Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Hvor beskymret bør man være for Covid nå, sånn egentlig?


Anbefalte innlegg

Verm skrev (På 12.7.2022 den 15.21):

Det går an å ta ting på alvor uten spesielt inngripende tiltak. Greia er at folk gir blaffen, og har gjort det en stund.

Det handler mye om det medmenneskelige dette her, og det er også av samfunnsøkonomisk betydning at norske sykehus må ta imot mange tusen fler pasienter enn før covid - det var allerede kapasitetsproblemer den gang.

Hva mener du med "gir blaffen"? Gir blaffen i hva? Å vise naturlige medmenneskelige hensyn slik vi gjorde før 2019? Om noen hoster deg i ansiktet så er det isåfall et individ som mangler grunnleggende oppdragelse og folkeskikk; slikt var det før 2020 og slik er det også nå? Men om du mener å "gi blaffen" i de unntaksreglene som ble innført for pandemien i 2020, ja det har du helt rett i at de aller fleste av oss - MEG INKLUDERT - gjør nå i august 2022 og det skammer jeg meg overhodet ikke over og det føler jeg absolutt ingen dårlig samvittighet for. Jeg kommer ikke til å vise spesialhensyn til mennesker som fortsatt er livredde for et virus som nesten 100% overlever og kun de som ville død av influensa dør av; nå viser jeg selvfølgelig spesialhensyn til veldig gamle og skrøpelige mennesker, men jeg viser ikke lignende spesialhensyn til 30-40-åringer med god helse men som er mer enn gjennomsnittelig bekymret for viuser. De må ta selv ta ansvar for sin egen frykt og ikke kreve, forvente og forlange at resten av samfunnet skal tilpasse sine liv etter deres angst.

Så ja, om det er det du mener så gir jeg blaffen i å oppføre meg som om det fortsatt er en pandemi da jeg mener rett ut at pandemien er over og at WHO burde erklære den avsluttet med tilbakevirkende kraft til januar 2022. Det er atskillig mer bekymringsfulle ting vi står ovenfor i Norge det kommende året og ikke minst den kommende vinteren og covid er ikke en av disse tingene. Jeg vil tro det er større sjanser for at folk dør av frostskader fordi de fryser ihjelk den kommende vinteren enn av covid. Ikke godt å vite om det blir mangel på mat heller, men jeg håper i det minste ikke det. Så nei, jeg tar overhodet ikke covid mer på alvor enn jeg gjør på andre i all hovedsak godartede luftevisus; jeg mener de virusene som er godartede for alle andre enn veldig gamle pasienter i livets sluttfase og AIDS-syke. Jeg liker ikke å få lutveiviruser jeg heller, men jeg tilpasser ikke livet mitt etter ikke å få det. Da kan vi like så godt legge ned samfunnet for alltid.

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
KarvaBlad skrev (På 29.6.2022 den 21.08):

Hvor bekymret? På en skala fra 1-10? Personlig: 1.

Sannsynligheten for å bli alvorlig syk hvis man blir smittet og man er vaksinert, er lav.

Det er feil. Større sjans for å bli syk med vaksine, enn uten. Da kan du også bli syk av vaksinen. Så sant du hadde flaks og fikk placebo. 

Lenke til kommentar
Piaggio skrev (37 minutter siden):

Det er feil. Større sjans for å bli syk med vaksine, enn uten. Da kan du også bli syk av vaksinen. Så sant du hadde flaks og fikk placebo. 

Disse setningene satt sammen, skaper ingen mening overhodet.

Men hvis du mener at vaksinen øker sjansen for å bli syk, så må du nesten dokumentere det, for det går i mot hva all forskning sier. Men de som kommer med den påstanden, klarer aldri å dokumentere det med en troverdig kilde, så jeg venter nok forgjeves...

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Mekker`n skrev (45 minutter siden):

Det handler ikke om forskning, men hva man selv opplever. Prøv å skru av TVen og vurder pandemien en gang til.

Hva jeg selv opplever? Jeg har tatt tre vaksiner, har ikke hatt covid-19, og er i like god form som før.

Uansett, når jeg ber vaksineskeptikere eller konspirasjonsteoretikere om å dokumentere sine påstander, så klarer de det aldri... og du bare underbygger min påstand. De har bare "hørt det" fra en eller annen tilfeldig fyr/dame på Facebook, eller i en random YouTube video, der ingenting er underbygget av faktiske tall.

