Gå til innhold

Diablo Immortal-spiller brukte 150 000 på lootbokser for å få sjelden «gem» – ødela den i protest


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde det bare vært impulsivt.

Et eller annet sted på veien til å bruke 150.000 har det i alle fall sluttet å være impulsivt.

Nå har jeg aldri brukt penger på ting i spill, men ser for meg at om man bruker så mye penger på noe er der fordi man inderlig ønsker å få det.

Hadde jeg over lang tid brukt 150.000 på å kjøpe meg en proff landeveissykkel så hadde jeg ikke kasta den utfor brygga for å protestere mot at den kosta meg en liten formue.

Folk er rare.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

For min del har jeg også helt avstått å kjøpe "ting" i spill for ekte penger, selv om de er blitt mer og mer sneaky for å prøve og dra penger ut av deg på telefon/nettbrett. Det er vel helst barn som blir offer for dette fordi dem enda ikke skjønner koblingen mellom ekte penger og spill-penger, noe som gjerne sauses sammen selv om det sikkert finnes føringer på dette.

Det at voksne folk faller for slikt tilsier vel at det har tilbøyeligheter til gambling og at de trenger hjelp. For min del synes jeg slik er med på å vise kynismen til selskaper som legger opp til slikt brukt. En kan jo selvfølgelig bare ansvarsfraskrive seg dette over på kundene som burde vite bedre, og motsatt at kundene bare ansvarsfraskriver seg dette over på selskapene som gjør hva de kan for å tjene mer penger.

Det eneste som kan funke av og til at jeg er villig til å se en reklame, men selv det er temmelig sjeldent. Det var vel sist noe Sky Force og Badland på Android. Mulig jeg bare har latt meg "lure" av Freemium et par ganger, men denne måten å tjene penger på virker å bre om seg mer og mer, så de som er sårbare for å bli utnyttet av slikt virker litt fritt vilt før dette reguleres mer.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg spiller dette her på PC . I slike f2p-spill har jeg en enkel regel : Liker jeg spillet , så bruker jeg like mye penger på det som jeg ville brukt på et vanlig spill ca 400-600 kr , thats it . I dette tilfellet på battlepass og ekstra innloggingspremier . Man trenger ikke bli en hval for det . I mitt tilfelle hadde ikke mer penger hjulpet på spillinga mi uansett , fordi jeg aldri noensinne kommer til å bli de top 10 % av spillerne . Så spar hylinga og gråtinga folkens , liker dere spillet så bruk akkurat så mye penger dere ville ha brukt på et vanlig spill .

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Fleskelars skrev (På 29.6.2022 den 22.30):
rebjorn skrev (På 28.6.2022 den 23.59):

Diablo IMMORAL

Holder meg til D2R, mange takk. Ny, flott patch i morgen.

Hmm kanskje ta opp D2R igjen , spilte det veldig mye ved release ig runda det 2 ganger , ere noe nytt siden jeg spilte ?

Et par greie patcher, helt i linje med hva fansen ønsker. Ikke for mye, ikke for lite. Spill D2R!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...