Gå til innhold

NVIDIA GeForce RTX 40xx tråden


Nizzen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bare nvidia som holder igjen og skaper kunstig mangel og jekker opp prisen. Det gjør også at det blir enda mer blest om 4080 enn det hadde vært hvis vi svømte i 4090 kort.

Også er kanskje grunnen til at det eneste vi (og tilsynelatende resten av verden) får er Zotac og Gainward/Palit er at disse chipene er sikkert dårligere bins som f.eks ASUS & co ikke er interessert i. Er vel en første-sortering regner jeg med som nvidia gjør, før AIBs så sorterer mer nøye selv, så kjøper Zotac & gjengen alt "søpla" de andre ikke vil ha. Men rein tipping selfølgelig.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
chrisf skrev (1 time siden):

Det er jo mega tørke der ute!!! I'm speechless! I dag er det tre uker siden 4090 lanserte og det virker som om det nesten ikke har kommet flere kort siden det. 

Veldig frustrerende ja. 20 dager siden jeg bestilte suprim liquid x hos Komplett, og de kan fortsatt ikke si noe om når det kommer inn flere kort. 

Lenke til kommentar
6 minutes ago, BadCat said:

Det ble solgt ROG Strix OC i dag.

Ja, bless that one person's soul! Med tanke på at flere sa at det ville være betraktelig mindre etterspørsel for disse kortene, så har vel det ene strix kortet som ble solgt i dag mettet en stor del av markedet. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
37 minutes ago, Theo343 (takk for meg) said:

Nyheter i dag om ny brikkemangel/tørke.

Det er fake news. Slutt å tro på ting du hører på NRK. Det er ingen generell brikkemangel nå.
 

Quote

image.png.bb51487f29a2e240affb2f3f06323e6b.png

For 2 år siden da det faktisk var brikkemangel var det støvsugd for CPU og bestilling gikk fra bekreftet dato til ikke å bli levert på 8 måneder. Hvis du vil bestille 50 eller 100 stk 7950X og kan betale, har du det innen 3 virkedager. Du kunne knapt få en eneste Zen3 da det var mangel.

Endret av BadCat
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
BadCat skrev (12 minutter siden):

Det er fake news. Slutt å tro på ting du hører på NRK. Det er ingen generell brikkemangel nå.
 

For 2 år siden da det faktisk var brikkemangel var det støvsugd for CPU og bestilling gikk fra bekreftet dato til ikke å bli levert på 8 måneder. Hvis du vil bestille 50 eller 100 7950X og kan betale så har du det innen 3 virkedager mens du kunne knapt få en eneste Zen3 da det var mangel.

Ifølge mindfactory og flere andre selger Zen4 ganske dårlig, langt dårligere enn Zen3. Svindyre HK har deler av skylda. Billigste B650 koster 2200, billigste Z690 koster 1700 pg B660 1200. 13600K koster ca det samme som 7600X, men yter bedre, spesielt i produksjon. Det var så og si alltid 5800X pg 5950X inne da Zen3 kom, men de var prisa dårlig, 5600X og 5950X var svært vanskelige å få tak i. Folk flest er prisbevisdte og vil ha bang for bucks, Zen 4 innfrir ikke,dyrere og dårligere enn Raptor lake.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
59 minutes ago, shinsengumi said:

Vedkommende selger jo for butikkpris. Hva er vitsen 🤔

Bruk av rabatter/fordeler med kredittkort er nok svaret. 

Har kjøpt flere kort som jeg har solgt til butikkpris til venner og bekjente. Med kredittkort finnes det mange måter å tjene poeng/penger på.
For min del får jeg Trumf, SAS Eurobonus og SAS statuspoeng med Dnb Saga Mastercard og SAS Mastercard Premium.
I fjor tjente jeg nok på kjøp av salg av 30xx kort til tur/retur Oslo - LA på Business class for meg, dama og ei venninne av hu. Noen få timer arbeid med veldig god gevinst.

Endret av MuppetOwl
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...