Gå til innhold

Har Trøndelag sitt eget ''svenskehandel''?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ForTheEmperor skrev (Akkurat nå):

Jeg er ikke godt kjent i Trøndelag, men jeg ser på kartet her at de ligger nær svenskegrensen. Så er det en Nordby type shoppingcenter for de til å handle billig matvarer der? 

 

vvv.jpg

Det er et stort nytt senter på Storlien med gode shoppingmuligheter. Hvorvidt det er like heavy som Nordby vet jeg ikke. Det er ingen systembolag der - det må du til Åre for. 
 

Eurocash og coop på senteret på Storlien, samt en liten sportsbutikk og ett apotek (tror jeg). Mer enn nok av matvarer og tobakk til en grei pris i alle fall. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ganske mye trafikk over, spesielt i helgene. Men en del trafikk er det alltid. Man kan få utlevering på Systembolaget også, må bare bestille noen dager i forveien og hente ut på Coop Konsum. Jeg vil definitivt tro det er en vesentlig handelslekkasje som skjer her. Mange av de som handler kjøper også svært mye, og sikkert en del de egentlig ikke trenger. Men f.eks snus er jo veldig mye billigere over grensen, for de som bruker det. Jeg tror gratis buss over grensen er slutt på de siste årene, mulig du må betale en hundrelapp for tur/retur fra byen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...