Gå til innhold

Heller hjelpe utsultete stakkarer i Afrika med å overleve enn å masseimportere øknomiske flyktninger?


Anbefalte innlegg

Det sies at det for tiden skal være om lag 45 millioner mennesker på hele kloden som er truet av sultedød. Ille er det antakelig noen steder i Kenia der det nå i flere år på rad ikke skal ha regnet på ordentlig.

I stedet for å masseimportere folk fra Afrika som har råd til å betale 10.000 dollar til trafikkere og til å kjøpe seg falskt sudansk pass - sitat: - "for å reise videre" og som ankommer Europa i merkeklær med smartmobil : ville det ikke vært bedre å redde disse folkene som virkelig trenger hjelp og som aldri i livet kunne flyktet fra elendigheten sin med å overleve i sine land? Vært bedre å sørge for at de får tilstrekkelig med mat og også helsetilsyn?

Kanskje man kunne sent disse andre folkene som har tatt sett inn til Europa hjem igjen og brukt de pengene man hadde spart på disse folkene for å hjelpe dem som virkelig trenger det? Dette hadde også vært et fornuftig tiltak for å kjøle ned boligmarkedet. Slik at også nordmenn kunne fått råd til å kjøpe seg en bolig igjen? Samtidig ville man fått plass for alle Ukrainerne...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Innvandringen til Norge er ikke bærekraftig og har ikke vært bærekraftig på 20 år, statsborgerskap blir gitt bort som om det var godteri.

Se på elevene som går i barnehagen og småskoletrinnene, er åpenbart at etnisk norske er på vei til å bli en minoritet og masseinnvandringen fortsetter.

Lønnen målt i de fleste utenlandske valutaer har også falt som en stein i hele 10 år på rad, det meste går feil vei i samfunnet. Om et par tiår så kan jeg garantere at Norge ikke lengre vil være et velferdssamfunn.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Kron skrev (6 timer siden):

Man får ikke asyl i Norge på grunnlag av at man flykter fra fattigdom. Så det er ingen flyktninger i Norge som altså har fått opphold på dette grunnlaget. Hvem var det du ville sende hjem igjen? 

På hvilket grunnlag får disse folkene så oppholdsrett i Norge? 

Helt sikkert ikke fordi de leve i Norge. Disse folkene har ikke ufrivillig strandet i Norge som følge av en ufrivillig flukt. Men de har målrettet reist fra et annet kontinent gjennom dusinvis med sikre land for å bosette seg der de hadde sett for seg å finne de beste levevillkårene.

Og de aller færeste av dem kom fra krigsherjede land som Syria eller Ukraina, men fra land som det absolutt lar seg leve i - skjønt på lavere standard enn i Europa. India, Afghanistan, Irak, Pakistan, Sudan, Erirea, Nordafrika, osv., osv. 

I Tyskland får over 90% av alle asylsøkere till slutt avslag. Likevel får omtrent alle bli. I 2021 ble det stilt nesten 200.000 asylsøknad i Tyskland. Men bare latterlige 12.000 ble uttransportert. 

Dette skyldes at de aller fleste får status som "Geduldete" - altså tolerere. 

Disse tolererte er ulovlig i landet og de er utreisepliktige, men av merkelige grunner blir det avsett fra strafferettslig forførgelse og fra uttransportering. Disse folkene blir tolerert "av rettslige eller faktiske grunner". Noe som i praksis bare betyr at disse folkene har kastet passene sine og den tyske stat som ellers absolutt ikke er prippen når det gjelder å gjennomsette loven med makt, tvang og vold overfor sin egen befolkning nå plutselig er så utrolig hjelpe- og fantasiløs når det gjelder å håndheve statsborgerskapsloven. 

Situasjonen i Norge er ikke så mye annerledes. Ingen av disse trengte å være i Norge. 

Så for å svare på spørsmålet ditt:

Alle som kom fra eksempelvis Pakistan, India, Irak, Iran, Nordafrika, Sudan, Eritrea, Somalia, osv., osv. Alle de som i dag ferierer i de landene de "flyktet" fra... Det er vel en million i Norge? 

