste eller nys og den siste globale rubella pandemien var mellom 1962 og 1964. Denne hindres med vaksine i dag, ikke flokkimmunitet.

Iblant er det enklere å si at man tok feil, istedenfor å plutselig legge til ad-hoc spesifikasjoner om hva man påsto tidligere, men ikke sa.

Endret av shockorshot
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, Morromann said:

Tøvprat? Jeg snakker om  pandemier. Pan-de-mier. Ikke hvilke som helst av virus og ihvertfall ikke bakterier. Tuberklose skyldes en bakterie, ikke et virus. Jeg snakket om flokkimmunitet i forhold til pandemier fra lutfveisviruser og ingen av disse har noensinne tatt slutt gjennom vaksinering. Influensa- og coronaviruser er av en såpass viral natur at utryddelse er en umulighet. Malaria, som er begrenset til tropiske strøk og spres via mygg er definitivt ikke under noen definisjon av pandemi. Ja, det er fint at det er en vaksine mot malaria, men malaria finnes ennå og er på ingen måte utryddet og det smitter heller ikke mellom mennesker, så hvor kommer "flokkimmunitet"-begrepet inn i viruser som smitter fra mygg til menneske. Malaria lar seg heller ikke utrydde med mindre man klarer å utrydde mygg. Og jeg kjenner mennesker som hadde polio i barndommen og har skadevirkninger i dag. Jeg kjenner godt til disse virusene takk, så jeg er nok ikke så kunnskapsløs som du tror.

HÆÆÆ

Er det kun virus som kan skape en pandemi? Hvor har du det fra?

Polio er nå nesten utryddet, men jeg skal spare deg for å lete frem at det aldri var en pandemi, kun en epidemi så du får cherry picke dine argumenter så du fremstår som klok og kunnskaps full.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Morromann said:

Og hvor har du det fra at jeg skrev det?Jeg skrev ikke det.

Hvis ikke bakterier kan skape pandemi, slik du proklamerte det, så må man anta at du mener kun virus kan skape en pandemi. Noen pandemi basert på Prioner jeg i alle fall ikke fått med meg.

4 hours ago, Morromann said:

Tøvprat? Jeg snakker om  pandemier. Pan-de-mier. Ikke hvilke som helst av virus og ihvertfall ikke bakterier. Tuberklose skyldes en bakterie, ikke et virus. Jeg snakket om flokkimmunitet i forhold til pandemier fra lutfveisviruser og ingen av disse har noensinne tatt slutt gjennom vaksinering. Influensa- og coronaviruser er av en såpass viral natur at utryddelse er en umulighet. Malaria, som er begrenset til tropiske strøk og spres via mygg er definitivt ikke under noen definisjon av pandemi. Ja, det er fint at det er en vaksine mot malaria, men malaria finnes ennå og er på ingen måte utryddet og det smitter heller ikke mellom mennesker, så hvor kommer "flokkimmunitet"-begrepet inn i viruser som smitter fra mygg til menneske. Malaria lar seg heller ikke utrydde med mindre man klarer å utrydde mygg. Og jeg kjenner mennesker som hadde polio i barndommen og har skadevirkninger i dag. Jeg kjenner godt til disse virusene takk, så jeg er nok ikke så kunnskapsløs som du tror.

Det flotte med slike bastante påstander, er å se dere kravle som mus oppetter en vegg, når argumentene dissekeres en etter en. Faktisk underholdende. Skal jeg komme med et eksempel på en bakteriell pandemi som ikke enda er forsvunnet til tross for flokk immunitet? Du har vel hørt om svartedauen.

Så har du pandemi som ikke er utryddet, ikke finnes vaksine mot og som ikke har flokk immunitet og det finnes over 38 millioner som er smittet i dag? HIV/AIDS med det er vel ikke noen pandemi i dine øyne.

spacer.png

Endret av Nuttin
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Nuttin skrev (På 1.12.2022 den 20.35):

 

 

Så har du pandemi som ikke er utryddet, ikke finnes vaksine mot og som ikke har flokk immunitet og det finnes over 38 millioner som er smittet i dag? HIV/AIDS med det er vel ikke noen pandemi i dine øyne.

