Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ja, auto drive opplegget glemte jeg å nevne selvsagt, greit nok at man starter sist i første løp, men kunne iallfall steget opp i plassen ettersom hvordan man kjørte og hvilken plass man endte på. Har ikke merket at AIen er feilfri, virker som de har lagt inn handicap der bilene lar deg kjøre forbi i første runde (lap) og kjører perfekt igjen når nærmer seg / er i siste runde og tar spilleren raskt igjen. Men kan også godt hende bare jeg som gjør tabber og kjører dårlig i siste runde, så skal ikke legge all skyld på spillet. 😛 Men har erfart fra både tidligere GT og andre bilspill at AIen varierer iblant, som om de sier "vi gir deg nå en sjanse til å vinne, så lenge du kjører perfekt i resterende runder". Får se hvordan ting blir nå nå som har penger og råd til bedre biler og tuning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jeg har ikke lest hele tråden. Men er ca 10-15timer inn i spillet kanskje, synes det er dårlig utvalg av biler(eller et merkelig utvalg av biler kanskje?). Jeg ender opp med å vinne en hel haug med biler, samtidig som jeg har millioner på bok som jeg ikke vet hva jeg skal bruke på? Hvorfor bruke penger på biler når det ser ut som om man får kastet biler etter seg? Savner gode gamle grindinga, der man kjøpet 1-3 biler i starten og kjørte rævva ut av disse for å få råd til en bra bil, eller en bil man hadde skikkelig lyst på(kjapp bil, klassiker, bil som har betydd en del for deg, osv). Rolling start og ai er helt rævva ;(  Jeg har ikke eid GT spill siden GT4, så dette spillet skuffet stort for min del. Har jeg bare ikke skjønt spillet? 😂

Beklager for frustrasjonen 

Lenke til kommentar
Theo343 skrev (På 26.3.2022 den 0.13):

Andre som ser at gift trekningen fortsatt er defunc? Får alltid laveste premie. Det er for dårlig.

 

Legotardo skrev (På 29.3.2022 den 13.58):

Jeg tipper jeg får laveste ca. 50% av gangene, har fått 500k cr. to ganger så langt (collector lvl 28). samt noen biler av ymse kvalitet.  

Tenkte det samme i går. Får stort sett alltid den minste premien. Har vel fått én gullbar, noen støtdempere og muligens en bil. Utover det, den minste premien. Alltid.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...