Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

MC lett sykkel lappen


Nyidag

Anbefalte innlegg

Hvor lang tid er det vanlig å bruke på lettsykkel lappen? 

En av sønnene har begynt på dette og teorikurs i april, fikk første kjøretime 10 mai, tok teorieksamen 18 mai, fikk 1 time hver måned frem til skoleslutt så skulle kjørelærer ha ferie, nå er det høst og han har ikke hatt flere en 6 timer, etter en kjøretime ble han utskjelt etter noter av kjørelærer, var såvidt han orket å bestille ny time.  Har prøvd å reservere kjøretimer selv, men de blir bare slettet av kjørerlærer. Som forelder prøvde jeg å ta kontakt med kjørelærer, men han svarer ikke. Visste ikke at det var sånn de behandlet ungdom, er det noe vi ikke har forstått? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville også byttet skole, men ville da samtidig tatt det rolig og lagt kjøresesongen 2022 på is. De fleste kjøreskoler avslutter sine kjøretimer i Oktober, og det er vel fortsatt lange køer på oppkjøring. Hvis det da er slik at dere må vente til våren 2023, er det kanskje like greit å spare pengene.

Man blir veldig rusten etter såpass mange måneder av sykkelen, og da vil dere trolig bare ende opp med å bruke mere penger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...