Gå til innhold

Leve livet nå, eller senere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
BadCat skrev (32 minutter siden):

Det finnes to typer mennesker. De som går hjem kl 16 og skrur på Netflix og de som sover i bilen fordi de var på kundeoppdrag så lenge utover kvelden at det gikk forbi tiden for siste ferge hjem. 

Det finnes også en type menneske som sprer om seg med floskler mens de sitter på promperommet og fantaserer om hvordan verden ser ut. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
1Dr.E skrev (14 minutter siden):

Prøv å forklar det til hu jeg kjenner som pressa på med prøverør i årevis for å få barn nr 2 i et skrantende forhold, og nå krever full omsorg for begge barna når de går fra hverandre for å motta barnebidrag slik at hun skal overleve økonomisk...

Å få barn er en ekstrem viktig del av livet for mange. Det burde være mulig for henne å få nok økonomisk støtte selv med delt samvær. Å være foreldre er samfunnets viktigste jobb.

Samfunnet burde hjelpe alle som har fått barn. Det er ikke barna sin skyld at foreldrene ikke har buffer. Det er også økonomisk gunstig for samfunnet fordi barn som har det bra blir oftere friske voksne som kan jobbe. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
11 minutes ago, bo1e said:

.. en hytte midt inne i svarte skogen uten moderne distraksjoner, alene med seg selv og tankene sine.

Where do I sign up?

Turforeninger har hytter man kan låne eller leie for eksempel. Ellers kan man lage seg en gapahuk eller kjøpe seg billig turutstyr og lage en camp man kan bo i en liten stund. Så lenge man har mulighet til å komme seg ut av regnet, en varmekilde og tilgang til mat/vann er mye gjort :)

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...