Gå til innhold

Sjaman Durek


Anbefalte innlegg

«Durek Verrett og Märtha Louise forteller at de har fått både hat og dødstrusler»

Jeg pleier ikke å hate mennesker, og jeg tar selvsagt avstand fra dødstrusler. Men jeg har enda ikke sett eksempler på disse meldingene. Det finnes rasister i Norge, og det synes rimelig å anta at noen av disse har engasjert seg i sjamanen. Men er det representativt for responsen Durek har fått?

Spørsmålet som melder seg er: er det i det hele tatt mulig å kritisere, latterliggjøre, advare mot en sjaman, øgle-menneske, vagina-oppretter (og tør jeg si sjarlatan), tidligere straffe-dømt, påstått partner-mishandler som også er svart, uten at det er rasisme?
 

https://www.vg.no/rampelys/i/bG0XpB/durek-verrett-folk-vil-ikke-se-en-svart-mann-i-kongefamilien

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Durek_Verrett

Endret av knutinh
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
16 minutes ago, knutinh said:

Jeg pleier ikke å hate mennesker, og jeg tar selvsagt avstand fra dødstrusler. Men jeg har enda ikke sett eksempler på disse meldingene. Det finnes rasister i Norge, og det synes rimelig å anta at noen av disse har engasjert seg i sjamanen. Men er det representativt for responsen Durek har fått?

Folk som må kontakte kjente folk for å fortelle dem hva de mener om dem er ikke så representative for folk flest, men de er representative for de som sender slike meldinger. 

Durek dummer seg ut nok som det er, så om man misliker Durek kan man bare la ham holde på fremfor å sende den typen meldinger som gjør at folk får sympati med ham. Det virker bare mot sin hensikt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Det er ikke representativt, men jeg tviler ikke på at det er sant at de har mottatt dette. Det behøver ikke være rasister, da det er Durek og Märtha sin tolkning at det handler om at han er svart og hun er kvinne. Det kan jo handle mest om at prinsessen er "engel", og at Durek er, vel, en "sjaman".

Lenke til kommentar
AnthonyEdwardS skrev (1 minutt siden):

Märtha har tydeligvis enten glemt hvor forhatt hun plutselig ble etter engleskolen, eller så har hun helt utelatt å fortelle dette til Durek. Jeg misliker iallefall begge like mye. Selv Ari virket normal i forhold til de to skrullehodene

Ari var en kosegutt, en glad og tilsyneladene en livsglad gutt til det brøt sammen.. trist og brutalt..  Men han hadde sine problemer han også, som mange andre mennesker.. Vi alle har ett ytre skall som få mennesker få se gjennom..

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7QKwQIfm
RRhoads skrev (16 minutter siden):

Det er den forrige regjeringen sin skyld at Durek har kommet til Norge.

Det tok ikke lang tid fra de gjorde det mulig å importere reptiler til Martha tok med Durek inn til landet.

Regner med du glemte å sette "sarkasme" bak den setningen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7QKwQIfm

Jeg diskuterte kongehuset i en annen tråd tidligere.

Jeg står fortsatt for at kongehuset skal bestå, med tanke på at dette er en god tradisjon som koster lite sammenlignet med mye annet. Det definerer Norge og samler det Norske folk. Både i gode og vanskelige tider, stabilt. 

Men om Marta og Durek var vår nye Dronning og Konge, hadde jeg uten tvil ønsket å skrote hele kongehuset.

Slik situasjonen er nå, med Håkon og Mette, og deres avkom, som også tilsynelatende er oppdratt og ter seg som kongelig, slik de SKAL med sine priviliger, tenker jeg kongehuset kan fortsatt bestå.

Endret av Slettet-7QKwQIfm
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7QKwQIfm
RRhoads skrev (8 minutter siden):

Regner med at folk skjønte at det var en spøk, og forstod sammenhengen med at Durek sier at han er en reptil fra verdensrommet. 

Da bør du og jeg slutte å regne, selv om jeg likte ironien/sarkasmen din 😊

Folk er folk... 