Lenke til kommentar
bruker-540634 skrev (6 timer siden):

Innvandringen til Norge er ikke bærekraftig og har ikke vært bærekraftig på 20 år, statsborgerskap blir gitt bort som om det var godteri.

Se på elevene som går i barnehagen og småskoletrinnene, er åpenbart at etnisk norske er på vei til å bli en minoritet og masseinnvandringen fortsetter.

Lønnen målt i de fleste utenlandske valutaer har også falt som en stein i hele 10 år på rad, det meste går feil vei i samfunnet. Om et par tiår så kan jeg garantere at Norge ikke lengre vil være et velferdssamfunn.

Det er samme situasjonen i Tyskland. Og i nærmest alle vestlige land. 

Det skyldes at det er en villet globalistisk, nyliberal-kapitalistisk politikk som går ut på å ifrata allmuenene eiendomsretten til sine egne hjemland. 

Arbeidstakerskaren skal være en rettsløs masse som verdensoverspendene stilles til rådighet for utnyttelse av kapitaleliten. 

En kapitalelite som ikke godtar velferd og enda mindre velstand for massene. Men som skal tilbake til forholdene som de var i mange årtusener.

Det du beskriver for Norge - nedgangen for allmuen - har i de andre vestlige landene blitt gjennomført i mye sterkere grad allerede. I Tyskland har for eksempel i mange årtier pensjonen blitt presset for alt hva pengeadelen og entreprenørskapet kunne. Følgen er i dag at en arbeidstaker som har arbeidet i 45 år og i denne tid til stadig har hatt gjennomssnittlønnen (som mer en halvparten av alle arbeidstakere ikke oppnår) får omtrent 15.000 NOK i pensjon. Før skatt. Samtidig koster en alminnelig for ikke å si nokså shabby leilighet i de store vesttyske byene omtrent 10. 000 NOK i boligleie. Noe som betyr at en enslig "standard-pensjonist" etter å ha arbeidet i hele sitt liv (etter skatt) har adskillig mindre 5.000 NOK til å leve av i dagens Tyskland. 

Selvsagt går det ikke an å leve av dette i Tyskland i dag. Så mange millioner pensionister er i dag henvist til privat veldedighet og fattigdomsbespisning eller til å arbeide videre til de dør. Standarden disse folkene har - trass i et langt liv med arbeid - er like høyt om ikke lavere enn til Afrikanere som tar seg inn i landet for å leve her på statens regning. 

Endret av Norolf
Lenke til kommentar
Dubious skrev (6 minutter siden):

Hvorfor kan de ikke dyrke egen mat i Afrika?
Landområdene deres er mye større enn Ukraina. 

De som virkelig er truet av sultedød kan ikke det. Du kan ikke dyrke mat i en ørken. 

Men det er jo ikke de som er virkelig truet som kommer. Det er de andre. 

Og rart nok er det få som bryr seg om de som virkelig har det ille og er i ferd med å dø. Av sult, fattigdom, elendighet, sykdommer. 

Med de andre som reiser hit med merkeklærene og smartmobilen - de blir overøst med generøse gaver på bekostning av den innfødte allmuen der det finnes mange nok stakkarer også. 

Det er blitt en syk verden. Fullstendig syk. 

Lenke til kommentar
Dubious skrev (27 minutter siden):

Da får de slutte å lage barn.

Hele Afrika er ikke en ørken. 

Litt rar argumentasjon. Kanskje du burde lese mine innlegg først?

Jeg gikk ikke inn for å også i tillegg masseimportere disse stakkars jævlene som er i er ferd med å sulte i hjel til Europa.

Men at vi har et ansvar å hjelpe dem der de er, det mener jeg faktisk.

Helt tit forskjell fra å ta imot hele verden som skal ta seg inn på bekostning av den arbeidende allmuen. Jeg går inn for å gjøre slutt på sosialturismen til Europa. Fullstendig. Og å samtidig lindre og bekjempe nød der den virkelig finnes....Men altså DER den finnes.

Endret av Norolf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...