Gå til innhold

Jeg har blitt bergtatt av Formel 1, men dette blir for mye for meg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis det er ren kjøring man er ute etter, finn heller en gammel versjon fra rundt 2010 eller tidligere. Grafikken er dårligere, men ikke så mye ekstra rundt så vidt jeg husker. Spilte en del da, men har testet nyere versjon, og det er for mye rundt selve kjøringen til at jeg gadd, spillet var heldigvis på tilbud.

Lenke til kommentar

Nå spiller jeg ikke hvert f1 spill som kommer men av og til kjøper jeg det. Det er få spill som gir bedre mestringsfølelse. Du må virkelig lære deg å kjenne bilen og dens grenser. Og når jeg da skrev kontrakt  med ett topplag etter sesongen var forskjellen enorm. Bilen satt nærmest fast i svingene sammenlignet.

Ga mer mening når det ikke var rewind funksjon. Kjørte du utfor var det lange løpet kjørt. Så du måtte kjøre på grensen.

Er nok mange nå som kommer inn å forventet arkadebilspill når dette har vært mye mer sim enn GT i mine øyne.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hyggelig at dere anmelder spillet, men det blir jo mest som en kuriositet, når anmelderen selv innrømmer at han ikke har greie på dette, da han primært er en arkade-racer. En detalj som svært tydelig avslører at han er mest vant til arkade, er det faktum at alle screenshots er i 3dje person. Fy og pffføy! ;-) Kjører man sim, er det kun en ting som gjelder, 1ste person kamera. For meg har det enormt mye å si for kjørefølelsen og følelsen av realisme. Det blir en god del vanskeligere, men mye mer tilfredsstillende når man mestrer det.

For min egen del kan jeg si, at jeg nok står over denne runden. Det blir litt som FIFA-spillene, hver oppgradering er for liten til å forsvare kjøp av siste versjon. Jeg spiller like gjerne det som er to år gammelt. Fikk lyst til å kjøre litt nå, så takk for inspirasjonen, mens jeg venter på en ny anmeldelse av en som er en ekte sim'er.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Skal nevnes at administrasjons-delen kan justeres slik at laget ditt håndterer det, slik at du i grunn bare har kjøring å gjøre. 

Å finne riktig vanskelighetsgrad er steg nr. én for å faktisk ha det gøy i dette spillet. Ser at du på ett bilde ligger 2 sek foran RedBull og med fastest lap etter én runde, i en Haas. Blir ikke veldig gøy resten av løpet når du kjører fra alt og alle.


Skademodellen har blitt ganske alright opp igjennom årene og frontvinge, sidepod og lignende gir merkbar forskjell i bilen på banen.

Kort sagt, nei det er ikke vanskelig å sette seg inn i F1 spill, uansett om man bare ønsker å kjøre eller vil gjøre micromanagement, håndholdt kontroller eller ei. Øving gjør mester. 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Omtrent alle ankepunktene anmelderen har kan jo justeres etter ønske i innstillingene. Selv har jeg valgt å ikke ha kontroll over R&D, og bilen min blir veldig lett skadet. Som en annen skrev gjelder det å finne de rette innstillingene som gjør at spillet blir passe realistisk og utfordrende for deg. Og ja: Ratt og pedaler er et must!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev:
Puzzlefuzz skrev (På 16.7.2022 den 7.59):

Hyggelig at dere anmelder spillet, men det blir jo mest som en kuriositet, når anmelderen selv innrømmer at han ikke har greie på dette, da han primært er en arkade-racer.

Men dette er jo ikke en anmeldelse.

Nei, ser det nå... Omtale kanskje? Det forandrer vel ikke på så mye av det jeg sier, eller? Skal jeg slette innlegget mitt fordi det ikke var en anmeldelse, men bare en omtale? Forøvrig et veldig godt og viktig poeng, som knuser alt annet som står av innlegg her. Jeeez!
Lenke til kommentar

Det er en "feature", en artikkel  som beskriver hvordan det for vedkommende var å sette seg inn i spillet. En som ikke har erfaring med spillserien, men likevel har interesse for formel 1. Jeg syntes det var interessant at det var utfordrende å like spillet, selv med interesse i bånn.

Det var ikke en anmeldelse, så innvendingen din ble ganske meningsløs, ja.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...