Gå til innhold

iCloud - kjøpe mer lagringsplass til barn


^fmj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi har forsøkt iCloud-appen som er laget for Windows, det er mulig å kjøpe lagringsplass der, men siden det er en barnekonto stopper det opp. Vi får valgt økt lagringsplass og tilsynelatende fullført kjøpet, men får ingen spørsmål om betaling eller tillatelse fra mor.

Jeg ser ingen muligheter innlogget i nettleser.

Jeg ser nevnt at familieoverhodet skal få et varsel på sin iOS-enhet for å godkjenne, men det blir vanskelig i dette tilfellet.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Med tanke på at det er snakk om en Apple-ID for et barn, så må mor ha opprettet en slik konto? Ergo at hun er "familieorganisatoren" som må bekrefte icloud oppgraderinger, Appstore kjøp o.l.
Hadde hun et apple produkt tidligere som hun opprettet kontoen til barnet med?
Det ser faktisk ut som det ikke er mulig å administere dette uten en apple enhet, det er rimelig teit.

Lenke til kommentar

Du får ikke laget en barnekonto uten en Mac eller en iOS enhet, så jeg skjønner ikke helt hvordan dere klarte å lage den i nettleseren :hmm:
Jeg har ihvertfall ikke fått det til, jeg kan lage en barnekonto (familiedeling) på Mac-en min, men ikke via nettleser. I nettleseren blir jeg bedt om å sette opp familiedeling med en Mac eller iOS enhet.
Så jeg kan ikke skjønne noe annet enn at hun brukte et Apple produkt til å sette dette opp på et eller annet tidspunkt. Med mindre de fjernet muligheten til å administere familiedeling via nettleseren etter at denne kontoen ble laget.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Barnekontoen ble laget da iPhone-en ble satt opp, men mors Apple ID ble laget på en Windows-PC.

Kanskje mors konto også kan administreres fra iPhone-en? Mor er ikke interessert i det tekniske, jeg får sjekke når jeg er innom.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...