Gå til innhold

Annonse: Konkurranse: Hvor stort er ditt spillbibliotek? Vinn stor SSD fra Samsung


Anbefalte innlegg

Med over 500 spill fordelt på rundt 8 launchers, sitter biblioteket mitt på rolige 2,2 TB. Og som den ekte "gameren" jeg er, rører jeg ca. 3 av disse. Jeg lastet nylig ned Destiny igjen, med sine 86,7 GB og det går dermed såvidt forbi andre utfordrere som Killing floor 2, SoT og Doom.

En gang for lenge, lenge siden i min ungdom, brukte jeg over 2 uker på å laste ned en fullstendig lovlig tv-serie fra datidens Netflix, bare for å finne ut at jeg allerede hadde sett nevnte serie. Ja, jeg vokste opp med "drrr...drrr...drrr...dingdongding...skriiiikraaaKRAAAAKRRRIIIIKHEEEEEECH".

Etter dette mørke kapittelet i livet mitt, har jeg kommet til den eneste mulige konklusjonen: Øker Steam biblioteket så har butikkene flere HDDer...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Største spill i dag er Gran Turismo 7, med sine 112.7 GB. Vil nødig avinstallere da jeg har brukt alt for masse tid på å oppnå gull på alle circuit experiences, og det er fremdeles kjekt å ta seg en kjøretur innimellom for å se om jeg kan slå egne tider. Må dog kanskje snart vike plass for Elden Ring som venter fint i køen som neste omfangsrike spill (både diskplass og opplevelse etter hva jeg forstår)

H

Lenke til kommentar

Assassin's Creed Valhalla er det største spillet jeg har installert på PC-en.

Den tar opp 140 GB, dette er med alt ekstra innhold som spillet har.

Den avinstallerer jeg ikke fordi jeg har ikke fullført spillet enda, har mods installert som gjør spillet bedre, og venter på 2 nye Legacy drakter fra tidligere Assassin's Creed spill som kommer iløpet av September.

Lenke til kommentar

Spill samlingen her er ganske så stor og jeg antar at samlet via Steam , Epic , GoG og Origin / Ubisoft connect er vi oppe i 5 Tb +. Det største spillet er nok Cyberpunk 2077 med rundt 70-80 ish med lagringsbehov , mens Witcher 3 tar opp rundt 50 Gb + DLC som er på 30 Gb sånn ca. Begge disse to spillene er såpass gode at jeg greier rett og slett ikke å fjerne de selv om jeg har gått gjennom begge. De spilles om og om igjen gang på gang og man finner stadig noe nytt å utforske...

På motsatt side er de minste "Godsakene" som Eye of the Beholder 1 , 2 og 3 på noen "skarve Mb" men akk så og si umulig å trykke på Avinstaller pga affeksjonsverdi.

En større ssd som gir både bedre lagringsplass og kjappere lading i forhold til de "urgamle hdene på 4Tb" vil nok gjøre at hele familien vil kose seg med de forskjellige spillene på fars pc 😉

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Jeg har nå bikket over 1.4 terrabytes med data på min PC, hvorav spill er på rundt 650gb. Det største er Red dead redemption 2. Dette er en helt fantastisk verden med mange gode karakterer og utrolig flotte detaljer, som feks regn. Dette spillet kommer jeg nok til å ha installert i flere år til, så bra er det, og desidert innenfor mine topp 9 spill gjennom tidene.

Snart må jeg oppgradere lagringsplassen min, og det hadde vært utrolig deilig å få tilsendt en m2 SSD. Selv med et hovedkort som støtter dette, har jeg enda ikke fått testet ut dette.

Lenke til kommentar

For meg er ARK størst med 410GB, med modder. Serveren til ARK har egen pc og HD som jeg drifter.

Ark er det spillet jeg har meste timer på, og spiller mest, og som jeg har egen server på.

Hadde ikke vært feil med ny HD til Ark-serveren, da den har en vanlig roterende disk..

Så det tar jo en hel sommer og en halv vinter for serveren til å starte opp etter en restart..

Lenke til kommentar

Har bare installert 16 spill på PCen i skrivende stund som bare tar opp totalt 115GB med plass, og det største av disse er World of Warcraft som tar 76GB med plass.

Grunnen til at ikke flere er installert er fordi hovedkortet mitt nylig døde og tok knekken på 2 stk Corsair MP510 960GB M.2 SSD'er i samme slengen, så nå har jeg faktisk bare midlertidig installert disse spillene på en 128GB stor Samsung Fit Plus USB 3.1 minnepenn mens jeg venter på annonseringen av RTX4000-serien før jeg gidder planlegge kjøp av nytt hovedkort og ny SSD 😂

Grunnen til at jeg ikke vil avinstallere WoW er selvsagt fordi jeg er fuckings hekta i tillegg til at det er lettkjørt å yter ganske greit på denne gamle PCen jeg midlertidig bruker nå.

spacer.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...