Gå til innhold

Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo


Anbefalte innlegg

Annonse

[1] Random productId 5823234 from forum_277

Jeg synes Uncharted var okay-ish. Jeg hatet ikke Halo heller. Men det var antagelig fordi jeg aldri har spilt noen av de spillene. Skjønner også at de endrer på ting for å gjøre det litt mer fresh i stedet for bare å fortelle den samme historien om igjen. Det jeg ikke forstår er hvorfor man stadig ofrer gode historier for å vinne dydspoeng. Det virker som om en del studio og skribenter er mer opptatt av politisk subtekst i den virkelige verden, enn av hva historien de forsøker å fortelle faktisk handler om.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nyheten kom fortere enn antatt må jeg si. Som jeg spekulerte i Horizon's egen tråd, kan det både bli bra, og dårlig. Helt avhengig av hvilken retning de vil gå med historien. Får litt frysninger når Horizon og Netflix nevnes i samme setning. Men hadde kanskje ikke spilt noe rolle om f.eks HBO hadde fått jobben når likevel alt kommer til skribentenes og produsentenes valg. Får håpe de klarer å få til noe høyere rating enn PG-13 da er en del vold, krig og død, og at Guerrilla aktivt blir med. Ellers i verste fall blir det vel ren massakre i ren Netflix stil.

De andre bryr meg ikke om. GT har jeg sluttet å spille for lenge siden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132
13 hours ago, bubba477 said:

Da håper jeg de følger historien så det ikke ender opp som Halo...

Og jeg håper inderlig de bare bruker universet, og ikke holder seg til historien, som var rimelig triste greier. Jeg ga meg forøvrig etter et par timer ut i Forbidden West, for en uinspirerende historie..

En film eller serie basert på universet derimot, det kan bli bra :) konseptet er jo tøft.

Lenke til kommentar
unik42 skrev:
13 minutes ago, Outlier616 said:

Hurra, fler IP'er man kan ødelegge med late skribenter som er mer opptatt av identitetspolitikk og Twitter ;)

a21xgjY_460swp.jpg

Er jo ikke utenkelig at Netflix har lært av seerflukt at de må lage god tv før de prøve å tekkes Twitterbanden.

Det er veldig interessant det som skjer. Jeg trodde white supremacy var kun de som var nazister o.l. men etter å ha fulgt med bedre så blir det ordet også brukt om plasser hvor fokus havner for mye på eller hvor hvite mennesker er i flertall. Så å anklage noen for whit supremacy er en god hersketeknikk. Northman hadde for mange hvite mennesker selv om det var en vikingfilm hvor handlingen var 1200år siden så den ble anklaget for å støtte opp om nazistiske ideologier. Vikings:Valhalla feks har en svart kvinnelig viking høvding noe som også blir urealistisk. Det ok å appropiere europeiske historier, men ikke afrikanske. Og for å øke "kjønnsmangfold" kan man bare ansette en kvinne i grønt hår som klær seg maskulint så har man både 5 og 6 fantasikjønn samtidig. Jeg synes det er en uting når politikk ødelegger serier. Batwoman mistet meg som seer når de måtte pisse på batman drakten. Det er ikke nok å ha en batwoman. Man må ha en kvinne som sier "den blir perfekt når drakten passer en kvinne". Slike kommentarer hjelper ikke seertallene
Lenke til kommentar
Gringorilla skrev (På 30.5.2022 den 11.16):

Altså, selv om jeg kan være enig i at det AV OG TIL går litt over styr med politisk korrekthet, så høres dere alle sammen her ut som en gjeng sutrete barnerumper når dere "argumenterer" på denne måten.

Og folk sier at menneskerettighetskjempere er så lettkrenka. Artikkelen nevnte forøvrig ingenting om minoritete... ehh, jeg mener politikk i seriene.

Et godt eksempel på hvordan politikk kan direkte ødelegge film og serier er Transformers-filmene, der regissør Michael Bay fikk låne militært utstyr uten for mye kostnader med betingelsen at han fremstilte de militære styrkene så heroisk som mulig. Der har du en politisk agenda.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
AtterEnBruker skrev (På 31.5.2022 den 12.40):

Artikkelen nevnte forøvrig ingenting om minoritete... ehh, jeg mener politikk i seriene.

*knis*

 

AtterEnBruker skrev (På 31.5.2022 den 12.40):

Et godt eksempel på hvordan politikk kan direkte ødelegge film og serier er Transformers-filmene, der regissør Michael Bay fikk låne militært utstyr uten for mye kostnader med betingelsen at han fremstilte de militære styrkene så heroisk som mulig. Der har du en politisk agenda.

Oj! Den var jeg ikke klar over. Er nok ikke første gangen akkurat, og militæret er garantert ikke de eneste som stiller slike krav.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...