Gå til innhold

Kontrollerer Kina vestens woke elite/politikere?


Anbefalte innlegg

Kina lever i en perfekt verden akkurat nå. 

Vestlige land er i full konflikt med Russland, noe som gir Kina og Asia full kontroll over landets enorme naturressurser. Dette svekker vesten, inkludert Russland. Det er bare en gruppe som tjener på konflikten; Kina og Asia.  Russland, Russland, Russland sier de. Selv om Russland aldri noen gang vil være en trussel mot vesten, fordi de ikke har kapasitet til det. Russland er en profitabel handelspartner, mens Kina bare suger energi og arbeidsplasser ut av vesten. 

I mens vestlige politikere prøver å overgå hverandre i å gjennomføre det grønne skiftet. Så driter Asia og Kina i co2 utslipp. De bare fortsetter og fortsetter å øke utslippene. Så det vi kutter, blir erstattet av det tidoble.  Når dette blir påpekt, sier den woke eliten at Kina og Asia er unnskylt, klima har ikke noe å bety likevel. 

Kina har med all sannsynlighet utviklet koronaviruset gjennnom gain of function eksperimenter i et laboratorium i Wuhan. Likevel slipper de ikke bare unda, vestlige politikere, med Biden i spissen, fjerner tariffer, fjerner politikk som har til sikte å oppdage spionasje og patent-tyveri. De har blitt belønnet år etter år, etter at korona slapp ut.

Den woke eliten pøser på med innvandring fra alle hverdens hjørner, til tross for at vi vet at dette vil skape enorme problem på sikt. Mennesket som vesen har ikke godhet til å eksistere i multikulturelle samfunn over tid. Kina vet dette og ler av oss hele veien til banken. For de tjener like mye som milliardærene på innvandringen. Flere kunder i vesten er bra. Så de ler hånd i hånd, med woke eliten og milliardærene. Taperne blir oss.

Biden er så velvillig mot Kina at han selger USA sine oljereserver til et kinesisk selskap. Selv om amerikanerne har stor mangel på drivstoff.

Alt går Kinas vei og vestlige politikere hjelper dem så godt de kan. Jeg greier nesten ikke å konkludere med at de kontrollerer vestlige politikere.

 

Endret av jacobandersen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det trenger ikke være noen konspirasjon. CCP er gjennomgående korrupte og inkompetente. Covid-19 har noen merkelige trekk, men de kan ha oppstått naturlig. Likeså ville det ikke lønt seg for CCP å slippe ut viruset i Kina. Dog eksisterer det en mulighet for at de lot det slippe ut i resten av verden. Men mest sansynelig løy de for å redde ansikt, igjen, på grunn av inkompetanse.

En konspirasjonsteori som faktisk er interessant, og svært realistisk fordi vi vet at den er hvert fall delvis sann, er at Kina bruker f.eks TikTok til å manipulere Vestlig ungdom. De pusher enkelte narrativ og fenomen, og sensurerer andre. Og det har de all makt over. Det er ikke en umulighet at de også aktiv promoterer wokeness og psykisk sykdom blant unge for å undergrave samfunnene våre. Innad i Kina er wokeness stort sett sensurert mens i vestlige land blir det tilsynelatende promotert. Det hadde dog vært interessant å gjøre en studie på det, om noen tar turen til Kina.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Like interessant som at USA manipulerer vesten via Facebook, google,Twitter og Instagram ved å tillate og vise visse ting, og forby andre ting.

Like interessant som at spillbransjen og filmbransjen manipulerer barna våre ved å kontrollere inneholde som vises.

Like interessant som at diskusjon.no manipulerer oss alle ved å forby det de ikke liker samtidig  som det de er enig med fremmes.

Alt dette er jo svært realistisk fordi det er delvist er sant. Right? Alternativet er at vi skal skjermes mot det som kan manipulere oss på feil måte via streng sensur.. et informasjonsfilter definert av styrende makter.. det er hva som er skummelt.

Vi er heldige som har frihet nok til faktisk å bli manipulerte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Noxhaven said:

Vi er heldige som har frihet nok til faktisk å bli manipulerte.


Hvor langt er for langt?

Kommer det ikke et tidspunkt da vi må sette ned foten for f.eks propaganda fra fiendtlige stater som aktivt forsøker å undergrave oss?
Hva om f.eks en vesentlig andel av befolkningen begynner å tro på den?
Hvor er den terskelen? 10%? 25%? 50%?

Lenke til kommentar

Har vi (skole/samfunnet) gjort en så dårlig jobb med å lære folk å tenke eller om vi er så stokk dumme så fortjener vi vel ikke bedre?

Premisser rundt det at vi skal gi slipp på friheten vår grunnet risk for å bli overtalt av ideologier eller manipulerende talspersoner man er uenig med er bortimot definisjonen på antidemokratisk tankegang. Det er en snarvei til å bli som NK/Kina. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...