Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Politi-escorten, NFL-hjelmene, Lando og Daniel og det 'stuntet', Willy sine intervjuer (ja han kommer fra motorsport, men igjen bommer F1 på hvem som skal intervjue etter løpet. Tragisk intervju). I tillegg til Marinaen. Og veldig mye fokus på kjendiser. 
Ja F1 er i tillegg til å være sport også en stor entertainment-event, men hadde satt pris på om de klarte å skille ut de teite tingene til de som er der. Ikke la de gå utover sendingene. Race director fokuserer ofte på publikum foran kjøringen.

Enig i alt, men skjønner ærlig talt ikke problemet med marinaen. De ville gjøre noe artig ut av en track på en parkeringsplass. Helt legit med tanke på at det er i Miami, og at planen først var at løpet skulle gå mellom Miami og Miami Beach.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

https://www.elbil24.no/nyheter/vil-formel-e-ta-over-for-formel-1/76100791

 

Kjør debatt folkens, det må være årets dårligste artikkel. 

 

"Det interessante med Formel E er at det fra generasjon til generasjon skjer en stadig teknisk oppgradering som gjør sporten heftigere og heftigere, mens Formel 1 blir regulert med begrensende tiltak, blant annet for å holde kostnadene i sjakk.

 

Eksempelvis skal Formel 1-bilene i tiden som kommer yte 400 kW, men Formel E henger ikke langt etter. Fra neste generasjon skal de ha en totaleffekt på 350 kW, og det med elmotorens karakteristikk som leverer dreiemomentet umiddelbart."

 

Legg merke til hvordan han vrir på det med totaleffekt, det er et annet ord for systemeffekt som betyr at de aldri faktisk yter 350kW.

Lenke til kommentar

The 2022 Formula 1 calendar will now run to 22 races rather than the originally planned 23, following the decision not to replace the Russian Grand Prix.

It was announced on February 25 that, following meetings between Formula 1, the FIA and the teams, the championship would not race at the Russian Grand Prix in Sochi, which was set to be held on September 23-25.

But it’s now been revealed that there will be no additional Grand Prix added to the calendar to fill the gap – meaning the 2022 calendar will run to 22 races.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2022 - Spanish GP (22. Mai)

Tenker nok at sjåførene også er happy med dette. Flere av dem har allerede uttalt at det holder med antall løp - de har penger å bruke liv og andre ting å ta seg til enn å konstant være på banen/reisefot. Denne typen rovdrift sees jo også i internasjonal fotball. Maksimer antall arrangementer for maksimal inntekt. Drit i de som faktisk må jobbe med dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da kan gutta kose seg et par uker ekstra hjemme i monaco istedet for å reise til russland og tilbake igjen. Jævlig mye reising iløpet av en hel sesong ja. Løpene er jo på kryss og tvers over europa, amerika, asia, australia.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Bytex skrev (1 time siden):

Da kan gutta kose seg et par uker ekstra hjemme i monaco istedet for å reise til russland og tilbake igjen. Jævlig mye reising iløpet av en hel sesong ja. Løpene er jo på kryss og tvers over europa, amerika, asia, australia.

ja, ikke sant? For å ikke snakke om alle mekanikerne som ihvertfall ikke reiser på første klasse eller i eget privatfly. De gutta der er henvist til monkeyclass..

Lenke til kommentar

Barcelona blir kanskje den beste testen så langt for hvorvidt de nye bilene oppfyller intensjonene i det nye lovverket om å tillate tettere racing. Nå har imidlertid Barcelona klart det mesterverket å gjøre banen enda dårligere for forbikjøringer. Ved å gjøre bremsesonen før den nydesinga T10 mindre har de essensielt fjerna en forbikjøringsmulighet der. Samtidig har de ikke gjort noe med sjikanen i T14-T15, slik at avstanden mellom bilene blir større rett før forbikjøringsmuligheten i T1.

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...