Gå til innhold

Hvilket minnekort skal jeg velge til Galaxy S6 Lite?


wil

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har kjøpt en Samsung Galaxy S6 Lite med 4G. Nettbrettet er bra synes jeg, men jeg kunne tenkt meg og hatt et minnekort. Nettbrettet har 64 GB lagring. Jeg lever nok litt i gammeltia, så jeg bruker fremdeles MP3. Synes det er helt greit. Tanken min var først og kjøpe et 512 GB minnekort, men jeg har kommet fram til at 256 GB minnekort holder. Men så er jeg ikke sikker på hva jeg skal velge.

Jeg vil ha et best mulig minnekort. Jeg har sett både på Sandisk Extreme Pro 256GB microSDXC UHS-I Minnekort og Samsung PRO Plus 256GB microSDXC UHS-I Minnekort, men jeg er usikker på hvilket av dem jeg skal velge. Noen som har tips, eventuelt om det er andre minnekort man bør se på?

Tråden må gjerne flyttes hvis den er lagt inn på feil plass, men siden det handler om lagring, så tenkte jeg at dette var greit.

Endret av wil
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva skal du med et så kjapt minnekort ?

Er det for å kunne ta opp 4K video ?

Vanligvis trenger man bare helt normale rimelige minnekort til nettbrett. Går du ned til slike kort kan du sikkert også doble kapasiteten til ca samme pris.

Trenger du et så kjapt kort hadde jeg nok gått for SanDisk, men pass på at det ikke er fake.

Lenke til kommentar

Trenger ikke så raskt kort til mp3 filer. Ikke sikkert nettbrettet får utnyttet ett raskt kort heller.

De er gjerne forbehold videokamera og slikt som må lagre mye data veldig raskt.

Når det er sakt så ville jeg heller brukt pengene på ett Spotify abbonent 😅

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Spotify har jeg faktisk hatt, men det ble ikke så jeg brukte det, og da er det dumt og betale månedspris på det. Spotify er sikkert greit for de som bruker det og som liker det, men jeg er ikke helt der.

Samsung minnekortet kan jeg iallefall bruke på nettbrettet ser jeg ut i fra det jeg ser på Samsung sine hjemmesider.

 

Endret av wil
Lenke til kommentar

SD-kort er laget etter spesifikasjoner, så er bare å bruke et godt merke. Er du mest komfortabel med Samsung, så fungerer det også, selv om de utnytter det at folk tror det passer bedre sammen siden det er samme produsenten for å selge mest mulig.

Eneste man bør være forsiktig med er fake kinakort som enten har mye mindre kapasitet enn påstått eller at de er dårligere og kanskje varer noen ukers tid. Prisene har kommet seg godt ned over tid, så det er ikke verdt å gamble på dette.

Hvis du skal ha deg Samsung-kort vil jeg mest anbefale Samsung Pro Endurance som også er kjappe på 128 og 256 GB variantene. Dette er spesielt slitesterke kort som du kan ha lenge.

Lenke til kommentar

Ok. Har aldri prøvd og bestille fra slike butikker, så det dropper jeg.

Kan se ut som at det blir et Samsung Pro PLUS 256 GB minnekort, siden at den var billigere enn Samsung Pro Endurance 256 GB minnekort.

Det med kvaliteten tror jeg skal gå greit. Nettbrettet har bakdeksel og når den ikke brukes, så ligger den i en Chromebookveske, så det skal gå bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...