Gå til innhold

God forsterker for wifi?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg sliter med varierende hastighet og signalstyrke på wifi hjemme, men har et sted i leiligheten der både signal og hastighet virker å være topp. Jeg vil derfor sette opp en forsterker der (ruter og modem står i etasjen over hos utleier), men er usikker på hvilken jeg skal velge. Det hadde vært topp med en modell fra Power til under tusenlappen (grunnet gavekort). Er det noen som har peiling? 

På forhånd takk! 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I utgangspunktet vil jeg si at det ikke finnes gode wifi repeatere/extendere. Og man skal være litt på passelig for hvordan man setter det opp med tanke negativ effekt det kan ha for utleiers wifi-nett.

Er det noen kontakter hvor det går kabel opp til utleiers ruter? 

Vet du hvilken ruter utleier har i utgangspunktet? (du vil gjerne kunne se det hvis du går på http://192.168.1.1, http://192.168.0.1, http://10.0.0.1 eller http://10.0.0.138). 

Lenke til kommentar
On 6/19/2022 at 4:03 PM, Kontorstol said:

Takk for svar. Utleier sier at han har "den beste ruteren som Telenor tilbyr", men siden det er satt opp et eget nettverk til utleiedelen får jeg ikke tilgang til denne direkte. Det er heller ingen kontakter for oppkobling i leiligheten som vi leier. 

Hvis det er Telenors nyeste ruter, kan det jo være at det å få plassert en Telenor WiFi Forsterker (som er en mesh-løsning) hos deg kan være løsningen, hvis det er et sted i leiligheten hvor det er god dekning.

Lenke til kommentar

Var i samme posisjon for mange år siden når jeg leide leilighet. Wifi funka kun greit i ett hjørne og var elendig ellers.

Jeg kjøpte da en Asus EA-N66 og plasserte der, og det fungerte utmerket. Fikk god wifi i hele leiligheten og en nettverksutgang som passet fint å kjøre rett i min stasjonære pc.

Den er nok avleggs i dag men vil tro det finnes minst like gode repetere der ute å få kjøpt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...