Gå til innhold

Kjøpsråd tv - LG QNED


Anbefalte innlegg

Hei, vi skal kjøpe ny stue-tv i ei ganske lys stue. Etter å ha vært rundt på noen Elkjøp- og Power-butikker, traff jeg endelig på en veldig hjelpsom fyr på Power Strømmen. Etter å ha pratet litt om mine ønsker og behov, endte han opp med å anbefale en ganske ny LG tv: LG 65QNED876QB, som har LG sin variant av Samsung sin Neo QLed, nemlig QNED

Det er som sagt en lys stue (derfor ikke OLED), og en tv som vil bli brukt mest til film og serier (mer drama enn action) og noe PlayStation-spilling, og denne tv-en ser ut som et godt alternativ, særlig når jeg kan kjøpe den for 16000 i helga med DNB-supertilbud.

Er det noen som har noen meninger om denne tv’en eller noen andre å anbefale? Det jeg kanskje er mest usikker på med denne er refleksjon og hvor blank den blir, noe jeg gjerne vil unngå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Leo_ skrev (24 minutter siden):

Om du skal spille på den ville jeg sjekka opp HDMI-latens. LG sine OLED er kjent for lav HDMI-latens, men det betyr ikke automatisk at denne har det.

Takk for svar.

Jeg klarer ikke å finne noe om det i spesifikasjonene på denne tv-en. Jeg spiller en del, men kun single-player hvor bittelitt lag ikke gjør alt for mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...