Gå til innhold

Russlands invasjon av Ukraina [Ny tråd, les førstepost]


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

4 minutes ago, Lite kreativt navn said:

Og det er ingen åpenbar hitler paralell. Ikke i det hele tatt. Hvilke av våre venner har gjort mest aggressive og skadelig inngrep i andre nasjoner de siste tiårene? Våre venner over Atlanteren eller våre venner i øst?

Whataboutism  er ikke mye til forsvar for det som skjer i Ukraina...

Men det er vel det Russland gjør, "det er nazister i Ukraina, vi må utslette de" uavhengig om det faktisk er nazister av noen relevant grad.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
germanwhip skrev (5 minutter siden):

Whataboutism  er ikke mye til forsvar for det som skjer i Ukraina...

Men det er vel det Russland gjør, "det er nazister i Ukraina, vi må utslette de" uavhengig om det faktisk er nazister av noen relevant grad.

Det er ikke ment som et forsvar heller.  Men at USA (og, desverre, nato) er mer opptatt av å sabotere for fienden enn å spre frihet og demokrati

Lenke til kommentar
Serpentbane skrev (1 minutt siden):

Det spørsmålet er langt fra så åpenbar som du kanskje tror. Du behøver ikke å bidra så aktivt til å skape død og fordervelse selv om du bare passer på å bevæpne alle diktatorer og autoritære regimer, berike noen på toppen og la dem rævpule befolkningen sin samtidig som de mates med informasjon om hvor fæl vesten er, samtidig som landene deres har negativ handelsbalanse med Russland og mottar milliarder av dollar i støttemidler fra Vesten.

Det sagt, jeg tror du glemmer en god slump Russisk historie her også. 

Hva gjelder referanser til Hitler og Nazi Tyskland så er vel de så åpenbare at du må være rimelig tett for å ikke se sammenhengene. 

 

Nei. Finn ett argument i noen av de avsnittene

Lenke til kommentar
Just now, Lite kreativt navn said:

Det er ikke ment som et forsvar heller.  Men at USA (og, desverre, nato) er mer opptatt av å sabotere for fienden enn å spre frihet og demokrati

Ser den, USA har sine svin på skogen når det kommer til mer eller mindre suksessfulle interaksjoner rundt om i verden.

Iran, Cuba, Vietnam, Ymse sør-amerikanske land. De har vel en viss fot inne i bildet (salaten) når det kommer til Nord-Korea også, om jeg ikke tar helt feil.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q
Lite kreativt navn skrev (2 timer siden):

RT og Sputnik spesifikt, så kalt desinformasjon på FB, også kan du jo i grunn bare prøve få noe informasjon direkte fra et russisk ståsted.

RT og Sputnik er ikke informasjon fra et "Russisk ståsted". Det er desinformasjon fra Kreml's ståsted.

Lenke til kommentar
Windfarmer skrev (5 minutter siden):

Hør her din sau. Både RT og Sputnik er i Norge tilgjengelig for alle med en PC eller mobiltelefon.

RT - Breaking News, Russia News, World News and Video

Sputnik News - World News, Breaking News & Top Stories (sputnikglobe.com)

Jeg understreker at jeg ikke uttaler meg på vegne av sauene, men hvem er det du har i tankene når du uttaler: 

"....godkjent av FB og andre aktører før det kan slippes løs til sauene."

Diskuterer vi her med den tåpeligste sauen som noensinne har vært innom strengen "Russlands invasjon av Ukraina (ny tråd les første post?)"

Ingen har kalt deg for en sau. Jeg prøvde å si at de som driver med sensur på forskjellige medier, som fb, Google og twitter, enten ser på seg selv som folkets beskyttere, eller følger egne interesser. 

Lenke til kommentar
Windfarmer skrev (28 minutter siden):

Og her ble det liv!!!

Først: Norge har gått i mot EU, og ikke innført sensur mot RT eller Sputnik.  Innrøm det.

Neste: Noam Chomsky er en betydelig intellektuell som i dag er nærmer seg hundre år - han er født i 1928 - og bør snart tenke på om han skal holde kjeft.

Noam Chomsky vil ikke få Nobels fredspris ved å tyte om at denne krigen må løses gjennom forhandlinger, der er ingen i verden som er uenige om at Ukrainakrigen bør løses på fredelig vis. Men Noam Chomsky har også uttalt at krig i noen situasjoner er nødvendige og moralsk riktig å kjempe. Eksempelvis 2. verdenskrig der der ikke var noe valg, løsningen ble å finne på slagmarken.

Men i 2022 kommer de to store rævhølene Noam Chomsky og John Mearsheimer og forteller det ukrainske folk at dette får dere bare tåle, dere må finne dere i å bli dominert og herjet med av det minst vellykkede regime og system verden hittil har produsert. Om det er Nord - Korea eller Russland som inntar topplassen, tilhører en annen diskusjon.

Så disse to stinkende amerikanske gamlerikene kan bare holde kjeft. Og hvis de virkelig insisterer på å plapre så kan de reise til Kyiv og plapre i vei, der kan de forsøke å overbevise det ukrainske folk om at de er dømt til å leve under Putins jernhæl, og at det ikke er noe å gjøre med det.

Helt enig.

Har hørt en forelesning av Chomsky en gang, mannen er god til å prate og ikke dum men totalt 100% ensporet i tankegangen, 100% alt er alltid Vestens og særlig USAs feil ifølge ham…

Lenke til kommentar
  • Uderzo låst og gjenåpnet denne emne
  • Uderzo låst og gjenåpnet denne emne
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...