Gå til innhold

18 måneder gammel defekt laptop - kjøpt hos Elkjøp


Anbefalte innlegg

6 minutes ago, Svein M said:

En reinstallasjon installerer vel Windows 10 i den versjonen som maskinen hadde som ny. Alternativt så kan en bruke en usb-minne og installere Windows 10 eller 11 direkte fra den.

Joda men saken er at problemene ser ut til å oppstå raskest når man reinstallerer fra recovery partisjonen på SSD. Jeg har nevnt SSD som en mulige culprit siden starten og den er fortsatt ikke byttet. Dog er skjermen byttet som jeg aldri nevnte som en mulig culprit. Forstå det den som kan.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DOKUMENTER! 

Hvis de slår den på og den virker etter 10 sekunder får du den tilbake med regning. Legg derfor ved bilder og video av feilen som soppstår, hvordan det berører brukeropplevelsen, hvordan det triggers og hva de har gjort for å feilsøke... 

Edit: Leste ikke alle sidene før jeg skrev 🙈 Men, jo... det er sånn det går på slike vage problemer...

Endret av Serpentbane
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, har dokumentert hele veien. Det interessante er at de fra første gang har gitt tilbake dokumentasjon og valgt å feilsøke på egenhånd. Mye tid, penger og ressurser kunne vært spart om de faktisk hørte på hva jeg sa og la ved det tekniske skrivet jeg hadde fra første dag. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Selv om jeg er på vei ut av forumet så tenkte jeg at jeg fikk legge til siste utvikling i denne saken. 

Vi fikk som sagt ut Laptopen uten å måtte betale ved å dra tilbake en annen dag og snakke med noen andre.
Siden vi har andre ting å drive med så har jeg ikke hatt tid til å prøve å reinstallere maskinen før nå. Tross alt sommer og andre prioriteringer enn 5 måneder med kranglete butikk og service.

Når vi startet den opp i butikk frøs den ikke men vi fikk ikke testet mot internett eller noe annet siden programmer ikke var installert.

Så jeg startet den opp nå for første gang siden vi hentet den. Logger meg på Win10 (er slik den var fra verksted), starter chrome og skriver youtube.com. Så fort den laster youtube så fryser den igjen.

Slik den har gjort helt siden 16. mars. For n'te gang skal vi ta den med ned i butikken og vise at den bare henger/fryser med kun chrome installert etter verkstedet og stå på heving av kjøp.

Endret av Theo343 (takk for meg)
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...