Gå til innhold

Verdi i gammelt pioneer utstyr?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kassettspilleren ser ut til å gå for rundt 300 kroner helt opp til 1600 kroner for restaurerte utgaver. Prisen på receiveren varierer tilsvarende alt etter tilstand. Ser ut til å ligge på alt fra 400 til 3000 kroner. 

Med andre ord vil prisen du får variere alt etter tilstanden, og om du finner rett kjøper. For fremtiden så kan du søke opp produkter på ebay og legge inn "sold listings" i filteret for å se hvor mye ting har blitt kjøpt for. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bruk også HifiShark for å finne priser ting er lagt ut for, internasjonalt. Bare husk at det er ønsket pris og ikke hva varen har gått for. Prisene nevnt i posten over virker å være i samme område som de du vil se på hifishark.

Det kommer egentlig bare an på om å finner en samler. Uten dem vil ikke folk ha slikt lenger, de skal ha alt i en minst mulig boks.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

internasjonale priser er nødvendigvis ikke overførbare til Norge , det er er et mye mindre samler marked her og mindre kjøpere er like lavere priser, og pga høy frakt er det ofte ikke sannsynlig og selge ut av Norge med mindre det er helt spesielle objekter.

det betyr selvfølgelig ikke at du skal gi ting vekke eller selge til gibort pris, men at det enten kan ta tid og finne rett kjøper eller at man ikke får optimal internasjonal pris, eller at du må selge via internasjonale markeder ( og kanskje finne norsk kjøper der ) 

Endret av Mato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...