Gå til innhold

Eierskifte av Telenor bredbånd tar tid.


Anbefalte innlegg

God dag.

Sitter her på hjemmekontor tenker på South Park S17E02. Nei, jeg tenker ikke på TV-innholdet karakterene i serien ser på, men personene som sørger for at det er mulig å konsumere media. Nemlig ISPen.

Jeg fikk et brev fra Telenor om at det i dag skulle aktiveres fiber i huset jeg bor i. Det er forsåvidt snodig da tidligere eiers abonnement har vært aktivt siden vi flyttet inn. 

Uansett. Jeg tok kontakt med Telenor i forkant og spurte hvor lenge nettet kom til å være utilgjengelig. Jeg ble fortalt at 4 timer var å forvente. 

I mitt stille sinn tenkte jeg at det er utrolig at vi lever i en verden hvor det tar 0,001 å shalte trafikk mellom datasentere, men det tar 4t å shalte personalia.

Men noi om det. Jeg mistet nettet i det jeg mener er 0600. 06:45 hadde jeg kommet til hektene og konkretiserte at internet var utilgjengelig.

Klokka går og den passerer 12:30. Jeg kontakter Telenor som kan forsikre meg at prosessen er i gang og de kan se den er rett rundt hjørnet. Faktisk kan de forsøke å fremskynde prosessen og sier at omkoblingen ligger ann til å være på plass 13:00.

Supert. 

Klokken er nå snart 15:00 og det er fortsatt mangel på internet. Kan noen med erfaring og innsikt fra dette feltet forklare meg hvorfor det tar så lang tid? Er det en stor SQL rutine som skal synce kunder mot endepunkter eller er det konfiger som skal rulles ut? Jeg kan ikke forstå at dette skal ta såpass lang tid.

TL:DR: huset jeg bor i mistet tilgang til internet da tidligere eiers avtale opphørte og min trådde i kraft i dag. Det er nå snart gått en hel arbeidsdag og PCn er sugen på noe annet enn 4G.  Hva er det som gjør at det tar så lang tid å bytte navn på den som skal faktureres?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...