Gå til innhold

Tordenskiolds soldater tynger geoteknikkbransjen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for gode refleksjoner. Vi kan ikke fortsette slik, og når politikerne blir konfrontert med dette så peker de bare på hverandre. Ingen er tjent med en slik situasjon. At en åpenbart politisk person ledet granskningen er en ting, men at båre Ap og Høyre peker på hverandre er nesten verre. Bare timer og dager etter katastrofen, kunne ordføreren skilte med at dette lå på sentrale myndigheter som hadde pålagt kommunen bærekraftsmålene osv. Erna svarer med det samme svevende klima-svaret, at slik er det bare, på grunn av klima. 

Vi har altså en hel arme av karrierepolitikere som har fokus på alt annet enn faglig forbedring, og folk i fokus. 

Nå er det Pride for alle penga, og den like fargerike ideologien later til å være av samme slag, det gjør virkelig ikke saken noe bedre. 

Pride-ideologien – antivitenskap satt i system

Erfaring viser at samfunn som vender ryggen til fornuft og vitenskap, får problemer. Med en prisverdig intensjon om å sikre LHBTI-personers menneskerettigheter står det norske samfunnet nå i fare for å bygge på antivitenskap. Det vil gjøre skade på demokratiets grunnvoll. Ole Jørgen Anfindsen

Lenke til kommentar

Å bruke de 3 (4) statsmakter som modell virker temmelig tungvindt. De ulike funksjonene må nødvendigvis fylles av fagfolk med noenlunde lik bakgrunn, i motsetning til politi, jurister og politikere (og journalister). Det finnes da nok av andre fagområder hvor man har noen som lager reglene, noen som gjennomfører prosjekter og noen som ser på ulykker. Det ville vel være mer naturlig å sammenligne med noen av disse hvis man ønsker et bedre system. Her brukes analogien langt ut over hva den er verdt.

Endret av Gunnar Mo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...