Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er det flere enn meg der ute som er skikkelig gira på GT7? Har sett flere teaser videoer og ser at dette blir et rysare av et spill. Jeg følger med på gtplanet for mye av informasjonen, men tenker at det hadde vært fint å samlet en gjeng her inne som deler samme interesse også. 

Siste GT jeg kjørte var nummer 4 i rekken. Jeg har vel stort sett hatt et savn om å kunne kjøpe og kjøre bil igjen. Er det noen Som kan gi en liten headsup på hvilke store forandring jeg vil merke opp i mot GT7? Da tenker jeg ikke på grafikk, men innholdet i selve spillet. Det har nok blitt endret en del over årene kan jeg se for meg. Er det mulig å lage egne championship for å kjøre med andre spillere over nett? Om det hadde vært en gjeng i dette forumet som vil møtes for en fast konkurranse i helgene eller noe i den dur. 

Har selv gått til innkjøp av ps5, kun for GT7 sin skyld. Lurer også på om det blir kjøpt inn ratt og pedaler, men skal se hvordan hapticen fungerer først. De skrøyt iallefall av at de har jobbet hardt for å gjengi følelser av kjøringen i kontrolleren. Nå har jeg heller ikke sett at de har gått ut med hvilke ratt som støttes, men de fleste vil nok fungere tenker jeg. Hadde logitech g27 ratt før, men nå har jeg siklet litt på logitech sin g923. Regner med at teknologien også har gått fremover når det gjelder rått. Er veldig mottakelig av tilbakemeldinger om ratt som passer bra til Gran Turismo. 

Gleder meg til å høre start lyden når man tar de forskjellige lisenser. Sitte å vurdere hvilken bil man skal kjøpe først, for så å kjøre første løp med. Kjenner at dagen nærmer seg med stormskritt! 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg også veldig til GT7 selv om jeg ikke har PS5 😆Håper å få tak i etterhvert. Jeg føler jeg bare må ha det spillet! Det er noe helt spesielt med GT serien, sikkert det med at vi kan mekke og dille så mye på bilene, og ikke minst den gradvise progresjonen og alle utfordringene! Noen som husker 24 timers løpa på GT4? 😛

Lenke til kommentar

Føler at det er mye du kan gjøre innad i spillet. Det er ikke låst kun til de som vil kjøre løp. Jeg har aldri prøvd dette dekalsystemet som er kommet. Tenker å sette meg godt ned i sofaen med en kaffekanne og kose meg med dette på de forskjellige bilene. 

Jeg kjørte veldig lite endurance løp, mye på grunn av alder. Nå som jeg er blitt litt eldre har jeg virkelig fått sansen for formel 1. Jeg ser annerledes på hvordan slike løp er spennende. Om slike løp er med i GT7, så blir det kjørt. 

Er enkelte biler jeg har savnet i bruktbutikker hos GT, men nå ser jeg at min hjørnestein bmw e30 m3 er med. Håper det blir muligheter for å swappe til en v8 i denne! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Roger Moore skrev (10 timer siden):

Problemet er at disken på PS5 er full, så har ikke plass til spillet. Har ikke spilt på flere måneder siden jeg ikke har råd til å utvide lagringen.

Siden du ikke har spilt på flere måneder på grunn av manglende lagring, hva med å avinstallere noe du ikke spiller?

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Roger Moore skrev (1 minutt siden):

Nei? Enten skal jeg kunne spille alle mine spill eller så kan det bare være. PS5 selges med for liten lagringsplass slik det er i dag.

Så du har fylt opp lagringsplassen med spill du ikke spiller, for så å klage på at du ikke har plass til et spill du ønsker å spille?

Luksus problemer 😛

  • Liker 1
Lenke til kommentar
TheKims skrev (Akkurat nå):

Så du har fylt opp lagringsplassen med spill du ikke spiller, for så å klage på at du ikke har plass til et spill du ønsker å spille?

Luksus problemer 😛

Det er spill jeg ønsker å spille men som jeg ikke får spilt fordi PS5 har for liten lagringsplass. GT5 er ett av dem.

Lenke til kommentar
Roger Moore skrev (1 time siden):

Nei? Enten skal jeg kunne spille alle mine spill eller så kan det bare være. PS5 selges med for liten lagringsplass slik det er i dag.

