Gå til innhold

Lucid strever i motbakke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Salget av luksusbiler er jo noe av det første som stuper i en resesjon så det er nok spørs om disse overlever ja. Jeg tror de skal være fornøyd om de klarer å få inn kjøpesummen for så mye som 6000 biler. Antagelig vil de slite med å betale tilbake alle reservasjonene som kanselleres.

Lenke til kommentar
kremt skrev (1 time siden):

Har sett noen videoer fra usa med gjennomgang av disse bilene. Horribel byggekvalitet og 150 tusen dollar for en bil. Varer nok ikke mange årene dette selskapet, samme med faraday future egentlig. 

Har sett to eksemplarer på nært hold, samt snakket med en utviklingsingeniør. Mye interessant og spennende teknologi, men passform og finnish var helt elendig, selv til amerikansk bil å være.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje startet de i feil nisje? Store luksus sedaner er jo ikke den nisjen det engang var. Og der er de jo og sterke merkenavn som og tar skrittet over til elbil. De har jo ting på gang, greier de det før kassen er skrapet? Og er det vilje til videre backing om de trenger hente inn cash?

For kunder er det jo kjipt om de faller fra, bra utvalg og konkurranse er jo en fin ting. 

Lenke til kommentar

Bilen og byggekvaliteten bør holde til 1. Plass her til lands på salgslistene, men savner Musk-Effekten. Uten en kultfigur er det bare nok en bil skrudd sammen i fylla fra USA, noe vi ikke akkurat trenger mer av nå. Jeg sliter med å forstå all oppstanden rundt denne bilen, hva er spesielt med denne P7 kopien?

Angående hvor man bør "starte" som ny bilprodusent, så bør man lage noe som gir overskrifter.

Tesla startet med en lett, griserask sportsbil - som beviste at eldrift er gøy. Så lagde de den kjedelige familiebilen. Polestar gjorde også dette.

 

Endret av DrAlban3000
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...