Gå til innhold

5G ruter (til SIM-kort fra Telenor)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil sterkt anta at gjestenett kan settes opp i en så ny router med tanke på supporten ZyXEL har hatt før på Telenor-routere.

Kvaliteten burde være grei nok på denne i forhold til pris, men du får vel tak i litt bedre om du leter litt, men neppe til samme prisen.

Lenke til kommentar

Interessant. Normalt pleier det å være motsatt. At en så stor aktør som Telenor får greie kvantumsrabatter og derfor kan ha lavere pris enn løssalg til egne kunde-bundler.

Mulig den er bedre tilpasset Telenor-nettet i Telenor-versjonen, men tipper firmware er helt grei i Komplett-vesjonen også. Ser jo helt ut som samme produkt visuelt i alle fall. På multimodemet de hadde for f.eks VDSL var ting spesialtilpasset, men det hadde også et unikt produktnavn.

Lenke til kommentar

Telenor sier jo selv at de har begynt å "leie" ut utstyr for å gjøre månedsprisen mer spiselig for kundene. I praksis tjener dem nok på dette over tid, men er nok en del som vil benytte seg av dette uansett.

Det lønner seg så og si alltid å betale slike ting up-front, siden man blir litt melkeku hvis en går for å bake dette inn i månedspris.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...