Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nitrius skrev (9 minutter siden):

Ting å gjøre for å spare vekt, hva tenker man da? Joda.. fjerne lakk 😅

Det er litt surrealistisk, men i F1 så kjemper de om millisekund og fjerner gram. Det har til og med vært snakk om at Williams har display integrert i chassis og ikke i rattet fordi det flytter vektdistribusjonen fremover med noen fåtalls centimeter.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Sitat

 

Houthi-millitsen i Jemen sier lørdag at missil- og droneangrep mot nabolandet Saudi-Arabia vil opphøre de neste tre dagene, ifølge Reuters.

Gruppen sier fredsordningen kan bli permanent  hvis Saudi-Arabia forplikter seg til å stanse med sine luftangrep samt at de fjerner restriksjoner på Jemens havner.

I samme uttalelse sier Houthi-millitsen at de også vil stanse bakkeoperasjoner, også i regionen Marib.

Kunngjøringen ble fremsagt i en TV-sendt tale av Houthi-leder Mahdi al-Mashat.

 

 

Lenke til kommentar
Magnus Rydningen skrev (8 timer siden):

Kult med pole til Perez😃

Men lite kult med løp i et land som har tatt dem som gisler om det stemmer, uansett et drittland om det ikke stemmer så. 

Lurer på om ikke Hamilton kommer til å bryte fort om ting ikke fungerer i morgen og sprinte gjennom intervjuet og hopper på første fly bort der fra😅

Han sa i et intervju til Canal+ at han ser bare fram til å reise hjem. Regner med at Hamilton er blant førerne som har reist størst misnøye med å kjøre i Saudi Arabia. Det ryktes at Sebastian Vettel har "forlenget" sykdomsperioden med Covid for å slippe å kjøre der.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...