Gå til innhold

Hva skal jeg gjøre? Har enda ikke fått pengene mine fra retur!!


Anbefalte innlegg

Hei. Vet ikke helt hvilken kategori dette tilhører. Jeg var på ferie i Oslo å kjøpte masse gensere å noen bukser hos Carlings. Etter ca 20 min etter at jeg kjøpte dem gikk jeg tilbake å leverte en genser fra der som kostet 999 kr pga likte ikke den allikevel. Jeg ga kvitteringen, de ga meg et kvitteringsbevis, signerte å jeg skannet kortet mitt. Dagen etter dro jeg tilbake hjem i Haugesund å ventet. Etter 10 dager så har jeg enda ikke fått pengene mine. Hos Carlings står det at man skal forvente pengene innen 9 virkedager! Å jeg sliter for jeg har klart å rotet bort kvitteringsbeviset ettersom jeg hadde aldri forutsett eller tenkt på at jeg ikke kommer til å få tilbake pengene. Det eneste beviset jeg har er jo selvsagt transaksjonen i banken min, MEN jeg kjøpte jo genseren sammen med andre klær, så prisen er mixet inn med de andre klærene som ble tilsammen 5000kr. Hva skal jeg gjøre?????? Jeg vil virkelig ikke bli scammet :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
sp3c skrev (4 timer siden):

Har det gått 10 dager eller 10 virkedager? 

Jeg har uansett ikke så stor tro på at du blir scammet av Carlings, men det kan godt være at pengene kanskje blir litt forsinket i verste fall. 

Det har gått 10 dager. Takk, må nok visst vente et par dager til for å se om den kommer. Men, som Milhouse85 sa, så er jeg enig at det er sjeldent at det tar så lang tid. Har levert flere ganger i andre butikker å fikk dem som regel bare etter 2 dager.

Endret av Stig4532
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...