Gå til innhold

Har du noen gang mislikt et populært spill?


Gjest Slettet-F4GxcFLrtu

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-F4GxcFLrtu

Har du noensinne mislikt eller kanskje hatet et spill som har fått god kritikk,
og som tilsynelatende resten av verden elsker og lovpriser? xD
Om så, fortell meg om det og hvorfor du ikke liker det spillet :) 

Personlig hater jeg det første Dark Souls spillet fordi det ikke har fast travel system, 
og det utdaterte og plagsomme designet. Jeg synes oppfølgerene hadde et smoothere, mer moderne gameplay men også utfordrende.
Jeg likte ikke det første Dragon Age spillet heller. Det var alt for tregt og "mykt", i motsetning til den
raskere og mer aggressive Dragon Age 2 (favoritten min)

Hva med deg? :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Definitivt StarCraft 2.

Elsker StarCraft 1, men med SC2 er det så mye som irriterer meg!
- Always online DRM (Battle.net klienten) selv om jeg kun vil spille kampanjen.
- Ingen ultrawide skjermstøtte (pga. tekniske fordeler over de som ikke har slik skjerm).
- Sterk begrenset kamerazoom (igjen, tekniske fordeler).
- Fullt av "achievements", hvor mange er tidsbegrenset.

Jeg vil bare ha det gøy med kampanjen, men det legges opp til stress hele tiden. I tillegg til at mange av oppdragene er tidsbegrenset i utgangspunktet bare for å vise frem all den nye spillfysikken i SC2.

Og selv om jeg sitter med 3 skjermer så kan jeg ikke zoome ut for et overblikk, så jeg blir tvunget til å bli sittende med å se hvor mange vinduer det er på en battlecruiser istedet for å se hvor mange battlecruisers jeg har.

Hvis noen ønsker en fortsatt i plastikk SC2 Collectors Edition pakke (Wings of Libery CE, Heart of The Swarm CE, Legacy of The Void CE + hardcover strategy guides) så send meg en PM.
P.s. Pakken vil ikke være billig...

Lenke til kommentar

Som oftest har jeg til dens til å hate det folk flest liker. Pga det er rett og slett ikke min type kopp med te. Som regel er det at for virkelighets nær (kan hende at jeg liker noen av dem, ikke alle), verdens krigs spill en lærball som fyker hit og dit og treffer en fiskenetting på stikke spill. Men det hender så klart noen få ganger at jeg elsker det folk liker, eks Elden Ring. Og jeg misliker virkelig disse populære spillene her Resident Evil 1, 2, 3, og 4. Det er rett og slet at det er altfor mye zombier i de spillene, og at jeg syns ikke det er så mye variert med monstrer i de spillene. Det er zombier over alt i spill og film nå for tiden, har rett og slett gått dritt lei dem.

Liker bedre Re 5, 6, 7'eren er midt på træet, liker DLC'en bedre en hoved spillet, Revelations og 8 elsker jeg. De syns jeg har mer varierte monstrer enn forfedrene.

Og det er enda masse andre spill som jeg misliker som folk flest elsker. Blir aldri ferdig hvis jeg skal ramse dem alle opp.

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar

Tror eneste topp spill jeg ikke har orket å pløye gjennom er Nier automata, har prøvd flere ganger men det ender tidlig. 
Merkelig når jeg har spilt det meste men er bare noe jeg ikke klarer å sette fingeren på.

Er nok lei av gameplay stilen men har jo spilt lignende spill senereså jeg vet ikke hva det er. 
 

World of Warcraft var vel kanskje den største skuffelsen, følte det endte med utviklere gjorde sjangeren mer simplifisert noe av flere utviklere sa i etterkant også så er ikke helt på jordet med den følelsen når en kom fra Star Wars galaxies, Everquest, vanguard, anarchy online etc etc var nå endel spill i sjangeren før Warcraft kom på banen. 
 

Smak og behag selvfølgelig ☺️

Lenke til kommentar

Jeg likte ikke Assasins Creed (det første spillet). Jeg synes spillet var for linjert og synes hopping fra moderne tid til historisk tid var sikkerlig teit.  Prøvde også å gi AC2 en sjanse, men følte at det var de samme problemene der. Har ikke spilt et AC spill siden. Har hørt at flere av de nyeste har vært mer "open world", men de to første spillene ga så lite mersmak at jeg har aldri hatt bry til å prøve dem. 

Endret av Mr.Duklain
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-F4GxcFLrtu
Memento scientiam skrev (1 time siden):

Fifa. Skal man først løpe etter en ball, er det bedre å bevege. Det er bare gørr kjedelig, og gir ingen glede hos meg. 

FIFA kan dra til helvete

Lenke til kommentar
S. Drakensson skrev (41 minutter siden):

FIFA kan dra til helvete

FIFA-spillene er noe man elsker eller hater tror jeg. Jeg spilte det myyye før, men tok meg en lengre pause frem til i år da jeg fikk FIFA 2022 som en del av Playstation +. Har spilt mange timer og storkost meg :D. Men kan forstå at folk ikke liker det, enten fordi man ikke liker fotball eller man ikke ser poenget med å spille fotball på konsoll/pc når man kan spille det selv ute. 

Jeg tror det er mer "sosialt akseptabelt" å ikke like FIFA. Når jeg forteller at jeg ikke liker AC1 eller AC2 så får jeg ofte rare blikk eller kommentarer slik som "hvordan i svarte kan du ikke like de spillene?!" 

Endret av Mr.Duklain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...