spacer.png

Nå skal jeg innrømme at jeg innrømte at jeg uttrykte meg litt uklart og at det lett kunne oppfattes slik og da beklager jeg det. Jeg har jo selvfølgelig ikke nektet på at den bakterielle pesten svartedauden var en pandemi. Men så er det det at i moderne tid ser det ut som om det er WHO, et overstatlig organ som er gitt det ultimate mandat til å erklære hva som er en pandemi og når en pandemi er avsluttet og også hva som er flokkimmunitet og hva som skal til for å oppnå flokkimunitet. Det er også slik at WHO endret definisjonen av flokkimmunitet høsten 2020 til kun å gjelde vaksiner når de tidligere hadde både immunitet gjennom smitte og immunitet gjennom vaksiner i sine dokumenter. Men de vaksinene som er nå mot covid-19 gir på ingen måte immunitet mot corona; de har vist seg å ha praktisk talt null effekt på smittespredning men er på det beste symptomdempende og jeg er 100% overbevist om uten en skygge av tvil at fremtiden vil se tilbake på lanseringen av vaksinene som det mest oppskrytte som har skjedd i medisinsk historie. Man hører leger over hele linja nå som noe motvillig innrømmer det samme uten å si det rett ut.

Men nå var temaet coronavskiner og jeg vil ikke helt si at malaria og AIDS som er helt annen type kategori av sykdommer; AIDS er hovedsaklig en STD/blodoverførende sykdom, malaria spres fra mygg og ikke mellom mennesker; men covid er i likhet med influensa et luftveisvirus og jeg har ikke hørt om noe lutveisvirus som har latt seg utrydde av vaksiner.

Men jeg innrømmer at jeg kanskje uttaler meg uklaert og jeg har ikke den totale oversikt over hvilke sykdommer som er betegnet som pandemi og ikke og jeg tar det til meg når jeg tar feil. Jeg diskuterer ikke for å "vinne" og stpår korrigert uten å skamme meg over det om noen kan peke på hvor jeg tar feil. Man lærer tross alt så lenge man lever. Jeg har endret mening om så mye, også om covid, flere ganger i løpet av den perioden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg leste frem til at det ble presentert som en avsløring at det å ha vært smittet kunne føre til beskyttelse. Dette er jo på ingen måte noe nytt eller ukjent fenomen, og helsemyndighetene har også opplyst om dette hele veien. Det var sågar ett av kriteriene for godkjent vaksinasjonspass.

Når de starter med å bomme på basic'en og dette er en vegg av tekst, så falt jeg av tvert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Det som kommer i kjølevannet nå kommer til å skade tilliten til myndighetene veldig mye, som er synd. 
Glad eg stod i mot presset med å fullføre vaksineprogrammet. Fikk covid, alt gikk bra, selv om eg må innrømme det var tøft de 30 timene feberen stod på, og det tok 5 dager til før eg ble frisk.
Mye heller det enn helvete eg fikk fra 1 dose, men når en nevnte sånt når dette pågikk, var det ikke mye sympati å høste, en måtte bare kjøre på, ikke gli over til "den andre siden" av leiren, vaksinenekterene, og eg innbilte meg mest sannsynlig alt sammen. 

Her er en nrk artikkel som egentlig beskriver mitt løp: 
riiber med vaksinebivirkning før OL

Eg ser han bare gunnet på med dose 2, men eg tok ikke den sjansen, eg er heller ikke i noen risikogruppe. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 9/8/2022 at 3:12 PM, Selfuniverse said:

Jeg har brukt mye tid på å oversette en video. I videoen er det ingen teorier. Det er doktorer, leger, patologer, immunologer, eksperter, som utreder sine undersøkelser.

Dette var et godt innlegg, som det sikkert hadde tatt mye tid å forberede, men jeg må si meg enig i at det er for langt, som et innlegg på et diskusjonsfora, især hvis målet er å nå dem som ennå ikke har skjønt noe av hva som egentlig foregår (og som har foregått siden februar/mars 2020). Hei, folkens. Jeg er helt ny på dette forumet, så jeg har ikke oversikt over alt som er blitt skrevet om temaer som "pandemien" og "vaksinene" -- ikke ennå. Grunnen til at jeg kommer hit, er at jeg forsøker å finne et sted, et digitalt offentlig rom, hvor jeg kan utøve min lovbeskyttende ytringsfrihet (ikke lett!), og hvor jeg kan stille spørsmål ved og mane til en åpen debatt om det som jeg, i likhet med trådstarter, mener at vi nå MÅ begynne å ha en fri og uavgrenset og usensurert diskusjon om, nemlig den/de nye typene preparater som ennå av mange framstilles som mer eller mindre tradisjonelle vaksiner, men som heller bør kalles transfeksjonsmidler, eller kanskje til og med biologiske våpen.