At man i det hele tatt stoler mer på det, enn seriøs forskning, er meg totalt uforståelig.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Piaggio skrev (På 18.9.2022 den 19.14):

Det er feil. Større sjans for å bli syk med vaksine, enn uten. Da kan du også bli syk av vaksinen. Så sant du hadde flaks og fikk placebo. 

Jeg har to vaksinedoser, har hatt corona og var ikke spesielt syk i det hele tatt. Men det hører jeg om de som har hatt corona - det vil si omircon UTEN vaksiner også. Fordi omicron er rett og slett ikke noen alvorlig sykdom, eller ihvertfall ikke noen alvorlig sykdom for de som har et fungerende immunforsvar- uansett alder. De som er så svake fysisk at de ikke overlever omicron er de samme som ikke overlever sesonginfluensa, altså de med grunnleggende svekket allmentilstand, veldig gamle pleiepasienter og mennesker som har utviklet AIDS for eksempel. Jeg var overrasket over hvor mildt det var og som sagt har jeg bare to doser og den siste ble tatt sommeren i fjor. Men interessant har jeg hørt vitnesbyrde om de med både tre og fire doser som ble mye dårligere uten at jeg skal trekke noen konklusjoner ut av dette; jeg er ikke forsker. Men jeg antar at vaksineeffekten gikk ut av meg for lenge siden og at jeg i praksis er uvaksinert nå, selv om jeg taklet omicron veldig bra og det overhodet ikke noe jeg frykter å få igjen.

Disse vaksinene ble uansett utviklet for den opprinnelige covid-varianten som har død ut for lenge siden, og jeg er overbevist om at de har lite å si fra eller til for de som får omicron, så slikt sett kan de kanskje fungere som "placebo" for noen, ikke vet jeg.

 

Nukleosid skrev (På 18.9.2022 den 19.58):

Disse setningene satt sammen, skaper ingen mening overhodet.

Men hvis du mener at vaksinen øker sjansen for å bli syk, så må du nesten dokumentere det, for det går i mot hva all forskning sier. Men de som kommer med den påstanden, klarer aldri å dokumentere det med en troverdig kilde, så jeg venter nok forgjeves...

Alle legemidler som eksisterer har bivirkninger som KAN gjøre folk syke, inkludert coronavaksiner. Det eksisterer ikke et eneste legemiddel som er 100% trygt og effektivt, det er derfor det er digre "borsjyrer" inne i hver eneste pakke medisin man kjøper seg. Men det er enekelte som åpenbart overdriver faren for bivirkninger fra coronavaksiner, man skal selvsagt ikke undervurdere at bivirkninger kan bli fatale for noen få men alt i alt takler de fleste som har fått vaksinene, meg inkludert, det ganske bra. MEN - det er det å veie ting opp. Coronavaksinene var ferdig produsert i november 2020 - for den opprinnelige varianten som ble oppdaget i Wuhan og som for lengst har død ut. Det er ingen dokumentert viktig beskyttelse mot omicron som uansett ikke er en sykdom man blir alvorlig syk av. Og når man tross alt skal veie opp nytten av noe, så ser ikke jeg hensikten å fortsette å ta nye doser av en slik vaksine eller vaksinere seg med nye doser mot varianten fra Wuhan for ikke å bli alvorlig syk av omicron, noe det er veldig få som blir. Derfor - summa summarum - blir det for de fleste mer risikabelt å ta vaksiner nå enn å bare få omicron uvaksinert når det tross alt er rapportert om alvorlige bivirkninger selv om de er sjeldne, men de sjeldne tilfellene er ikke ikke-eksisterende og jeg ser ikke noe som helst godt argument for at friske og unge mennesker uten noen alvorlig immunkompromittert tilstand skal ta coronavaksiner nå. Om covidvaksiner fortsatt skal gis bør de gis på resept til de som kan trenge dem, ikke deles ut som "sukkertøy" til alle slik som har vært praksis frem til nå. Det er en grunn til at legemidler er reseptbelagte.

