Gå til innhold

Enova-støtte til 164 fartøy – åpner for flere i år


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Simen1 skrev (1 time siden):

Artikkelen er IKKE merket ekstra, men likevel bombarderes vi med en gigantisk abonnement-popup! Dette er svært plagsomt og gjør det bare mindre aktuelt å bruke TU.

På alle disse sidene, har det stått et merke for å bli ekstramedlem, så usynlig har det ikke vært. Dog litt "inkognito". Se illustrasjonen under, der du ser det "Bestill Ekstra +".

Nå virker det som endel kommentarer om dette, nå har ført til at sidene får blåst opp et popup-vindu der man enten kan gå til forsiden, eller betale for ekstra. Dette har gjort det litt værre å åpne fanene, for så å komme til kommentarfeltet.

Så gratulerer, de tok tilbakemeldingene og gjord det langt værre, men definitivt synlig. Er selvsagt mulig å komme seg rundt, men blir ekstra steg av det.

image.thumb.png.dade85ab68c58ab8621cc336392e0765.png

Ser det og her:

image.png.296c4a70e38c935a43f4d1dc6103695d.png

Til TU

Nå ble det ihvertfall uinteressant å bli ekstra-abonnement. Dette var ukult og ugreit. Og jeg skjønner ikke hvordan dere mener man skal synes det er OK å betale prisen av et papir-abonnement, for en web-tilgang. Det er totalt uinteressant å betale "fullpris", når dere sparer kostnader til trykking, produksjon og distribusjon. Prisen må derfor ned ganske hardt, før det blir aktuelt.

Legg til at mange av artiklene dere setter opp som ekstra-artikler, virker ikke som egenprodusert materiale. Jeg sliter derfor med å se at jeg skal betale for noe som minner om "NTB-notis". At det av og til er noen artikler som kunne vært interessante, gjør det likevel ikke verdt abonnement.

Jeg hadde en periode pluss, da dere var i samarbeid/deleier av HW.no, men kuttet ut fordi jeg ikke helt så verdien. Da hjelper det ikke at dere solgte HW eller tek.no som det het da, og skrudde prisen godt høyere.

Endret av Snowleopard
Lagt til illustrasjon
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...