Siden det ikke er mulig, og neppe nødvendig heller, å gå igjennom alt som har skjedd og alt som er blitt sagt og gjort over de siste tre årene i et innlegg som dette, så jeg går rett på sak, og begynner med å legge inn linker til noen utvalgte intervjuer og presentasjoner som dere MÅ se. Det er ikke ofte jeg bruker ordet må når jeg skriver, men nå gjør jeg det, for i en normal verden hadde de funnene og velbegrunnede bekymringene som kommer fram i disse videoene vært på førstesidene til bortimot alle aviser i hele verden i flere dager på rad for lengst.

Men nå er vi i den ekstremt underlige situasjon at de fleste norske medier har nedlagt et enten eksplisitt eller uuttalt forbud mot noen som helst åpen og kritisk debatt om de nye medikamentene, deres opphav og deres effekter. Slik kan vi bare ikke ha det. Hvis et demokrati skal kunne fungere godt over tid, er det helt nødvendig å ha dønn ærlige og usensurerte og ukorrupte medier, og gode fora for debatt, med stor takhøyde for uttalelser, for ellers er det vanskelig eller umulig for de fleste vanlige mennesker å basere sine avgjørelser på et godt grunnlag -- og per nå har vi hverken usensurerte medier eller større usensurerte fora her i Norge når det gjelder noe så enormt viktig som en påstått nasjonal krise (erklært et et meget, meget svakt grunnlag) og mangelfullt uttestede medikamenter som staten aktivt har forsøkt å få hele befolkningen til å ta, gjentatte ganger.

Alexandra (Sasha) Latypova | Session 124: Down the Rabbit Hole:
https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-124-Alexandra-Latypova-Odysee:c

Pathology of vaccine deaths and vaccine injuries | After the evidence now first proof
https://odysee.com/@en:a5/Pathology-Conference_Burkhardt_Presentation_EN_20220311:7

"Foot-Long Blood Clots" From mRNA, Says Pathologist Dr. Ryan Cole 
https://rumble.com/v1y4u78-foot-long-blood-clots-from-mrna-says-pathologist-dr.-ryan-cole-w-dr-kelly-v.html

 

Jeg legger også ved noen megetsigende "memes" og andre bilder. Noen er laget av meg, andre av ulike frivillige der ute.

 

 

corona_covid19_ivermectin_studies_nov_2022.png

corona_conspiracy_theory_meme.jpg

corona_debate_kvinneguiden_warning_vaksinedebatt_ikke_tillatt_jan_4_2023.jpg

corona_crisis_embalmer_hirschman_zeee_51_22_amyloid_clot.jpg

corona_investigation_eudravigilance_june_2022_healthimpactnews.jpg

corona_investigation_eudravigilance_peckford_july_2021.jpg

corona_investigation_mapping_the_dod_attack_on_the_people_created_protect.jpg

corona_investigation_vaers_database_injection_deaths_injuries_dec_2022.jpg

canada_freedomconvoy2022_not_my_job_to_keep_adults_safe.jpg

canada_vaccine_or_livelihood_thought_i_had_left_china.jpg

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (På 15.9.2022 den 23.26):

FHI: "Hjerte- og karsykdommer bidro til økt dødelighet i 2021." -Datert 9. Juni 2022. (Uthevelser og understreker av meg nedenfor)

"Økningen i dødsfall på grunn av hjerte- og karsykdommer er det som skiller seg mest ut i 2021."

"For første gang siden 1995 øker aldersstandardisert dødelighet av hjerte- og karsykdommer. Ut fra trenden fra de siste ti årene før pandemien, var det i overkant av 1200 flere hjertedødsfall enn forventet i 2021."

"Den høyere dødeligheten på grunn av hjerte- og karsykdommer i 2021 står i kontrast til tall fra Hjerte- og karregisteret som viser at innleggelser på grunn av flere hjerte- og karsykdommer var lavere enn forventet i første del av pandemien. Smitteverntiltak kan ha ført til færre kardiologiske hendelser utløst av infeksjoner, men dette underbygges ikke av dødsårsaksstatistikken i 2021, svarer Guttorm Raknes."