Lenke til kommentar

Durek kan aldri bli konge siden han ikke er født inn i kongefamilien. Han ville i beste/verste fall blitt prinsgemal og ikke den regjerende parten. Poenget ditt består dóg - hadde Märtha blitt dronning med Durek som prinsgemal... ja, da hadde jeg vært fullt og helt for oppløsning av monarkiet og overgang til republikk siden jeg stiller meg meeeget tvilsom til at noen som helst ville stemt på Durek som evt. presidentkandidat :rofl:

Men hvis Norge skulle bli republikk antar jeg de samme reglene som i hvertfall USA har, ville blitt gjeldende, at man måtte være født i Norge for å kunne bli norsk president.

Lenke til kommentar

Jeg misliker absolutt ikke ML selv om jeg ble litt forundret under "engle" perioden. Men tenkte ikke noe mer om det. Må innrømme at jeg fikk en litt større forundring når hun proklamerte at hun hadde blitt sammen med en sjaman som kunne rense energier og påstander jeg ikke husker. Nå hadde jeg faktisk stor sans for Snåsamannen, men med Durek virket det kun å være påstander om hans store evner.  Jeg har aldri hørt/sett noe annet enn snakk om "evner".

ML har alltid vært litt spesiell på den måten at hun ofte har virket å være litt i opposisjon mot kongehuset og deres rolle ovenfor samfunnet. Kanskje bærer hun litt nag om at et land som Norge ikke var modige nok til å sørge for at den førstefødte arvet tronen selv om hun var en kvinne. Hun er tross alt den eldste. Jeg vet hun sier hun ikke ønsket det, men det behøver ikke være sant.
Hun har virkelig pushet grensene og ville i andre land kunne gjort stor skade på kongehusets omdømme. Men likevel jeg har alltid likt ML og har også møtt henne på pub i Oslo på 90-tallet når hun var fri og frank (med sine livvakter og venninner). 
Jeg har ingenting i mot Durek men jeg synes helt klart han er en meget snodig skrue (helt uavhengig av hudfarge). ML må dog få gjøre sine valg og hun virker lykkelig, som må være det viktigste.

Når det gjelder dødstrusler så lurer jeg på hvor disse kommer fra. Jeg tviler litt på opphavet. Hva vet vi om fortiden til Durek? Kan det være de stammer derfra? Jeg synes det burde vært mer informasjon om dette.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (47 minutter siden):

Når det gjelder dødstrusler så lurer jeg på hvor disse kommer fra.

Såvidt jeg vet har de ikke delt eksempler på disse meldingene. "Rasisme" kan vel bortimot være alt fra "noen kultur-approprierer flettene som bare min rase har lov til å ha" til stygt, nedverdigende og menneskefiendtlig hat.

Det noen oppfatter som dødstrusler kan være alt fra kriminelt straffbare utsagn, oppfordring til kriminalitet, fæl rasisme til "jeg ønsker han der skrullete sjamanen en tidlig død".

Offentlige personer _får_ mye rart i innboksen sin. Antagelig mer etter at alle begynte å trykke på telefoner og henge på sosiale medier. Mye av det er ting de burde slippe å tåle.

-k

Endret av knutinh
mindre konfronterende ordbruk
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er helt enig at alle bør slippe alle former for trakassering. Å være en offentlig person gjør deg dog mer utsatt, naturlig nok. Ingen skal måtte tåle trakassering men selv ikke-offentlige personer kan oppleve dette store deler av livet selv om de ikke har valgt å være en offentlig person (Durek).

Lenke til kommentar
5 hours ago, N-4K0 said:

Poenget ditt består dóg - hadde Märtha blitt dronning med Durek som prinsgemal... ja, da hadde jeg vært fullt og helt for oppløsning av monarkiet og overgang til republikk

Hadde ML blitt dronning tror jeg ganske mange hadde gått for oppløsning av monarkiet helt uavhengig om hun var sammen med Durek eller ikke. Engleskolen og alt annet hun har funnet på er vel ikke akkurat tillitsvekkende for en person i en slik posisjon.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...