Jump to content
torest

Enova-støtte til 164 fartøy – åpner for flere i år

Recommended Posts

Artikkelen er IKKE merket ekstra, men likevel bombarderes vi med en gigantisk abonnement-popup! Dette er svært plagsomt og gjør det bare mindre aktuelt å bruke TU.

Share this post


Link to post
Simen1 skrev (1 time siden):

Artikkelen er IKKE merket ekstra, men likevel bombarderes vi med en gigantisk abonnement-popup! Dette er svært plagsomt og gjør det bare mindre aktuelt å bruke TU.

På alle disse sidene, har det stått et merke for å bli ekstramedlem, så usynlig har det ikke vært. Dog litt "inkognito". Se illustrasjonen under, der du ser det "Bestill Ekstra +".

Nå virker det som endel kommentarer om dette, nå har ført til at sidene får blåst opp et popup-vindu der man enten kan gå til forsiden, eller betale for ekstra. Dette har gjort det litt værre å åpne fanene, for så å komme til kommentarfeltet.

Så gratulerer, de tok tilbakemeldingene og gjord det langt værre, men definitivt synlig. Er selvsagt mulig å komme seg rundt, men blir ekstra steg av det.

image.thumb.png.dade85ab68c58ab8621cc336392e0765.png

Ser det og her:

image.png.296c4a70e38c935a43f4d1dc6103695d.png

Til TU

Nå ble det ihvertfall uinteressant å bli ekstra-abonnement. Dette var ukult og ugreit. Og jeg skjønner ikke hvordan dere mener man skal synes det er OK å betale prisen av et papir-abonnement, for en web-tilgang. Det er totalt uinteressant å betale "fullpris", når dere sparer kostnader til trykking, produksjon og distribusjon. Prisen må derfor ned ganske hardt, før det blir aktuelt.

Legg til at mange av artiklene dere setter opp som ekstra-artikler, virker ikke som egenprodusert materiale. Jeg sliter derfor med å se at jeg skal betale for noe som minner om "NTB-notis". At det av og til er noen artikler som kunne vært interessante, gjør det likevel ikke verdt abonnement.

Jeg hadde en periode pluss, da dere var i samarbeid/deleier av HW.no, men kuttet ut fordi jeg ikke helt så verdien. Da hjelper det ikke at dere solgte HW eller tek.no som det het da, og skrudde prisen godt høyere.

Edited by Snowleopard
Lagt til illustrasjon
  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Ingen plussmerking.

Spoiler

1771857448_Screenshot2022-06-23at15-02-19Enova-stttetil164fartypnerforflereir.png.2e6afcc3ee20ecfc0e43c0ef0a42d9e4.png

Ellers enig i siste avsnitt. Foreslår vi i forumet skifter fokus bort fra TUs innhold og heller lager tråder og diskuterer saker som er åpent tilgjengelig i media ellers.

  • Heart 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...