Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Hit-and-run


audioboy

Anbefalte innlegg

4 mnd gammel bil parkert i privat gårdsplass. Privat kameovervåkning har fanget kassebil på litauiske skilter kjøre inn i bil. Mens kassebilen står planta inni min bil går sjårfør ut og sjekker skaden før han kjører videre. Jeg var hjemme på skadetidspunktet, rundt kl 1800. Ingen lapp på bil eller postkasse. Stor skade på fanger++, så tipper minimum 50k reparasjon. Fant side på nettet hvor man kunne søke på bilnummer og fant ut at denne bilen var forsikret i Gjensidige av alle ting, så er vel litauier som jobber i Norge og har skaffet seg norsk ansvarsforsikring for å kunne kjøre bilen i Norge. Regner med at dette er enkel forsikringsmat, men har jo lyst til å se han fyren her "blød i helvete"..... (ikke bokstavelig). Bør jeg anmelde? Har jo krav på noe som helst mer enn å få dekket skade. Har leiebil-dekning i forsikring, men bilen min er en Elbil så får vel ikke dekket eksttrautgifter til drivstoff/bom/parkering etc. ? Bilen er lakkforseglet så dette må jeg nok selv også bruke tid på lagt på nytt (på forsikring selvfølgelig, men allikevel...)   Er forjævlig dritt å sitte igjen med opplakerte paneler på en helt ny bil og  samtidig få ekstrautgifter når man har med en drittsekk som dette å gjøre.....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Dubious said:

Dette er en forsikringssak.
Forsikringen skal dekke alt, og det er opp til forsikringsselskapet om de vil gå til sak.

En anmeldelse blir henlagt om du som privatperson anmelder.

 

Finnes det forsikringsselskap som faktisk dekker "alt" i dette tilfelle? Tapt arbeidsinntekt ifm. taksering, levere bil verksted,, hente vil verkstad, levere bil lakkforsegling, hente bil lakkforsegling, merkostnader til bruk av fossil leiebil, potensielt verditap etter større skade?  Av tidligere erfaring er dette ikke tilfelle/vanskelig å dokumentere/kostnadssette.

Lenke til kommentar
1 hour ago, BIGG said:

Hevn får du ikke gjennomslag for i norsk rettsvesen... Heldigvis!

 

Som jeg skrev i annet innlegg over kommer neppe mitt forsikringsselskap til å anmelde motpart, da hans forsikringsselskap dekker denne skaden. Han selskap betaler jo bare ut penga da han jo kjøpt seg "dekning for skade på andres eiendom"-forsikring. At motparts selskap anmelder han er vel usannsynlig. En "hevn" i form av bot syntes i hvert fall jeg hadde vært på sin plass. Jeg har bevis på at sjåfør visste om skaden da han gikk ut av bilen for å se hva/hvem han hadde kjørt på....   Skade på min bil taksert til 58.000,-

Lenke til kommentar
5 minutes ago, kremt said:

Hadde bilen dashcam som fanget skaden? Aldri hørt om noe slikt før, skadet på privat eiendom. Ganske sykt. Er nok litt derfor jeg neppe kommer til å kjøpe noen dyrere eller nyere bil.

Privat overvåkningskamera på eiendommmen. (for ordens skyld dekker kameraet KUN egen tomt, ingen del av offentlig vei). Så vedkommende har altså rygget inn på gårdsplass for å snu, og truffet bil som stod parkert. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...