Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama på tur med en annen mann


Anbefalte innlegg

😶 Dama har dratt på tur med båt fra Oslo til Danmark. Hun og hennes beste venn, fra USA som er på besøk i 3 uker og skal bo hos henne, best.tur til Danmark. Jeg må si jeg sliter litt med det. Da jeg vet at han har følelser for henne. Men de har snakket ut om det og han er kun en venn for henne. Veldig god venn.Soulmates.. men alikevell plager det meg. Han har ordnet en avtale med dama om at han ikke vil ae meg his henne de tre ukene han er der. Da han er ikke så glad i meg. Pga en liten forhistorie før jul.Noe som også handlet om han og henne. De snakket sammen nesten hver dag på facetime. Og når jeg var på besøk, så gikk hun i et eget rom , akkurat som om hun ikke ville at jeg skulle høre hva de pratet om. Klart jeg reagerer på slikt. Etterhvert gjorde jeg det slutt. Men vi er sammen igjen . For vi har sterke følelser for hverandre.  Men så ble det denne situasjonen nå. Han besøker henne 2 ganger i året.  Er det greit at dama di drar på tur med en annen gutt som fremdeles har følelser for henne? Og at jeg blir nektet å komme til henne de tre ukene han er der. Føler at hun setter han forran meg.  Sliter mye med dette.

Endret av Myetanker
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ok. Etter noen sesonger av Med Monsen på villspor så har jeg sett mange damer dra på tur med en annen mann mens typen eller ektemannen ikke var med. Er ikke så farlig.

Nei da, men skrev litt mer om konteksten om du ønsker noen tilbakemeldinger eller tanker rundt det.
F.eks. er det en barndomsvenn? Familiemedlem? Arbeidskollega? Hva slags tur? Hva slags forhold har dere?

Lenke til kommentar
3 minutes ago, KarvaBlad said:

Dama di er utro. Ferdig snakka. 

Jeg tviler litt på det. Hadde de holdt på, så er jo dette en idiotisk måte å "skjule" det på.

Det virker mer som om du er en svært kontrollerende part i forholdet, og dette er ikke bra for noen av dere. Det du beskriver er ikke et kjærlighetsforhold, og de sterke følelsene du snakker om kan umulig være kjærlighet å respekt. Du respekterer ikke/stoler ikke på henne, og hun respekterer ikke dine følelser rundt forholdet til denne mannen.

Avslutt det forholdet, for det er opplaget ikke et godt forhold for noen av dere å være i.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Takk for råd. Ja de har vært venner noen år. Før min tid.

Det var først i fjord. Da vi ble sammen. At han andre kom fram med å si han hadde følelser for henne, til henne. Og at de har hatt en prat og han er bare en veldig god venn . Hun sier det er som å ha en bror.  Hun sier hun er 100 %ærlig mot meg. Men alikevel har jeg denne klumpen i magen. Vet eksen hennes hadde akkurat samme problemet med denne mannen. Og der ble det også slutt.  De få jeg har snakket med om dette , sier  dem at jeg bare må komme meg vekk fra det forholdet. Var en tid han blokkerte meg på facebook også.  Så sliter litt med alt dette. Han skal tilbake i August. Da skal de på biltur. Sammen med 2 veninner av henne.menndet er bare et par dager. Men han skal nok være her i 3 uker igjen. Hos henne. Og jeg må holde meg unna de tre ukene.. der er visst en avtale de har. Tror ikke jeg takler det. Det er litt aldersforskjell på oss. Hun er 37. Jeg er 50. Og han fra Usa er også 50.  Hun sier helentiden at hun elsker meg.ikke glem det. Og at hun savner meg  ,og at jeg ikke har noen grunn til å bekymre meg.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Pop skrev (1 time siden):

Har du fortalt henne at du synes dette er vanskelig/problematisk?

Ja. Men ender med krangling. Noe jeg ikke orker. Så noen ganger er det greit å ikke si noe. Bare godta alt som det er. Men har det ikke noe godt inni meg. Sier jeg er sjalu..(kanskje ikke så rart) og at hadde ikke hun elsket meg så hadde hun ikke kastet bort tid på meg.

Lenke til kommentar
Shaddiz skrev (1 minutt siden):

Finn deg nokken kvinnelige venner, og ta ei helg med dei aleine. Sei at det er akkurat det samme .. og at hu skal stole på deg...

Må kunne gå begge veier..

Ja. Har tatt opp akkurat der. Og det var helt greit, så lenge det var en god veninne som jeg har kjent  før hennes tid. Men om jeg plutselig nå, hadde dratt på tur,  så hadde hun begynt å lure. Som hun sa.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
8 minutes ago, Myetanker said:

Ja. Men ender med krangling. Noe jeg ikke orker. Så noen ganger er det greit å ikke si noe. Bare godta alt som det er. Men har det ikke noe godt inni meg. Sier jeg er sjalu..(kanskje ikke så rart) og at hadde ikke hun elsket meg så hadde hun ikke kastet bort tid på meg.

Vi har jo alle ulike grense for sjalusi. Slik du beskriver i det ene svaret ditt over, hadde jeg neppe hatt noen problem med at hun reiste. Jeg har vært sjalu tidligere i livet, men det er en del år siden. Tror jeg har slått meg til ro med at kontroll over andre ikke er slik jeg vil leve, og det går begge veier. Stoler man ikke på hverandre, er man kanskje ikke klar for forholdet. Stoler man på hverandre, er det ikke noen mindre grunn til å stole på den andre når den er på tur. Ville fruen knulle rundt, kunne hun gjøre det mens jeg er på jobb.

Jeg har hatt jentevenner selv, og så ikke noen store behov i å ligge med alle, til de aktivitetene var det andre igjen. Ingen åpenbar grunn til å blande roller. Og ble det rolleblanding, ble det komplisert. Er man i et forhold bør man vite at man holder fokus på forholdet. Og kontroll på den andre er aldri løsningen.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Sjørøver skrev (3 minutter siden):

Finnes ytterst få menn som er med en dame uten intensjoner om å putte tissefanten sin i henne. Risikoen for at du vil bli veldig såret er høy. 

Tror ikke de har sex. Men helt sikkert litt annen nærhet. Klemmer og holde rundt. Men jeg hadde aldrig gjort sånn mot henne. Jeg hadde følt hele tiden at dette blir helt feil. Det hadde jeg ikke hatt samvittighet til. Heller ikke dratt på tur med ei annen jente. Det hadde jeg følt ble helt feil, selv om det hadde vært en god veninne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Personlig sett ville jeg (og har hatt) null problemer med det. Man får tilbake den tilliten man gir i forholdet, og hvis det viser seg at man tok feil, så er det like greit å finne det ut tidlig heller enn seint. Er det en ting jeg har oppdaget de gangene jeg uvitende har gjort noen utro, er at fraværende tillit ofte er en drivende faktor for utroskapet. Har hatt noen venninner selv som jeg hadde et bror-søsken forhold til, hadde ikke vært merkelig å reise med dem selv mens jeg var i forhold.

Det eneste jeg synes er feil her er at hun ikke kuttet kontakten med vennen sin, etter at han fortalte at han hadde følelser for henne. Hun har jo grusbana han. Det er jo ikke følelser som bare forsvinner og det kan ikke være lett å være oppe i en person som aldri vil gjengjelde dine følelser. Det beste for han hadde vært at hun ikke var med han lengre og jeg synes hun er egoistisk her.

Endret av shockorshot
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...