Mekker`n skrev (På 18.9.2022 den 20.20):

Det handler ikke om forskning, men hva man selv opplever. Prøv å skru av TVen og vurder pandemien en gang til.

Da jeg fikk omicron for kort tid tilbake var min reaksjon "thats it? Det var en pandemi, liksom?". Dette sveiser de fortsatt igjen hus i Kina for og har intill nylig hatt regler om vaksinepass og innreise i land som Canada og Australia? Dette har de fortsatt munndbindpåbud for i enkelte land? Det burde være klart for de fleste nå at omicron ikke er noe dødsvirus som burde betegnes som noen alvorlig pandemi. Leser at WHO vurderer å erklære pandemien som over; de burde gjøre det umiddelbart, med tilbakevirkende kraft til januar 2022, som var da, om jeg ikke tar feil at delta-varianten døde ut. Jeg sier ikke at tidligere varianter var harmløse, men omicron er defintivt en harmløs sykdom for de aller aller aller fleste.

Nukleosid skrev (På 18.9.2022 den 21.13):

Hva jeg selv opplever? Jeg har tatt tre vaksiner, har ikke hatt covid-19, og er i like god form som før.

 

Og jeg har tatt to vaksiner, hatt covid og er frisk som en fisk etter noen få dager med feber, tørrhoste og hodepine. Men jeg tror vaksineeffekten går ut etter en kort tid uansett. Økningen i hjertesykdommer skyldes nok en økning i innaktivitet og psykisk stress grunnet nedstengingene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
TheDarkSycamore - SCM skrev (På 29.6.2022 den 20.57):

Siden nesten hele Norge har fått tredje dose med vaksine. Siden det nevnes at Covid er nå blidt mer som en vanlig influensa, så hvor bekymret bør vi egentlig være nå? Trenger vi å bekymre oss nå i det hele tatt? 🙄 Så klart skal man helst holde seg hjemme når man har influensa, det sier jo seg selv.

Slik er det å bli koronasmittet nå

Omikronvarianten og vaksinen har endret på hva som er typiske koronasymptomer. Nå kommer den store andelen symptomer i hodet, og ett av de tidligere kjennemerkene er nesten vekk.

Folkehelseinstituttet følger med på hva slags symptomer de smittede får. Ett av formålene med overvåkingen er å se etter positive eller negative trender. Trenden instituttet ser nå er helt klart positiv.

– Generelt er det mildere symptomer nå. Omikronvarianten og økt immunitet i befolkningen sørger for det, sier lege ved Folkehelseinstituttet Joakim Øverbø.

Omikronvarianten gir mildere sykdom. Blant annet er det nå langt sjeldnere at viruset ødelegger vevet i lungene. Alle vaksinedosene hjelper også til med å verne oss mot de mer alvorlige følgene av smitte. [Les videre i NRK artikkelen]

https://www.nrk.no/urix/slik-er-det-a-bli-koronasmittet-na-1.15847949

Dette er de vanlige symptomene på Covid nå:

  • Rennende nese
  • Hodepine
  • Slapphet/tretthet
  • Nysing
  • Sår hals
  • Vedvarende hoste

https://www.volvat.no/aktuelt/ofte-stilte-sporsmal-om-korona-og-vaksine/

Har de fleste av disse symptomene, men covidtesten gir ikke utslag.

Influensaen er fortsatt ikke utryddet…….

Lenke til kommentar
Inspector skrev (2 minutter siden):

Har de fleste av disse symptomene, men covidtesten gir ikke utslag.

Influensaen er fortsatt ikke utryddet…….

Vel, har symptomene nylig oppstått? Med min erfaring så vet jeg at det er ikke nødvendigvis at det slår ut positivt på testen førster dagen med symptomer. Men da jeg tok testen på nytt dagen etter at de oppstod var det positivt. 

Lenke til kommentar
AvgAug skrev (2 timer siden):

De nye Omikron variantene har vel en slags "lagg" i kroppen din før de slår ut på tester. Jeg leste hvertfall for noen uker siden at det kan ta 2-3 dager fra første symptom før man faktisk får en positiv test.