 

Året 2021 sammenfaller med når den meget oppfordrende vaksineringen av befolkningen begynte. Artikkelen nevner lave tall for dødsfall assosiert med vaksinene, men ingen ble lært opp til å se etter om vaksinene kan være en årsaksfaktor i dødsfall relatert til hjertesykdommer, derfor mener jeg det er en mulighet for at alle disse ekstra dødsfallene fra hjerte og karsykdommer skyldes vaksinene, som det er veldig mye som taler for i hele verden også. For eksempel her er det en video med 1000 forskjellige nyhetsartikler av gjennomsnittlige unge atleter som døde, kollapset, fikk hjerteproblem, blodpropp, eller annet lignende, fra mars 2021 til juni 2022. En god del av ofrene peker selv på vaksinen som den ansvarlige.

 

 

 

Da må vi se på alderen, og også det at folk har vært nedstengt og ikke fått vært på treningsenter, jeg har ikke trent på senter siden før covid. Har planer om å starte igjen nå. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (På 3.12.2022 den 10.06):

Nå skal jeg innrømme at jeg innrømte at jeg uttrykte meg litt uklart og at det lett kunne oppfattes slik og da beklager jeg det. Jeg har jo selvfølgelig ikke nektet på at den bakterielle pesten svartedauden var en pandemi. Men så er det det at i moderne tid ser det ut som om det er WHO, et overstatlig organ som er gitt det ultimate mandat til å erklære hva som er en pandemi og når en pandemi er avsluttet og også hva som er flokkimmunitet og hva som skal til for å oppnå flokkimunitet. Det er også slik at WHO endret definisjonen av flokkimmunitet høsten 2020 til kun å gjelde vaksiner når de tidligere hadde både immunitet gjennom smitte og immunitet gjennom vaksiner i sine dokumenter. Men de vaksinene som er nå mot covid-19 gir på ingen måte immunitet mot corona; de har vist seg å ha praktisk talt null effekt på smittespredning men er på det beste symptomdempende og jeg er 100% overbevist om uten en skygge av tvil at fremtiden vil se tilbake på lanseringen av vaksinene som det mest oppskrytte som har skjedd i medisinsk historie. Man hører leger over hele linja nå som noe motvillig innrømmer det samme uten å si det rett ut.

Men nå var temaet coronavskiner og jeg vil ikke helt si at malaria og AIDS som er helt annen type kategori av sykdommer; AIDS er hovedsaklig en STD/blodoverførende sykdom, malaria spres fra mygg og ikke mellom mennesker; men covid er i likhet med influensa et luftveisvirus og jeg har ikke hørt om noe lutveisvirus som har latt seg utrydde av vaksiner.

Men jeg innrømmer at jeg kanskje uttaler meg uklaert og jeg har ikke den totale oversikt over hvilke sykdommer som er betegnet som pandemi og ikke og jeg tar det til meg når jeg tar feil. Jeg diskuterer ikke for å "vinne" og stpår korrigert uten å skamme meg over det om noen kan peke på hvor jeg tar feil. Man lærer tross alt så lenge man lever. Jeg har endret mening om så mye, også om covid, flere ganger i løpet av den perioden.

Jeg synes WHO ventet bra lenge før de kalte covid en Pandemi….

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (20 minutter siden):

Da må vi se på alderen, og også det at folk har vært nedstengt og ikke fått vært på treningsenter, jeg har ikke trent på senter siden før covid. Har planer om å starte igjen nå. 

Ja det er mye feil her, folk har ikke fått behandlingen de trengte pga overbelastning på helsevesen, trening har vært vanskelig, hjemmekontor med stillesitting, folk har hatt covid som påvirker hjerte, og ja vaksinen simulerer covid og kan også ha bidratt til hjerte problemer, men langt mindre om enn hadde hatt covid uten vaksine osv. 

Det er for lite data til å si at dette er på grunn av vaksinen, faktisk sier det meste i mot at det er vaksinen sin feil. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Salvesen. said:

folk har hatt covid som påvirker hjerte, og ja vaksinen simulerer covid og kan også ha bidratt til hjerte problemer, men langt mindre om enn hadde hatt covid uten vaksine osv. 

Det er for lite data til å si at dette er på grunn av vaksinen, faktisk sier det meste i mot at det er vaksinen sin feil. 

