Gå til innhold

Dobbel monitor arm erfaringer


dopus

Anbefalte innlegg

Hei. Har en 32" Samsung G7 (6,5kg uten stativ/fot) og en AOC 27"  som er noen år gammel. Disse to stjeler fryktlig mye av plassen på kontorpulten min. Lurte derfor på å kjøpe monitor arm, med bord feste, for 2 skjermer.

Har noen erfaring med netonnet sin Anderson arm? Eller komplett sin igloo arm

https://www.komplett.no/product/894581/datautstyr/skjermer/skjermstativ-og-skjermfeste/skjermfeste-med-monitorarmer-for-2-monitorer-gm200

https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/pc-skjerm/skjermfeste/andersson-mra-3-2-black/1006358.11700/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg endte opp med å kjøpe en dobbel monitor arm på kjell.com ( Kjell og company). Da denne var å få tak i lokalt her jeg bor.

https://www.kjell.com/no/produkter/data/skjerm-feste/bordfeste-for-skjerm/plexgear-gassfjaeret-skjermfeste-17-32-2-armer-p30298

Denne skal ta 2 x 9kg. Så det skal jo være nok. Armen ser ut til å tåle vekten av min 32" Samsung G7. Litt finjustering må nok til, da det ser ut til at skjerm tilten har seget litt fra i går til i dag (kan fortsatt strammes litt mer, så tror det ordner seg)

Det eneste jeg har å utstette på dette produktet er at tilten til skjermen følges litt flimsy, man må må bevege skjermen mye før den faktisk legger press nok på tilt leddet til  at man faktisk får justert tilten ( mulig G7en sin vesa adapter også kan være en del av utfordringen)

Det kjedelige var å finne ut at min eldre AOC 27" ikke bruker standard vesa fester, men noe eget sært opplegg. Har heldigvis venner  som kan sveise, så skal få laget meg en adapter :) (plate med en "lomme",  og VESA skruhull skal gå greit å få ordnet selv.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...