Det var tilfelle med meg også da jeg hadde covid i starten av Juli. Hadde egentlig slått meg til ro med at det ikke var covid da jeg fikk en svært svak stripe på testen. Dagen etter var stripen kjempetydelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For unge og friske så er ikkje Covid-19 ei stor bekymring, men eg ville ikkje sidestilt den vanleg forkjøling.
Sjølv om dei fleste får milde symptom så gjeld ikkje dette alle. Enkelte blir veldig sjuke, som om ikkje farleg så kan det i alle fall være ein veldig ubehageleg sjukdom å få. Det er også enkelte som slit i lang tid med ettervirkningane.

Det er nok ikkje nødvendig med nye strenge tiltak slik forholda er no, men eg ser helst at vi kan oppretthalde eit vist hygienenivå slik at vi slepp å bli smitta. Sjølv om sannsynlegheita er liten så vil eg helst sleppe å være ein av dei uheldige som får redusert livskvalitet ved å slite med å være tungpusta ved neste smitteangrep.

Lenke til kommentar
Kajac skrev (19 timer siden):

Det var tilfelle med meg også da jeg hadde covid i starten av Juli. Hadde egentlig slått meg til ro med at det ikke var covid da jeg fikk en svært svak stripe på testen. Dagen etter var stripen kjempetydelig.

Akkurat slik jeg opplevde det også. Jeg var svak de to første dagene, men tok ikke test før dag 2 som var negativ. Men dag 3 var den tydelig positiv.

The Avatar skrev (17 timer siden):

 

Det er nok ikkje nødvendig med nye strenge tiltak slik forholda er no, men eg ser helst at vi kan oppretthalde eit vist hygienenivå slik at vi slepp å bli smitta. Sjølv om sannsynlegheita er liten så vil eg helst sleppe å være ein av dei uheldige som får redusert livskvalitet ved å slite med å være tungpusta ved neste smitteangrep.

Hva spesifikt mener du vi bør gjøre da? Lutftveisviruser har alltid eksistert og covid har kommet for å bli for evig alltid og all fremtid? Jeg har spurt enkelte som fortsatt snakker om "tiltak" hva de spesifikt mener men jeg får ikke noe svar. Ønsker du gjeninnføring av munnbindtvang? Begrensning av fellesarenaer, noe som er skadelig for en allerede utsatt økonomi? Jeg er så hygienisk som jeg var i 2019; jeg hoster og nyser i armhulen og om jeg er syk holder jeg meg hjemme. Og folk med luftveisviruser får ikke slippe inn på besøk hos meg. MEN - jeg innretter IKKE resten av livet mitt inn etter å ikke få corona. DET er jeg 100% ferdig med. Alle får det nå uansett og det er ikke noe man bør sette himmel og jord i bevegelse for å unngå. Jeg har hatt det, det var kjedelig, jeg var tungpustet, men jeg forventer ikke at alle andre i samfunnet skal vise spesialhensyn til meg for at jeg ikke skal få det igjen. De som er mer engestelig og redd for dette bør ta ansvar selv og ikke forvente at resten av samfunnet skal vise dem noen form for spsiealhensyn fordi man selv er redd. Jeg vil heller leve et normalt og naturlig liv slik mennesker alltid har levd og det er meningen at vi skal leve enn å tilpasse resten av livet mitt etter å ikke få corona. Om det er noen topp 50 liste av ting jeg er redd for i livet kommer ikke covid på den listen i det hele tatt.

Det er ikke nødvendig med noen menneskefiendtlige, kriminaliserende og avhumanisernde tvangstiltak mot befolkningen hverken nå eller i fremtiden og det var det heller ikke ved juletider i fjor da det allerede fra dag 1 var kjent at omicron ikke var noe dødsvirus. Når jeg selv nylig har hatt det må jeg bare riste på hodet over at man kriminaliserer og setter politiet etter egen befolkning for noe slikt. Men de som ikke vil la frykten slippe taket, de får innrette seg selv etter frykten og ikke kreve eller forlange noe som helst av samfunnet. De kan holde seg hjemme, droppe middager og andre invitasjoner, ha hjemmelevering på døra etc. Det er frivillig. Men ikke krev og forvent noe av resten av samfunnet for det kommer ikke jeg til å rette meg inn etter.

