Gå til innhold

Viser frem kongefamiliens biler. Det er 90 år mellom første og siste elbil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enda vittigere, er at jeg leste for maaange år siden at Kongehuset Også må betale 12'000kr for å flytte skiltene til nye biler😄 kanskje enda dyrere. Det trigger en nyregistrering eller noe i systemet til Staten(sveigvesen?)(slik som vi vanlige også må) har ingen referanser til artikler annet en husken :p

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Alte-to said:

Enda vittigere, er at jeg leste for maaange år siden at Kongehuset Også må betale 12'000kr for å flytte skiltene til nye biler😄 kanskje enda dyrere. Det trigger en nyregistrering eller noe i systemet til Staten(sveigvesen?)(slik som vi vanlige også må) har ingen referanser til artikler annet en husken :p

Tror ikke de må betale noe for det. Men det ligner mer på personlige kjennemerker. A-bilene har også vanlige skilt i kjøretøyregisteret om jeg ikke husker helt feil.

Lenke til kommentar
34 minutes ago, Simen1 said:

Nei, A-1 er det ekte skiltet i kjøretøyregisteret. Sjekk A-1 her. Sjekk også denne Ford T-en.

Nå mente jeg A bilene til kongefamilien. A serien er egentlig gamle Kristinias-amt sin kjennemerkeserie, så alt over A-X er vanlige kjennemerker som kan være registrert på kjøretøy. Hvor X er hvor enn mange som er reservert for kongefamilien(Husker ikke hvor mange det er). Alle de moderne A-skiltene til kongefamilien har blitt overført til nye biler hver gang de har byttet, så de har faktisk 2 gyldige kjennemerker i registeret. Og bare så det er sagt, det er ikke implmentert som personlige kjennemerker. Men de minner meg mye om hvordan personlige kjennemerker fungerer. For det er nemlig vanligvis ikke mulig å gjenbruke gamle kjennemerker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snowleopard skrev (27 minutter siden):

Kronprinsen kjører vel TMS for tiden...

"Blant andre kjendiser som også har bestilt bilen er Petter Stordalen, kronprins Haakon og den danske Kronprinsen."

https://www.tv2.no/a/13840732/

Med mindre han har byttet.

Hmm, en Broom-artikkel fra 2013. Noen Tesla nevnes ikke i hovedartikkelen her, så den er sikkert solgt.

Men ser det som helt naturlig at kongefamilien går helt over til elektriske biler. Det gjør seg mye bedre i kortesjer og slikt. Er det noen som bør kunne konvertere til hel-elektrisk så må det jo være nettopp kongefamilien.

Endret av Hanhijnn
Lenke til kommentar

Ja, kronprinsen er sikkert politisk korrekt og velger elektrisk bil etterhvert. Men jeg synes han skal være litt foriktig med hvilke venner han velger seg. Dessuten så er det i Norges interesse å utvinne olje og gass. Dere kan se her at han er medlaem av Klaus Schwab's Young Global Leaders. Man kan søke her , jeg satte inn søkeordet Norway, og kun navnet på en person dukket opp, nemlig kronprins haakon : "https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=peter&status=&class_year=&sector=&region=a0Tb00000000DC9EAM#results". Se denne artikkelen for litt mere forståelse av hva det betyr å være medlem av "Youn Global Leaders": Se også denne artikkelen som viser litt mere informasjon om hva det betyr å være medlem der: "https://oppressed.news/2021/04/news/socialism/reps-dan-crenshaw-and-tulsi-gabbard-were-deep-state-plants/"

Lenke til kommentar

Kronprinsen kjørte regelmessig en sort Tesla model S i 2018-2019, men jeg har ikke sett noe til det senere.

Edit: Det ser ut til å være denne: EL76781. I følge SVV ble den første gang registrert i 2013 og skiftet eier i 2020.

Edit: Jepp, jeg logget inn og fikk det bekreftet. Kronprinsen eide den fra 4.9.2013 til 10.4.2018

Sitat

10.04.2018 Tidligere eier: TESLA NORWAY AS

Første registrerte eier: DD.KK.HH. KRONPRINSEN OG KRONPRINSESSENS STAB

Jeg ser ingenting galt i at kronprinsen kjører elbil, eller at årsaken til det skal være politisk korrekthet. Jeg tipper han enkelt og greit hadde lyst og rå.

Endret av Simen1
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...