En studie fant at det var ingen sammenheng mellom allerede gjennomgått covid infeksjon og hjertemuskelbetennelse (myocarditis), eller hjerteposebetennelse (pericarditis).

Gruppen som hadde gjennomgått covid infeksjon besto av 196992 voksne, mens den gruppen som ikke ennå hadde gjennomgått covid infeksjon besto av 590976 voksne som hadde minst en negativ pcr test, og ingen positive. Alle disse tilsammen er ett veldig stort datagrunnlag.

Datagrunnlaget ble vurdert frem til 15. Desember 2020 i Israel. som er 5 dager før vaksiner ble tatt i bruk for første gang der.

0.0046 % av de som hadde gjennomgått covid fikk hjertemuskelbetennelse, sammenlignet med 0.0046 % i kontrolgruppen som ikke hadde gjennomgått covid.

0.0056 % av de som hadde gjennomgått covid fikk hjerteposebetennelse, sammenlignet med 0.0088 % i kontrollgruppen som ikke hadde gjennomgått covid.

Ifølge denne studien er det altså ingen korrelasjon mellom gjennomgått covid og disse hjertesykdommene: Hjertemuskelbetennelse, og hjerteposebetennelse.

Det var en sterkere tendens til at menn fikk begge disse sykdommene i hjertet. Det vil si at andre studier som baserer seg på ett datagrunnlag der det er en stor overvekt av menn, (eksempelvis militæret i andre land enn Norge), kan potensielt ha svakheter ved seg.

jcm-11-02219-g002.jpg

Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (1 minutt siden):

En studie fant at det var ingen sammenheng mellom allerede gjennomgått covid infeksjon og hjertemuskelbetennelse (myocarditis), eller hjerteposebetennelse (pericarditis).

Gruppen som hadde gjennomgått covid infeksjon besto av 196992 voksne, mens den gruppen som ikke ennå hadde gjennomgått covid infeksjon besto av 590976 voksne som hadde minst en negativ pcr test, og ingen positive. Alle disse tilsammen er ett veldig stort datagrunnlag.

Datagrunnlaget ble vurdert frem til 15. Desember 2020 i Israel. som er 5 dager før vaksiner ble tatt i bruk for første gang der.

0.0046 % av de som hadde gjennomgått covid fikk hjertemuskelbetennelse, sammenlignet med 0.0046 % i kontrolgruppen som ikke hadde gjennomgått covid.

0.0056 % av de som hadde gjennomgått covid fikk hjerteposebetennelse, sammenlignet med 0.0088 % i kontrollgruppen som ikke hadde gjennomgått covid.

Ifølge denne studien er det altså ingen korrelasjon mellom gjennomgått covid og disse hjertesykdommene: Hjertemuskelbetennelse, og hjerteposebetennelse.

Det var en sterkere tendens til at menn fikk begge disse sykdommene i hjertet. Det vil si at andre studier som baserer seg på ett datagrunnlag der det er en stor overvekt av menn, (eksempelvis militæret i andre land enn Norge), kan potensielt ha svakheter ved seg.

jcm-11-02219-g002.jpg

En studie, det finnes mange studier som finner korrelasjon..

  • Liker 2
Lenke til kommentar
28 minutes ago, Salvesen. said:

Ja det er mye feil her, folk har ikke fått behandlingen de trengte pga overbelastning på helsevesen, trening har vært vanskelig, hjemmekontor med stillesitting, folk har hatt covid som påvirker hjerte, og ja vaksinen simulerer covid og kan også ha bidratt til hjerte problemer, men langt mindre om enn hadde hatt covid uten vaksine osv. 

Det er for lite data til å si at dette er på grunn av vaksinen, faktisk sier det meste i mot at det er vaksinen sin feil. 

Om covid ga problemer med hjertet skulle vel enormt flere ha hatt det blant unge folk? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Quakecry skrev (16 minutter siden):

Om covid ga problemer med hjertet skulle vel enormt flere ha hatt det blant unge folk? 

Som vaksinen er det snakk om veldig få om fikk hjerte issues av covid. Men, forskning tilsier at å gjennomgå covid uten vaksine mot å ta vaksine å gjennomgå eller ikke gjennomgå er verre for hjertet. Altså er helse fordelene større ved å ta vaksine på grunn av risikoen for å få covid. 

Å ikke ta vaksine og ikke gjennomgå covid, da er nok det å ikke ta vaksine best. Men det er ett gigantisk sjansespill. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...