Endret av Morromann
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (2 timer siden):

Hva spesifikt mener du vi bør gjøre da? Lutftveisviruser har alltid eksistert og covid har kommet for å bli for evig alltid og all fremtid? Jeg har spurt enkelte som fortsatt snakker om "tiltak" hva de spesifikt mener men jeg får ikke noe svar. Ønsker du gjeninnføring av munnbindtvang? Begrensning av fellesarenaer, noe som er skadelig for en allerede utsatt økonomi?

Eg tenkjer eignetleg berre på superenkle tiltak. Det kan godt henge eit og anna oppslag som minner folk god handhygiene og hosting i armleddet. Eg synes også at nybygg for publikum og særleg hotell og liknande som serverer mat, kan ha både drikkevatn og handvask tilgjengeleg også andre stadar enn berre på toaletta. Litt slik på mange barneskular som har handvask inne på klasserommet.
Lærdommen frå korona er at folk er flinke å vaske henda om det blir lagt til rette for det. Vanleg handvask med vatn og såpe er også både billegare og meir effektivt enn utplassering av spritdispensere overalt. Eg synes fint vi kan fortsette med å ha tilgang på desinfeksjonssprit på offentleg tilgjengelege bygg, men det er nok ikkje nødvendig å ha like mange spritdispensere som står på eigne stativ midt i døropninga.

Så lenge vi ikkje har aktivt pågåande utbrot som rammar mange personar så er det ikkje nødvendig med tiltak som munnbindtvang eller begrensingar på persontal. Mange av disse tiltaka hadde nok også avgrensa med effekt, og var i veldig liten grad tilpassa relevant behov. Til dømes maksbegrensninga på 50 personar uahvhengig av om det var eit lite møterom eller ein svær utandørs fotballstadium var sjølvsagt berre idioti sjølv om det var reglar som var enkle å forstå og handheve.

Eg synes også at det bør jobbast med at arbeidstakarar (særleg innan servicenæringa) må få lov til å være sjuke sjølv med vanleg forkjøling utan å bli pressa til å gå på jobb der dei kan smitte andre. Ikkje fordi at det er spesielt farleg å smitte andre med forkjøling eller influensa, men fordi det burde være unødvendig at ein tilsett på eit gatekjøkken som er forkjøla ikkje får halde seg heime og være sjuk, og i staden blir overtalt til å møte på jobb og smitte kanskje 100 andre kundar som kanskje må ta eit par sjukedagar frå sin jobb igjen. Mitt inntrykk er at vi under koronaen fekk ei større forståing for at det ikkje var eit svakheitsteikn å bruke ein eigenmeldingsdag, det var heilt greit å halde seg heime eit par dagar slik at flest mogleg av kollegane også kunne halde seg friske og i arbeid.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
The Avatar skrev (19 timer siden):

Eg tenkjer eignetleg berre på superenkle tiltak. Det kan godt henge eit og anna oppslag som minner folk god handhygiene og hosting i armleddet. Eg synes også at nybygg for publikum og særleg hotell og liknande som serverer mat, kan ha både drikkevatn og handvask tilgjengeleg også andre stadar enn berre på toaletta. Litt slik på mange barneskular som har handvask inne på klasserommet.
Lærdommen frå korona er at folk er flinke å vaske henda om det blir lagt til rette for det. Vanleg handvask med vatn og såpe er også både billegare og meir effektivt enn utplassering av spritdispensere overalt. Eg synes fint vi kan fortsette med å ha tilgang på desinfeksjonssprit på offentleg tilgjengelege bygg, men det er nok ikkje nødvendig å ha like mange spritdispensere som står på eigne stativ midt i døropninga.

Så lenge vi ikkje har aktivt pågåande utbrot som rammar mange personar så er det ikkje nødvendig med tiltak som munnbindtvang eller begrensingar på persontal. Mange av disse tiltaka hadde nok også avgrensa med effekt, og var i veldig liten grad tilpassa relevant behov. Til dømes maksbegrensninga på 50 personar uahvhengig av om det var eit lite møterom eller ein svær utandørs fotballstadium var sjølvsagt berre idioti sjølv om det var reglar som var enkle å forstå og handheve.

