Gå til innhold

Samsung Galaxy Tab 8 ultra - 2022


ray001

Anbefalte innlegg

McDuck skrev (17 minutter siden):

Fikk denne stusselige mailen i dag etter å ha bestilt en Tab S8 fra Power i går til 5999...

Synes dette er rimelig svakt. Jeg stusset over at de var så billige i forhold til konkurrentene men når varen er merket "Ukens annonserte" trodde jeg faktisk dette var reell pris.

Enig med at det ikke er helt oppegående av power å kansellere en ordre på en stor nylansering som har lagt ute i flere dager til den annonserte prisen. Ser at de "tar forbehold" mot feil i kjøpsvilkår men de ligger ikke over norsk lov så du kan ta det opp med forbrukerrådet om du vil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://no.ehandel.com/artikler/solgte-vare-med-90-prosent-avslag-ved-en-feil-ma-levere-som-avtalt/395691

https://no.ehandel.com/artikler/nok-en-nettbutikk-tvinges-til-a-levere-etter-feilprising/398746

Føler at dette her går utenfor hva man normalt sett ville vurdert som feilprising. Det er snakk om 18 forskjellige produkter med stor etterspørsel som lå direkte i "ukens kampanje" på forsiden i flere dager pluss at de hadde en egen kampanjeside. Om de kansellerer ordre etter produktene begynner å bli utsolgt kan det gå sterkt ut over kundene. F.eks. hvis andrevalget var å kjøpe en S8 Ultra fra samsung.no med innbytte, men de er utsolgt frem til 25. februar når lanseringstilbudet er over mister du minst 2000 kr i innbytte rabatt og en verdi av 3700 kr på Book Cover. Altså du kan gå 5700 kr eller mer i tap pga. dette.

Endret av Bjørntønne
Lenke til kommentar
ray001 skrev (31 minutter siden):

Noen som har print screen av nettsidene til Power med disse tilbudene de hadde? Lastet ned tilbuds avisen med produktene i?

Jeg ønsker å gå videre med dette. Noen andre?

Trenger nok ikke det når du faktisk har ordrebekreftelse. Jeg har det få fire ulike tablets...

Det som er latterlig er at de er utsolgt for flere av modellene nå... Fantastisk at man blir straffet for å ha vært tidlig ute :)

Lenke til kommentar

Jeg sendte mail til Power og klagde. Fikk tilbud om 500 i gavekort som kompensasjon. Av prinsipp er jeg fristet til å ta dette hele veien til FKU. Juridisk sett er det ingen tvil om at loven er på vår side, men da må jeg vel regne med en behandlingstid på et år eller to og spørs hvor mye jeg har lyst på en Tab S8 når den tid kommer...

Veldig usikker på hva jeg velger å gjøre her. Frister ikke veldig å handle hos Power så mulig jeg takker ja til gavekort, kjøper taben et annet sted og bruker gavekortet på noe rusk og rask hos Power.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...