Gå til innhold

[løst] Anbefaling av HDMI splitter til 2 tv'er på møterom


ilpostino

Anbefalte innlegg

Jeg skal bestille to 75'' tv'er til et møterom som skal henges ved siden av hverandre. Jeg har Logitech Rally (kamera, høyttalere og mikrofoner) og en møteroms-datamaskin på det møterommet fra før av.

Jeg er tilbøyelig til å ha en HDMI-kabel i bordbrønnen slik at man kan koble til en ekstra maskin hvis for eksempel noen eksterne skal vise noe under et møte. Jeg vil at skjermbildet til denne maskinen skal vises på begge skjermene og i sin enkelthet kan en HDMI-splitter være tingen. Leverandørene vi har har flere varianter men det blir et kjøp i blinde. Noen tips?

Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til [løst] Anbefaling av HDMI splitter til 2 tv'er på møterom
Videoannonse
Annonse

Jeg kommer med en oppdatering her slik at Noen André en eller annen gang i fremtiden kan lese hvis det trengs. 

Løsningen til Logitech består av en bordhub, som kobler sammen høyttalere og slikt og en hub til veggen som kobler sammen høyttaler, skjermer og kamera. Det går en CAT6-kabel mellom bordhuben og huben til veggen og en USB-kabel som kobler høyttaler, mikrofoner og kamera til en datamaskin.

HDMI-inngangene på bordhuben er tydeligvis koblet 1:1 med HDMI-utgangene. Jeg var tydeligvis litt naiv optimist på at det ville være en eller annen form for splitte-funksjon slik det er på dockinger slik at en av HDMI-inngangene ble distribuert til begge HDMI-utgangene og skjermbildet ble enten klonet eller strukket, men det gikk ikke. Jeg koblet derfor opp en docking og koblet dockingen rett til tv’ene. Jeg hadde allerede lagt inn HDMI-kabler i kabelkanaler til begge tv’ene og jeg gadd ikke trekke opp nye DP-HDMI så det ble til at jeg brukte en DP-HDMI-adapter til dockingen i tillegg til en HDMI-kabel.

Jeg så på en video på YouTube at bordhubben kun støttet 1080P ut på HDMI så ettersom jeg koblet dockingen rett inn i tv’ene fikk jeg 4K på den ene tv’en og 2K på den andre. Jeg har planer om å trekke opp noen lange DP-HDMI til begge skjermene fra dockingen men det får bli en annen dag.

Ellers er jeg særs fornøyd med Logitech Rally. Bra kvalitet på lyd og bilde og enkelt for de ansatte å bruke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...