Gå til innhold

(Pl) kamptråd- Gameweek 2


Danielzu

Anbefalte innlegg

Screenshot_20220812-070544_Facebook.thumb.jpg.54ea4e4b27b96b7ba5a072acb4a3e7e6.jpg

 

Ny runde, nytt håp. 

Aston villa-Everton, to klubber med masse historie, men 0 mål og 0 poeng. Stevie G mot Frank Lampard, midtbanen som aldri helt passet sammen. 

Man city- Bourmouth , begge lag står med 2 mål clean sheet og 3 poeng fra 1 runde. Kan Haaland hamle opp med Scott Parkers mannskap?

Arsenal-Leicester, arsenal slo til med gode signeringer i sommer og drømmeåpning for sesongen.  Leicester ledet 2-0 til pause for å pisse det bort til uavgjortresultat (tapte 600kr på det resultatet). Men arsenal er Vardys bread and butter så dette kan bli spennende. 

Southampton-Leeds. To lag som før sesongstart var tippet rundt nedrykksstriden. Southampton levde opp til forventningene, men leeds slo til med 2-1 seier i åpningen. Kan beggelag fortsette trenden?

Wolves-Fulham. Mitrovic über alles.

Brighton- Newcastle. Begge lag står 2 mål og 3 poeng, Brighton har solgt sine to beste spillere men vant likevel rimelig greit på drømmenes teater. Newcastle vant sin kamp overlegen mot N.forrest og så meget gode ut. Kan bli en bra kamp, men jeg lukter uavgjortresultat på lang vei.

Brentford-Manchester Ajax

Brentford og Toney kjempet seg tilbake fra 2 målstap til 2-2. Toney var råsterk i feltet som kanskje ikke er godt nytt for Uniteds backrekke. Vil anbefale at united holder unna farlige dødballer. 

Uniteds uke har vært snakkis på twitter, tik tok osv. Ingenting solid har kommet ut av det per dags dato, så stiller nok med samme mannskap som på søndagen.  Eriksson får møte gamle venner, applausen lar nok ikke vente på seg. 

 

Søndagen består av 2 kamper. 

Forrest-west ham. 

To lag som startet sesongen med 0-2 i posen. Men mot Englands to styrtrike moneybagsteams. Antonio måtte ut med skade, nysignerte Scamacca fra start? Forrest beit godt i fra seg på City Ground i fa-cupen mot arsenal,Leicester og Liverpool.  Kan bli en bra kamp. 

Chelsea-Tottenham

Rundens toppkamp. London-derby! Tottenham har ikke vunnet på brua på flere år, men så meget gode ut i serieåpningen. Chelsea så ikke like imponerende ut, men dro med seg 3 poeng likeså. Har trua på spurs i denne kampen. 

Liverpool-Palace. 

Jævlig kjedelig å vente helt til mandagskvelden for å prøve å henge på resten(to mandagskamper på rad venter lfc), Liverpool så dårlig ut mot Fulham, mens palace sin 2.omg var på nippe til å ta med seg poeng i serieåpningen. Oppgjørene mellom disse to laga ender som oftest opp med mange mål så dette blir nok underholdende for alle og enhver. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En del potensielt artige kamper denne runden. Aston Villa - Everton, to klubber og to managere som har slitt. Gerrards statistikk med dette Villa-laget er veldig svak, spesielt med tanke på pengebruk og spillerne han besitter nå. Så forferdelige ut mot Bournemouth. Everton så greie ut mot Chelsea, men det skal ikke så mye til før de havner nede i sumpa igjen.

Southampton - Leeds med to tidligere managere fra Red Bull-systemet. Spent på om de nuller hverandre ut eller om det blir en skikkelig temporik kamp med masse sjanser og mål.

Så får vi kanskje litt mer svar på hvor gode Spurs er nå. Brukte ingen av sine nye spillere i åpningsrunden, der de var veldig bra. Chelsea så derimot ikke så veldig bra ut i første kamp og Tuchel er ikke fornøyd. Det går veldig tregt i det offensive spillet, dog solide bakover. 

Lenke til kommentar
Underkiller skrev (7 minutter siden):

Det er programlederen? Han er dyktig, men "ekspertene er grusomme".
Vet du hvordan man får 4K kvalitet? Hvor finner jeg kampene idag som sendes i 4k?

 

Det er kommentatoren. Han er bra! Enig om studio, skuffende greier.

4K må du søke opp selv på Viaplay. Elendig løsning. Søk på Ultra HD.

Brentford - United sendes i 4K i dag, og Chelsea - Tottenham i morgen. To kamper i 4K per runde.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...