Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan også få en del tips på Reddit (/r/formula1 og /r/f1meetup). Både i eksisterende tråder eller så er det nok mulighet å lage nye, spesielt i sistnevnte. Personlig har jeg aldri vært på et F1-løp, men har satt som mål å dra neste år en plass i Europa. Tipper Monza eller Silverstone er mest aktuell da jeg ikke har vært i de områdene før.

Lenke til kommentar

Blir til at Barcelona utgår - leste en del reviews på TripAdvisor der folk ikke var særlig imponert, men øyner muligheten for Monza i september til neste år (dersom det fortsatt holdes da - vi satser på det). Har best sjans for billetter på monzanet, men det blir fort nok utsolgt ja. Vi er fire som planlegger å dra.

Lenke til kommentar

Monza kan anbefales! Har vært der et par ganger før, og tar turen igjen i år. Anbefaler å kjøpe billetter direkte av arrangøren, og ikke på F1.com Har prøvd begge deler. https://www.monzanet.it i dette tilfellet. Er litt vanskelig å ta seg fram i jungelen av tilbydere, så det er tryggest å spørre på forum etc. for å være sikker.

Ganske billige billetter på Monza, under 100 Euro for general admission. 2-3000,- for ok tribunebilletter. Fordeler og ulemper med begge deler. Det er langt enklere å skjønne hva som skjer i løpet med oversikt over langstrekket og med storskjerm. Generelt er det langt enklere å skjønne løpet på tv, med kommentatorer. Men det er store områder rundt banen, med god utsikt f.eks. ved Lesmo-svingene. Og man kan gå fritt rundt mellom ulike deler av banen. Mat og drikke kan kjøpes "overalt". Akkurat det var enklere rundt omkring, enn da vi hadde tribunebilletter.

Transport til og fra banen var veldig effektiv. Tog fra sentrum av Milano, shuttle-busser siste biten til banen. Men det blir alltids en god del gåing, så beregn god tid. Veldig god tid! Fin temperatur i Milano tidlig i september, som en god norsk sommer. 

Enkleste stedet å bo er antagelig Milano sentrum, men jeg vil egentlig anbefale nabobyen Bergamo. Det er 45 minutter med tog inn til Milano. Så litt lenger reisevei, men bedre priser på hoteller. Og gamlebyen Citta Alta er nydelig. https://www.expedia.no/Bergamo-Citta-Alta.dx6165088 Om man velger fly med Ryanair så lander de nærmest i sentrum av Bergamo. 10 minutter i taxi til byen.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Takker @Dovreekspressen for et utfyllende innlegg. I utgangspunktet tenkte jeg direktefly til Milano og som du sier bo litt unna sentrum. Min arbeidsgiver er tilknyttet flere byer i nordItalia så mye mulig jeg kan kombinere jobb/fritid og få gunstig hotell et sted.

Angående billetter har vi sett på tribune 26 og 6, altså til rundt 400 Euro for 3-dagers. Har faktisk ikke vurdert General admission: gir jo mye mer frihet, men da må man vel være raskt på plass. Takk for tipset - skal se litt på dette.

Endret av Retroman
Lenke til kommentar
  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2022 - Azerbaijan GP (12. Juni)
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...