Gå til innhold

Vurderer å slutte på fhs


tistill

Anbefalte innlegg

120k er en del penger, men det inkluderer husleie,strøm,mat, som regel noen reiser med opphold (utland og innland), som regel tilgang til endel fasiliteter (trening etc.) Studiemateriell i de ulike fagene.

40% av lånet fra lånekassen blir omgjort til stipend ved fullført skoleår.

(Edit: Så om vi sier det er 8mnd med opplegg, så koster det 9000kr per mnd, all inclusive)

Så om det er dyrt? Tja, det er vertfall dyrt om man ikke ønsker å være der

Endret av mandodiao
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
tistill skrev (På 1.9.2022 den 9.28):

Hei! 
 

jeg begynte nylig på fhs og har fort merket at dette ikke er noe for meg. Det blir alt for intenst sosialt, og jeg synes det er alt for mye penger å bruke på å bare sose rundt uten mål og mening. Ja, jeg er klar over at jeg visste om hva fhs var og hvor mye penger det kostet før jeg startet. Men det er nå jeg har startet at jeg merker at det ikke er riktig for meg og at jeg ikke synes det er verdt pengene for min del. Nå frister det heller å jobbe i et år og spare opp penger til egenkapital, før jeg bestemmer meg for hva jeg vil studere. Synes det sosiale miljøet og undervisningen på skolen er ok, er bare det at det føles så feil for min del. Foreldrene mine er sterkt i mot at jeg slutter, og har jo bare gått der 1,5 uke, så de vil at jeg skal gi det mer tid. Men det bare føles så feil og jeg gruer meg til å stå opp hver dag her. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre?

Jeg ville gitt det to uker til kanskje. Den aller første tide mi på FHS mistrivdes jeg også, men jeg ble etter hvert en del av en "klikk" og hadde det kjempetrivelig resten av tida. Jeg var i startfasen også flere ganger innom tanken på å slutte.

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...