Gå til innhold

Stormgate er det nye strategispillet fra tidligere Blizzard-utviklere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Allt í lagi skrev (Akkurat nå):

RTS-sjangeren trenger virkelig en ny start, og dette kan være den starten. Man kan stusse litt når de mest populære spillene i sjangeren er 23(AoE 2) og 12(SC2) år gamle.

Grunnen til da er at EA drepte C&C, Firefly sparka så og sei alle dei evnesterke arbeidarane sine rondt Stronghold 3, Blizzard føkka WC3+WC3R og har nesten kun arbeida på alt anna enn RTSar, Gas Powered games valgte harekiri via Supreme Commander 2, Relic har gjort sport i å laga da fansen ikkje vil ha, og at 1C ikkje evnar å støtta spela dei publiserar med mindre dei sel absurd godt.

Hadde da ikkje vore for at Microsoft fekk AoE2 remastera to gongar, så hadde nok AoE2 kun blitt spelt på Voobly.

Av dei selskapo så har blitt danna av avhoppara frå kjente RTS studio, så er da kun Petroglyph så har klart å gjera noko ut av seg, og deira besta spel var og deira første. Eg har inga tru på enda eit studio av eksblizzard-folk, spesielt ikkje eit studio så presterar å presantera den traileren me fekk av Frost Giant. Re: Notorious Studios, Uncapped Games, kven nå enn da var så lagde Liquidation, osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Sjørøver skrev (1 minutt siden):

kvifor?

Da eg har hørt er at dei var i ein økonomisk vanskelig situasjon pga Dungeon Hero ikkje vart noko av samtidig så dei utvikla Stronghold 3 på ein heilt ny motor (fekk dårlige anmeldelsar) og Stronghold Kingdoms. Du kan sjå resultate av besparingane deira på Crusader 2, kor 3d modellane deira vart laga av interns. Einaste grunnen til at Firefly fortsatt er ein ting er at Stronghold Kingdoms etterkvart vart ein økonomisk suksess.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...