Ok. Kjipt det, du får heller spare opp til mer lagring.

Men back on topic, gleder meg stort til GT7, har mange timer i GT2 og GT3, men har blitt lite bilspill de siste årene. Litt Forza Motorsport når jeg hadde 360 bare. Så blir kult å teste ut et nytt Gran Turismo. Mitt første bilkjøp var en rød Suzuki Alto i GT2 som ble ganske godt blodtrimmet. Ironisk nok den bilen jeg husker best fra alle bilene i Gran Turismo, kanskje sammen med Escudo Pikes Peak.

Spent på om de klarer å løse credits-systemet på en god måte. Kan man grinde sånn passelig mye for å tjene credits til nye biler og oppgraderinger, eller er det lagt opp til at man i praksis må kjøpe credits (evt. biler) med mikrotransaksjoner? Håper det lander på noe fornuftig her. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Syns å huske at jeg dreiv å justerte escudoen slik at den kunne "fly". Nå er dette lenge siden så det er mulig jeg tar feil.

På en måte kunne jeg tenkt meg at vi ikke fikk den pengegaven ved å kjøpe spillet tidlig. Slik at man blir tvunget til å kjøpe det billigste alternativet. Men jeg regner med at de penga får føtter å gå på ganske raskt og at det blir en del kjøring for å oppnå den summen igjen. 

Når det kommer til lagringsplass så fant jeg fort ut at jeg ikke kan spille flere spill samtidig. Er for mye komboer man må huske, så da er det liten vits i å ha så mange av disse heavy hitter'ne på disken. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Legotardo skrev (3 timer siden):

Har ikke fått tak i PS5 så blir vel å spille på PS4 i starten. Hvilket ratt er å anbefale som funker på begge konsollene (og gjerne PC også)? Er det G29 som er "the shit"? 

Fanatec sin spesialutgave til GT7 er nok «the shit» om penger (og ventetid) ikke er et problem for deg. Men Logitech gir nok en billigereog mer tilgjengelig inngangsbillett. Har ikke prøvd Fanatec selv, baserer meg kun på diverse reviews her.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 2/10/2022 at 10:53 AM, Legotardo said:

Har ikke fått tak i PS5 så blir vel å spille på PS4 i starten. Hvilket ratt er å anbefale som funker på begge konsollene (og gjerne PC også)? Er det G29 som er "the shit"? 

G29 funker på både ps4/5 & pc. Dog så hadde jeg gått for noe annet. Rattet både er & føles billig. Dårlig soft lock. Lite til overs med ekte ratt i størrelse. F1 gir beveger seg med rotasjon av ratt. Pedalene er veldig ok, girspak også forøvrig. Ffb er ok.

Men selvfølgelig får man en god pris brukt så er det helt greit men ikke noe mer.

Hadde vurdert T300 om jeg skulle ha handlet i dag. Selv om kvaliteten er noe lavere. Eller som nevnt er vel Fanatec det som er best, men det koster også deretter..

On 2/10/2022 at 1:57 PM, F.Rekken said:

Lurer på om logitech g923 er arvtageren til g29? 

Til både g29 & g920.

Lenke til kommentar

Jeg håper de får fikset parringen ved online løp. I GTS har jeg relativt høy ranking, men siden jeg ikke spiller ørten timer hver dag alle dager, så er jeg ikke blant de raskeste. Kjedelig å komme på plass 10-11-12 i hvert eneste løp når det er kanskje bare 15 som fullfører. Raskeste rundetid med den aktuelle bilklassen på den aktuelle banen skulle kanskje ha vært med i regnestykket?

Lenke til kommentar

Da har jeg handlet meg ratt! Landet til slutt på Fanatec GT DD pro 8Nm. Ble litt ivrig i går kveld og tenkte at jeg ville starte GT7 med ratt istedet for kontroller. Når det i tillegg sto at de hadde på lager, så ble jeg solgt.. Skulle så gjerne hatt en rig til utstyret, men mulig jeg må bygge min egen. 

Har ikke spilt mye online i min karriere, og jeg aner ikke hva dette daily race er for noe. Dette er noe som kom etter min tid. Tror nok at jeg har mye nytt å sette meg inn i. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...