Eg synes også at det bør jobbast med at arbeidstakarar (særleg innan servicenæringa) må få lov til å være sjuke sjølv med vanleg forkjøling utan å bli pressa til å gå på jobb der dei kan smitte andre. Ikkje fordi at det er spesielt farleg å smitte andre med forkjøling eller influensa, men fordi det burde være unødvendig at ein tilsett på eit gatekjøkken som er forkjøla ikkje får halde seg heime og være sjuk, og i staden blir overtalt til å møte på jobb og smitte kanskje 100 andre kundar som kanskje må ta eit par sjukedagar frå sin jobb igjen. Mitt inntrykk er at vi under koronaen fekk ei større forståing for at det ikkje var eit svakheitsteikn å bruke ein eigenmeldingsdag, det var heilt greit å halde seg heime eit par dagar slik at flest mogleg av kollegane også kunne halde seg friske og i arbeid.

OK, grunnleggende hygiene, slik mange fornuftige mennesker utviste allerede i 2019, men det er ikke noe "tiltak"; det er bare grunnleggende folkeskikk og hensyn til medmennesker. Jeg har alltid hatt nulltoleranse for besøk til og besøk av forkjølede. Jeg har lært av pandemien at det er greit nok å ha på munnbind OM man er smittet av et luftveisvirus for ikke å smitte andre, og det gjør jeg gjerne, men når jeg er frisk og føler det er det ikke aktuelt for mitt vedkommende. Når deg gjelder håndvask er ikke det noe dumt, men da for å vakse bort bakterier, håndvask og antibac vil jeg nå tro de fleste har fått med seg har tilnærmet null verdi for spredning av coronaviruser selv om det var et overfokus på dette i starten.Det er i aller høyeste grad et placebo-tiltak som for det meste kanskje gir en falsk følelse av trygghet for noen men som ikke stanser noen spredning av et LUFTspredende virus. Effektivt mot bakterier selvsagt, men i liten eller ingen grad for luftveisvisruser. Jeg bruker ikke antibac, det er ekstremt skadelig for huden og kan ironisk nok føre til mer infeksjoner. Jeg vasker alltid hendene når jeg kommer hjem og før jeg skal spise. Skjønner ikke det der med hvorfor noen gnikker seg inn med antibac FØR de går inn i en butikk og ikke etter. Gir ingen mening.

Begrensningstiltak trenger vi absolutt ikke mer av nå som mange erklærer at pandemien er over(til og med Biden i USA har jo sagt det). Begrensningtiltak er skadelig for mindre bedrifter og er det aller siste vi trenger nå som vi står ovenfor en veldig alvorlig energi- og priskrise som vil gjøre enda større skade på økonomien enn nedstengingene gjorde og man trenger definitivt ikke mer sten til byrden nå.

Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (På 18.9.2022 den 19.58):

Disse setningene satt sammen, skaper ingen mening overhodet.

Men hvis du mener at vaksinen øker sjansen for å bli syk, så må du nesten dokumentere det, for det går i mot hva all forskning sier. Men de som kommer med den påstanden, klarer aldri å dokumentere det med en troverdig kilde, så jeg venter nok forgjeves...

Bevisene for dette er over alt rundt deg i media. Alt hva jeg sa er veldig enkelt å forstå, ikke uten mening. 

Den forskningen du snakker om, det er folk som har fått en million kroner og en høy lønn, for å juge til folket. Og blir fra tatt alt sammen og blir nektet å jobbe innen forskning i Norge for evig tid. Og det er de eneste folk du tror på,  Da tror du bare på løgnere og bare tror på hva som er løgn. 
Om du skal ha kilder fra troverdig kilder. Også tar du bare løgnere som troverdig, da kan du glemme og noen gang få vist hva som er sant. Du har rett i det.

Du krever at andre du aldri kommer til å tro, at vi skal servere deg fakta kilder, som du kan si er løgn, og kanskje også få slettet. Hva er vitsen med det?

Du har ikke interesse for hva som er sant

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Piaggio skrev (På 23.9.2022 den 15.37):

Bevisene for dette er over alt rundt deg i media.

Så hvis det er beviser for dette "over alt" rundt meg i media, så kan det vel ikke være så vanskelig for deg å underbygge påstanden din med en link eller to? Men det klarer du ikke. Lurer på hvorfor...

Du kommer også med en ny påstand, om at de som forsker på dette har fått "en million kroner og en høy lønn, for å juge til folket". Regner med at du ikke har en link som kan underbygge den påstanden heller.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...