Gå til innhold

Tilbakeblikk: Mean Streets


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flott tilbakeblikk! Jeg har nok heller ikke spilt de to første spillene i serien, men fra "Under A Killing Moon" var jeg hekta. Pandora Directive er jo det beste spillet i serien, så at det arbeides med en remaster av denne er jo flott. Det å kunne bevege seg rundt i nesten fotorealistisk 3D, slik man kunne fra "Under A Killing Moon", det var jo veldig imponerende på den tiden. Tex er nok en av de ti spillkarrakterene som har har gjort mest inntrykk å meg i mine 30 år som gamer. Jeg tror jeg skal finne de to første spillene som let's play, og ihvertfall oppleve dem uten å spille dem selv. Takk for oppfriskningen og inspirasjonen. Gleder meg til "Pandora Directive Remastered".

Lenke til kommentar

Jeg husker jeg satt og knotet med koordinatene og fløy den kjerra. Den gangen var det skikkelig futuristisk, i dag litt komisk. telefax ja... nerdebutikken Arngren skulle også lage flybiler... appropo memory lane sjekk arngren.net. Stemmer også det med lyden ut av pc'n. Man tilhører liksom den første datagenerasjonen av kids som fikk med seg alle de "store" revolusjonene som snudde opp ned på verden. I dag blir ikke kidsa overrasket over noe som helst teknologisk fordi de er vant med ipad. Man får flashbacks fra de gamle originalene fra tid til annen og ikke lenge siden jeg tenkte på Tex og flybilen. Så kult at det plutselig dukket opp. Jeg hadde en commondore 8086 som første pc med grønn monitor og svarte floppydisk. Oppgraderingen var en fargeskjerm, som jeg måtte starte av og på av og på 10x ganger for å få nok spenning til å starte. Da fikk jeg tre-fire farger i turkis (Street Rod). Verden hadde masse gaming revolusjoner fra Space Invader og MS-DOS over til Win, SimCity og Civ... Sid Meyer var jo som Gud å regne. Man skrudde PC selv, oppgraderte her og der. SoundBlaster... det var store steg hele tiden... modem 13.5k, 28.8k, 56k, 128k... og telefonregning på 5000 kr. mp2 med gansta's paradise... memory lane. morsom artikkel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tex Murphy er en legende i min bok. Dessverre var det ingen andre av mine kompiser som skjønte eller ble like gira av den fantastiske teknologiske bragden eller gameplayet. Jeg elsket jo også Telltale's The Walking Dead spesielt og The Wolf Among us sånn passe. Og de første spillene av Guybush Threepwood var også helt unike, sammen med Day of the Tentacle. Phantasmagoria var i samme gate som Tex Murphy i min bok. Utrolige videosekvenser og stemning for absolutt "før" sin tid! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...