Gå til innhold

Bruker du case eller ikke på din mobil?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg får metallspon på skjermen som lager riper hvis jeg ikke bruker deksel på grunn av jobben. Så jeg har både herdet glass og deksel med plass til tre bankkort som dekker fronten.

Også har jeg LO favør som reparerer mange ulike skader for en egenandel på 1000.

Lenke til kommentar

Har en Nokia 3720, så...trenger ikke noe ekstra beskyttelse til den. Har den bare som den er i brystlomme på sekken.

aponR8W_460s.jpg

Har en Samsung A21s også hvis Nokia-en skulle en gang kvelde (kjøpte den bare for å få sjefen til å holde fred om at jeg måtte skaffe meg noe nyere - han sa aldri noe om at jeg faktisk måtte bruke den), og til den har jeg deksel i hardplast + gummihjørner ("rugged" case) + gorilla glass skjermbeskytter, pluss stofflomme.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Jeg bytter litt på det. Liker best telefonen uten deksel, men samtidig er glass i overkant glatt så jeg ender som sagt opp med å bytte litt på det. Ingen forsikring.

Skulle ønske det gikk an å produsere telefoner med bakside av metall og heller ha et område i glass (for eksempel logoen) for trådløs lading. Det finnes også mye fin plast i høy kvalitet.

 

Endret av Dr. Brodsky
Lenke til kommentar

Kan ikke huske sist jeg hadde mobil uten deksel og FlyGrip. På ett tidspunkt ble mobilene sine bakplater så enormt glatte at FlyGrip sin 3M tape ikke festet skikkelig og jeg har brukt Dbrand cases siden. Kunne ikke vært mer fornøyd. Mobilen er et verktøy med funksjon, at den ser syltynn ut og gjenkjennbar kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Slik jeg ser det så er det to typer i verden; De som vil se rike ut, og de som vil være rike uten at folk flest vet denne hemmeligheten.

Lenke til kommentar

Selv har jeg en IPhone 13 Pro Max. Bruker både skjermbeskytter og en mag case. Vurderer å kutte ut case, da mobilen ser så lekker ut uten… 

Har innboforsikring med ekstra mobilforsikring om uhellet er der. Men har aldri noensinne mistet en mobil i bakken før. 

Lenke til kommentar

Ingen beskyttelse og ingen forsikring. Aldri brukt det på noen av mine mobiler og aldri ødelagt en. Det er som oftest batteri som begynner å slarke litt som er grunnen til at jeg skifter mobil .... etter mange år. Den jeg har nå(sony) klarte jeg faktisk å legge på taket på bilen, akselererte for å kjøre inn på motorvei og jeg hørte den rørte på seg når jeg hadde 70-80 km/t og så den flakset av og traff asfalt. Så den spratt noen ganger og havnet i grøften. Fungerer fint ennå, skjerm helt fin, men den fikk seg noen merker i kantene. Holder ennå noen år :)

Lenke til kommentar

Bruker ikke noe på min mobil, liker best å holde i en mobil uten deksel og det ser finest ut også synes jeg. Det har gått helt fint hittil, har aldri knust en mobil (bank i bordet!), jeg liker å tro jeg behandler mobilene mine ganske bra, selv om de har fått seg noen turer i bakken. Har greid å drukne et par mobiler, men det var før smartmobilenes tid, vanlige deksel hjelper vel neppe på drukning uansett. :p 

Har ikke forsikring, annet enn LO favørs innboforsikring som vi har brukt et par ganger på podens iPad og mobil, der er det mer nødvendig med deksel enn på mine dingser. Hadde "ioiotforsikring" på ene mobilen min som druknet en gang i tiden da, var veldig glad for det den gangen.

Endret av Teria
skriveleif
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Oneplus 10 Pro. Ingen deksel og ingen forsikring. Kun Dbrand skin samt skjermfilm. Bruker vanligvis enten deksel rller Dbrand, men nå bytter jeg ofte telefon månedlig, så de blir sjelden gamle hos meg. Er allergisk mot riper så jeg leker med ilden....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Bruker Samsung sin offisielle cover (Clear View) for min S21. Etter at jeg klarte å knuse skjermen på Note 9 (byttet skjerm for 4000 KR!) har jeg vært ekstra påpasselig med å ha en eller annen form for beskyttelse på mobilen. Har i tillegg gått for innboforsikring bare for å være på den sikre siden og det dekker en del andre ting i tillegg til bare mobilen  som er greit for sikkerhetsskyld.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...