Gå til innhold

– Vi trenger mye mer fart i digitaliseringen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stakkars den som skal tilkalles på hjertestansalarmer da. 
Ikke bare blir det lengre, men: Den stakkaren får se mange gamle i dusjen ("bildene, jeg blir ikke kvitt bildene"), men også med stavmikser og andre ting som skaper støy.

Samt noen som faktisk er veldig døde, fordi man var opptatt med falske alarmer og det tok for lang tid å komme til den faktisk syke. 

Lenke til kommentar
bharald skrev (50 minutter siden):

Samt noen som faktisk er veldig døde, fordi man var opptatt med falske alarmer og det tok for lang tid å komme til den faktisk syke. 

Disse pasientane vil openbart være av den 75% som fortsatt må være på sjukehuset.
Det det er snakk om her er overføring av sensordata, så det blir ikkje nødvendig med kameraovervåking i dusjen som om det var i Big Brother huset. Og sjølv om det hadde vært aktuelt å sette opp kamera så vil det ikkje være mange i helsevesenet som blir særleg rysta av å sjå gamle mennesker utan klær på video.

Det er i dag ganske mange pasientar som ligg på sjukehusa berre fordi dei treng tilsyn eit par gongar i døgna, fordi dei ikkje kan reise heim og kommunen ikkje har ledig sjukeheimsplass til å ta imot den utskrevne pasienten, osv.

Ei slik løysing vil nok også kunne gi vesentleg betre helsetenestar for oss som ikkje brukar helsetenestene spesielt ofte. Det vil sjølvsagt være mykje tid å spare om testar og målingar som ein i dag må bestille legetime for å få utført kan takast heime. I kombinasjon med kunstig intelligens så kan det kanskje også være mogleg å få til eit automatisert grovsortering mellom dei pasientane som er friske og dei som bør ha nærmare oppfølging.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...